2017 Aralık Anneleri

Canım çok geçmiş olsun bir süre dinlen hiç kalkma çalışıyorsan rapor al. Büyük ihtimal önemsiz bir lekelenme ama sen yine en tedbirli olmalıyız gerisini allaha bırak. Allah miniklerimizi korusun

Canım suan için izin alma gibi şansım yok bizim genel kurul var seçim ve muhasebeye bakmak zorundayım. Zaten masa başı işim ve patronum saolsun yorgunum dediğinde revire indiriyor uzanıyorum. Rabbim inşallah bebeklerimizi korur

Kızlar kahverengi akıntım oldu korktum hemen acile gittik çok şükür kese içinde ve kese dışında kanama yok bebişimizin kalp atışlarıda vardı. Doktor önlem amaçlı progestan 100 mg verdi.

Canım benimde oldu biliyorsun iki kere içtim o ilacı geçti bitti, Allaha emanetler yapacak hiç bir şeyimiz yok. hemen hemen Hepimizde lekelenme kanama oldu vardır bunda da bir hayır.

Haklısın cnm doktor yok birşey dedi ama yinede dikkat etmek lazım bende bitene kadar kullanacam hap verdi bana. Lekelenmem kaç gün sürdü peki

Canım benimde oldu biliyorsun iki kere içtim o ilacı geçti bitti, Allaha emanetler yapacak hiç bir şeyimiz yok. hemen hemen Hepimizde lekelenme kanama oldu vardır bunda da bir hayır.

Biliyorum cnm bende dün afedersin lavaboya gittim yumurta akıntısı gibi böyle açık kahve renkli devamı gelmedi çok şükür hapı içelim bakalım inşallah birşey olmadan kavuşuruz

Cnm doktor gerek görmedi benim 2 tane kistim var biri 3.5 cm 4 cm olmuş bu yapmış olabilir dedi kendi doktorumu arıcam bugün anlatıcam. İş yerinden suan izin alma sansım yok muhasebeye ben bakıyorum ve bizim genel kurulumuz var çok şükür oturuyorum patronumda çok iyi ben yoruldukça revire iniyorum yatıyorum

Kizlar ben de aralik annesiydim ama gecn cumartesi ogrendik ki bnm bebekler üçüz.o yuzden muhtemelen dogumum araliga kalmicak rabbm herkesin gönlüne gore versin saglikli sihhtli dgmlar nasip etsin hepimize

Ay maşallah ya Allah tamamına erdirsin inşallah

Biliyorum cnm bende dün afedersin lavaboya gittim yumurta akıntısı gibi böyle açık kahve renkli devamı gelmedi çok şükür hapı içelim bakalım inşallah birşey olmadan kavuşuruz

ben devam etmedim biliyorsun hapa, çok ağır bir hap bu, içtikten 15 dk falan sonra sakın ayağa kalkma baş dönmesi yapıyor.

Günaydın hayırlı cumalar canlar Benim bulantim falan olmadığı icin yarin kalp atışını duyana kadar içim rahat etmiyecek. Sabırsızlıkla yarını bekliyorum.

Kesinlikle saglik en onemlisi 1 yasinda kizim var o hasta olnca bnm icim aciyo.annelik iste daha karnndayken ona bisi olcak diye saglikli gelsin diye surekli dusunuyorz rabbim elimize kavsttsun sagkikla hepimize
Amin canım inşallah

Merhaba kızlar bugün 8+5 olduk çok şükür benimde hiç mide bulantım olmadı koyu sarı akıntım oluyor arada bu sıkıntı olur mu ve bugün sol kasığımda batmalar oluyor sizde de oluyor mu ..hafta sonu düğünümüz var 2,5 saat sürer arada mola veriyoruz yolculuk için doktorlarımız size ne önerdi

bende haftaya edırneye gıdecegım canım 18 mayısta gıdıp pazar aksamı donecegız 4 gun kalacagız. hıc sormak aklımada gelmedı acıkcası doktora bu durumu . Bendede oluyor batmalar su ıcemıyorum pek ona baglıyorum

Ben de vakıf gureba da yaptirmayi düşünüyorum.biran evvel ben de randevu alıp muayene olayım ki yönlendirsinler.bilgi verdiğin iyi oldu canım tşk
Rica ederim canım yardımcı olduysam ne mutlu bana.. Ben orda tedavi gördüğüm için bu bilgiyi aldım herkes de o şekilde yapıyor sen de biran önce randevu al git. Randevu denk getirmekte zor oluyor. Gebe polikliniğinden almalısın bilgin olsun. Ctesi de randevu var ek ücret filan ödemiyosun dr prof. yada do. değilse haberin olsun alabilirsin yani. Tavsiyem hiçi gitmen çünkü h.sonu randevu alacağın bölüm kapalı h.içi tekrar gitmen gerekir.

Maşallah ne iyi patronun varmış.. Benimki de aksine üstüme üstüme geliyo zaten sinirlerim bozuk hamilelik hormonları bulantılar vs. ben rapor almayı düşünüyorum. Bugün kontrolüm var Öyle patron için rapor alınmaz ama benimki gibi patron için 9 ay rapor alınıp evde yatılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…