2017 Aralık Anneleri

Kızlar dişleri ağrıyan var mı benim dünden beri dişlerim sızlıyor erken değil mi ya. Dişlerim çok sağlam değil benim genetik olarak çürümeye çok yatkın zaten de bu kadar erken başlayacağını tahmin etmemistim

Peki aranizda baş agrisi yasayan var mi kzlar dunden beri cok basim agriyor. Bir de bende vertigo var onceki gun yine bas donmesi yasadm gozlerimi acamadm resmen ölü gibi yattim ama yine vertigo dan mi yoksa gebelikten mi anlayamiyorm doktora da gitmedim nasilolsa ilac icemiyorum diye ve de bir duygusallik aldi basini gidiyo dün vara yoka agladm agladm

Aynen cnm bende birini Eylül ayında yaşadım korktum ara verdim sonuncuyu geçen ay yaşadım çok kötü bir durum değer benim hiç yükselmedi biri 9.45 biri 5.40 olup düştü

Benim oluyor canım baş ağrım.

Ben oglusumda hıc lekelenme görmedim
. Bu hamisligin basında adet olmuş gibiyé yakın yerleşme kanamasi gördüm . Bunun cinsiyeti ne acaba çok merak ediyorum

Benimde bir oğlum var bende de olmadı ama bu bebeğimde lekelenme var. Bende çok merak ediyorum inan cinsiyetini

Aynen cnm bende birini Eylül ayında yaşadım korktum ara verdim sonuncuyu geçen ay yaşadım çok kötü bir durum değer benim hiç yükselmedi biri 9.45 biri 5.40 olup düştü

Canım bende yaşadım kimyasalı oğlumdan 6 ay önce şok edici bir durum gerçek düşük olmadığı halde ne ağlamıştık eşimle.

Ben hiç ara vermedim canım kendiliğinden olmadı... Benim 2. de 186 ya kadar çıkmıştı iyi gidiyodu birden azaldı gitti işte o zamanlar.. Çok üzücü tabi Allah yaşatmasın kimseye

Maşallah diyeyim olmadı daha başağrım, ama hamile iken içebildiğin bir ağrı keseci var ben demeyeyim adını sen dokturuna sor canım

Geç döllenme olmuştur belki kafana takma lütfen

Kızyar afedersiniz bişey sorcam doktora sormayı unuttum. İlişki yasakmı bu dönemde çünkü ben öğrendiğimden beri eşimi yaklaştırmadım daha

Ben oglusumda hıc lekelenme görmedim
. Bu hamisligin basında adet olmuş gibiyé yakın yerleşme kanamasi gördüm . Bunun cinsiyeti ne acaba çok merak ediyorum

Valla bende anlamadım canım tecrübeli olanlar genelde yorum yapıyor hayırlısı neyse o olsun inşallah

Kızyar afedersiniz bişey sorcam doktora sormayı unuttum. İlişki yasakmı bu dönemde çünkü ben öğrendiğimden beri eşimi yaklaştırmadım daha

Bana serbest dedi ama ben daha yapmadım cnm dün lekelenme oluncada uzun bir süre yapmam

Canım bende yaşadım kimyasalı oğlumdan 6 ay önce şok edici bir durum gerçek düşük olmadığı halde ne ağlamıştık eşimle.

Aynen canım çok yaygınlaştı artık aslında dayanabilsek adet geçikmesinden 5-6 gün sonra yapsak belkide farketmicez

Maşallah canım sıra bana geldi hayırlısı ile

İnşallah sen de duyarsın canım kalp atışını. Az kaldı, kontrolün ne zaman?

Bana ilk gebeliğimde doktor serbest demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…