2017 Aralık Anneleri

Merhaba arkadaşlar ikinci hamileliğim daha önceki hamileliğimde de güzel bir süreç geçirmiştik burada yazan arkadaşlarla herkese mutlu sağlıklı bir gebelik diliyorum.Bulantılar yine yoruyor maalesef beni sizde durumlar nedir

Kizlar sari akinti demissiniz ben de 3 haftadir var o akinti. Bazen yesilimsi oluyor. Ama farkettim ki ne zaman midem cok bulansa ve o zaman daha cok akintim oluyor. Doktora sordum hamilelikte olur sıkıntı yok dedi.
Biz de bu yil tatil arastiriyorduk ama hamile oldugumu öğrendiğimde iptal ettik. Fazla sicaklarin gebelige iyi gelmedigini duydum bilmiyorum.

Aaa öylemi cnm benimde 2 kimysalim oldu bu çok şükür tutundu annesine hatta birini geçen ay yaşadım önümüzdeki ay hüzüntüm mutluluk oldu :) Çok sevindim seninde bebeğine kavuşmana. Rabbim korusun seni ve tüm hamileleri benimde aklım çıkıyor Allah'a emanet kuzularım inşallah yaşamazsın birdaha böyle üzüntü

Ben lekelenmenin genelde erkek bebekte olduğunu duymuştum, bakalım ne olacak lekeli gebelerin bebişleri :)

Dün hastanede bende duydum cnm kadın 4. gebeliği erkeklerde lekelenme olur dedi 3 tane kızı varmış hiç yaşamamış tabi bilemeyiz ama duydum bende :)

Bende de son zamanlarda sarımsı yeşil akıntı artmaya başladı korkmuştum. Demek ki olabiliyomuş hamilelikte bide çok yorgunum ve halsizim nolcak böyle bilmiyorum

Dün hastanede bende duydum cnm kadın 4. gebeliği erkeklerde lekelenme olur dedi 3 tane kızı varmış hiç yaşamamış tabi bilemeyiz ama duydum bende :)
Ben oglusumda hıc lekelenme görmedim
. Bu hamisligin basında adet olmuş gibiyé yakın yerleşme kanamasi gördüm . Bunun cinsiyeti ne acaba çok merak ediyorum

Bende de son zamanlarda sarımsı yeşil akıntı artmaya başladı korkmuştum. Demek ki olabiliyomuş hamilelikte bide çok yorgunum ve halsizim nolcak böyle bilmiyorum
Ben dé çok yorgun halsiz şiş ve iştahlı aç hissediyorum.

merhaba arkadaşlar bebek bekleyen herkese hayırlı olsun Allah isteyen herkese basıp etsin.Ben hesaplara göre 7+2 haftalık hamile olmam gerekiyordu doktordan geliyorum 6+2 hafta çıktı kafam dağıldı hiç bebek varmı kaç mm diye sormadım ultrason da yazarmı acaba haftaya kalp atışına gel dedi doktor bebek varki gel demiştir dimi boş gebelik vs olabilirmi acaba panik oldum

İnşallah akıntı normaldir canım ..ben de okuldayım ders programın çok yorucu değil şükür derste dinlenmeye çalışıyorum ..yarın gideceği doktora bizde bakalım herşeyin hayırlısı sağlıklı gebelik geciririZ inşallah

Sknti ypma kendine olcumler makineye doktra gore degisiyo 40 haftalik surecte bebek onde de cikr geride de yani arada çok bariz bisi yoksa bi prblem yoktr bol su ve iyi beslenme önemli canm.

Çok haklısın stres o kadar önemli ki, bebeğin doğduktan sonraki hareketlerini bile belirliyor yaşadım biliyorum
Bende yakın çevremde çok gördüm örneklerini canım ona bunu yapmaya hakkım yok ama hayat bu insan illa ki sorunlar yaşıyor.. Belki ilerde çıkarım işten dayanamazsam kısmet..

Biz Temmuz'un başında gidiyoruz ege tarafına Antalya kadar sıcak olmaz diye düşünüyorum. Ben fazla güneş altında kalabilen bir insan da değilim inşallah bir sorun olmaz her ihtimale karşı dr gitme derse sigortam var iptal ettiririm ama bu tatile de çok ihtiyacım var onu biliyorum..

Aminn canım.. Demek aynı kaderi yaşamışız bir yerde.. Benim 1 yıl aralıkla oldu kimyasallarım 3. yıldada bebişim geldi çok şükür inşallah annesini üzmeden sağlıkla gelir 9 ay sonra kollarıma.. Allahım tüm hamilelere vakti geldiğinde sağlıkla kucağına almayı hamile olmayıp da isteyenlere de sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah

Kızlar benim akıntım da oluyor ancak şeffaf su gibi doğuma yakın suyu sızanlar filan oluyomuş bu dönemde olmaz dimi böyle bir durum dün akşam baya endişelendim ama neyse ki bugün dr a gidiyoruz

Elinde ultrason kağıdı varmı canım? Gerçi daha 6 haftalıksa bebek çok belli değildir, muhtemelen ölçmemiştir o yüzdende..Allahım güzel haberler almayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…