- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
- 73
Yemeklere kımyon koyuyorm rezene ıcıyormbıde.. zorda olsa cıkıuo gazı dene ıstersen
Ben de kimyon içiyrm rezene yapıp içine kimyon atıyrm ama yemeklerde kullanmıyrm,, öle de deneriz Canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemeklere kımyon koyuyorm rezene ıcıyormbıde.. zorda olsa cıkıuo gazı dene ıstersen
3 günü geçti dolaptaBundan sonra gece sagcam canim.Cok iyi oluyr.Niye doktun ki canim?
Ustten cikmayinca alta geciyrmus canim.Karnini omzuna getrerek dene bakalim bi de
Ben 50-60cc verdiğimde bazen bitiryor bazen çok az kalıyor canım
bebegi omzuna al midesi omzuna dayancak sekilde.avucunun ortasiyla pit pit vur hafif sert olcak sekilde.bide ovalarken asahi yukari degik yukari dogru ovala.bi 5 dakika suruyo bizim.bazende tam ozuma atarken cikariyo.bide gogsune daya gogsunu sirtini yukari dogru sivazla bi yandanda hoplat ole de kolay cikiyo
2 gundr iyi canim masallah ama dedigim gibi hep gazini cikartip yatrdik3 günü geçti dolapta
Poşet alıp onlara koymak lazım arada
Gece uykusu nasıl?
Onun dik durmasi da onemli canim.Uyur pozisyonda cikmıyrYapıyrm Canm çıkaramıyor tekrar yatırıp göğsüme koyunca bi tane ağızdan yapıyor oda çok nadir
umudunu-kaybetme Canim sizin 40 ne zaman?Benim kafam karisti.Dogdugu gunu sayiyr muyuz?Dogum tarihimiz 14aralik
Zeytinyağı ve vazelin le masaj yaparak zor yaptırdım ama rahatladı çok şükür miniğimHepimuzde aynı durum var. Benimki de günde 7-8 kere yapardı 2 gün yapmadı
İnşallah canım. Bide o kızarıklıklar rahatsız etmiyordur inşallah garibim söyleyemiyor kiBoynunda tek tek var ama yüzünde çok canim bir ara ben kalın giydirmistim karnında isilik gibi kırmızı kırmızı çıktı sonra geçti yüzündeki sivilce gibi insallah sutum yariyordur
Nette 40 hesaplamada benim carsamba grnuyr ya canim.Carsamba 40ımız cnm 15 aralık dogm. Sznde salı o zaman
Nette 40 hesaplamada benim carsamba grnuyr ya canim.
Gecmis olsun canim.Parol ya da minoset ic istersenBlmıuom cnm su an kafam coklk agrıyo(
Gecmis olsun canim.Parol ya da minoset ic istersen
Kızlar bnm sütüm kesildi ya zaten azdı şimdi hiç gelmiyor 10 cc ancak . Emmiyor sağıp veriyorum 2 saatte bi bu kdar çıkıyor nasıl arttcam ben![]()