- 23 Mart 2015
- 5.788
- 7.115
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına aldığın günleri de gör inşallahÇok şükür kızlar kalp atışını duyduk..
darısı tüm bekleyen arkaşlarıma..
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına aldığın günleri de gör inşallah
Bende yakın çevremde çok gördüm örneklerini canım ona bunu yapmaya hakkım yok ama hayat bu insan illa ki sorunlar yaşıyor.. Belki ilerde çıkarım işten dayanamazsam kısmet..
Biz Temmuz'un başında gidiyoruz ege tarafına Antalya kadar sıcak olmaz diye düşünüyorum. Ben fazla güneş altında kalabilen bir insan da değilim inşallah bir sorun olmaz her ihtimale karşı dr gitme derse sigortam var iptal ettiririm ama bu tatile de çok ihtiyacım var onu biliyorum..
Aminn canım.. Demek aynı kaderi yaşamışız bir yerde.. Benim 1 yıl aralıkla oldu kimyasallarım 3. yıldada bebişim geldi çok şükür inşallah annesini üzmeden sağlıkla gelir 9 ay sonra kollarıma.. Allahım tüm hamilelere vakti geldiğinde sağlıkla kucağına almayı hamile olmayıp da isteyenlere de sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah
Peki aranizda baş agrisi yasayan var mi kzlar dunden beri cok basim agriyor. Bir de bende vertigo var onceki gun yine bas donmesi yasadm gozlerimi acamadm resmen ölü gibi yattim ama yine vertigo dan mi yoksa gebelikten mi anlayamiyorm doktora da gitmedim nasilolsa ilac icemiyorum diye ve de bir duygusallik aldi basini gidiyo dün vara yoka agladm agladm
Ben oglusumda hıc lekelenme görmedim
. Bu hamisligin basında adet olmuş gibiyé yakın yerleşme kanamasi gördüm . Bunun cinsiyeti ne acaba çok merak ediyorum
Çok şükür kızlar kalp atışını duyduk..
Çok şükür kızlar kalp atışını duyduk..
Aynen cnm bende birini Eylül ayında yaşadım korktum ara verdim sonuncuyu geçen ay yaşadım çok kötü bir durum değer benim hiç yükselmedi biri 9.45 biri 5.40 olup düştü
Ben hiç ara vermedim canım kendiliğinden olmadı... Benim 2. de 186 ya kadar çıkmıştı iyi gidiyodu birden azaldı gitti işte o zamanlar.. Çok üzücü tabi Allah yaşatmasın kimseyeAynen cnm bende birini Eylül ayında yaşadım korktum ara verdim sonuncuyu geçen ay yaşadım çok kötü bir durum değer benim hiç yükselmedi biri 9.45 biri 5.40 olup düştü
Peki aranizda baş agrisi yasayan var mi kzlar dunden beri cok basim agriyor. Bir de bende vertigo var onceki gun yine bas donmesi yasadm gozlerimi acamadm resmen ölü gibi yattim ama yine vertigo dan mi yoksa gebelikten mi anlayamiyorm doktora da gitmedim nasilolsa ilac icemiyorum diye ve de bir duygusallik aldi basini gidiyo dün vara yoka agladm agladm
merhaba arkadaşlar bebek bekleyen herkese hayırlı olsun Allah isteyen herkese basıp etsin.Ben hesaplara göre 7+2 haftalık hamile olmam gerekiyordu doktordan geliyorum 6+2 hafta çıktı kafam dağıldı hiç bebek varmı kaç mm diye sormadım ultrason da yazarmı acaba haftaya kalp atışına gel dedi doktor bebek varki gel demiştir dimi boş gebelik vs olabilirmi acaba panik oldum
Ben oglusumda hıc lekelenme görmedim
. Bu hamisligin basında adet olmuş gibiyé yakın yerleşme kanamasi gördüm . Bunun cinsiyeti ne acaba çok merak ediyorum
Kızyar afedersiniz bişey sorcam doktora sormayı unuttum. İlişki yasakmı bu dönemde çünkü ben öğrendiğimden beri eşimi yaklaştırmadım daha
Bana serbest dedi ama ben daha yapmadım cnm dün lekelenme oluncada uzun bir süre yapmam
Canım bende yaşadım kimyasalı oğlumdan 6 ay önce şok edici bir durum gerçek düşük olmadığı halde ne ağlamıştık eşimle.
Benim lekelenme olmadı hiç ama ya ilişkiden sonra olursa diye kuruntu yapıyorum. En iyisi şu 1 ay geçsin ondan sonra
Maşallah canım sıra bana geldi hayırlısı ile
Kızyar afedersiniz bişey sorcam doktora sormayı unuttum. İlişki yasakmı bu dönemde çünkü ben öğrendiğimden beri eşimi yaklaştırmadım daha