- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
Dusuk riski varsa onermiyolar..ben bu hamileligimde surekli yoldaydim nerdeyse her hafta sonu uzun sureli de kısa sureli de yolculuk gecirdim araba rahat yollar da sıkıntılı degilse sorun olmazMerhaba kızlar bugün 8+5 olduk çok şükür benimde hiç mide bulantım olmadı koyu sarı akıntım oluyor arada bu sıkıntı olur mu ve bugün sol kasığımda batmalar oluyor sizde de oluyor mu ..hafta sonu düğünümüz var 2,5 saat sürer arada mola veriyoruz yolculuk için doktorlarımız size ne önerdi
Sana da hayırlı cumalar canım.. Ah biz kadınlar bulantı olsa dert olmasa dert değil miGünaydın hayırlı cumalar canlarBenim bulantim falan olmadığı icin yarin kalp atışını duyana kadar içim rahat etmiyecek. Sabırsızlıkla yarını bekliyorum.
Rica ederim canım yardımcı olduysam ne mutlu bana.. Ben orda tedavi gördüğüm için bu bilgiyi aldım herkes de o şekilde yapıyor sen de biran önce randevu al git. Randevu denk getirmekte zor oluyor. Gebe polikliniğinden almalısın bilgin olsun. Ctesi de randevu var ek ücret filan ödemiyosun dr prof. yada do. değilse haberin olsun alabilirsin yani. Tavsiyem hiçi gitmen çünkü h.sonu randevu alacağın bölüm kapalı h.içi tekrar gitmen gerekir.
Maşallah ne iyi patronun varmış.. Benimki de aksine üstüme üstüme geliyo zaten sinirlerim bozuk hamilelik hormonları bulantılar vs. ben rapor almayı düşünüyorum. Bugün kontrolüm varÖyle patron için rapor alınmaz ama benimki gibi patron için 9 ay rapor alınıp evde yatılabilir
Gözünaydın canım:) Sonuna kadar hep güzel haberler alalım inşallahDemin minik kalbinin sesini duydum. Kalbinin atışını gördüm pıt pıt Mucize ya. Rabbim sağlık sıhhat versin bebişlerimize
Maşallah canım Allah bozmasın benim ki iş delisi olduğu için başka hiç bişey umrunda değil.. Ne yapalım Allah büyük..Allah yardımcın olsun cnm iş yerindeki huzur çok önemli dediğin gibi evim iş yerine 10 dk mesafe zaten hiç olmadı çok kötüyüm evime giderim. Allah razı olsun o konuda haklarını yiyemem dede olucam diye seviniyor patronum 64 yaşında kendisi ve çok anlayışlı
Amin amin inşallah :)Gözünaydın canım:) Sonuna kadar hep güzel haberler alalım inşallah
Maşallah canım Allah bozmasın benim ki iş delisi olduğu için başka hiç bişey umrunda değil.. Ne yapalım Allah büyük..
Rapor al dinlen cnm öyle insana böylesi yaraşır. Ya anlayışlı olacak yada susup oturacak
evet canım aynen onu hak ediyor
Yok canım Allah'a şükür öyle bir durum olması ama bu hamileliğimden önce 2 kimyasal gebeliğim oldu ve bu seferde aşılama ile hamile kaldım herkesin çocuğu çok değerlidir ama benm ki de 3 yıl uğraşmadan ve 2 düşükten sonra geldiği için çok çok değerli dolayısıyla stres sıkıntı yaşamak istemiyorum yaşadığımda ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum.. Eşimi alıp bir dağ başına kaçasım var anlayacağınSeninde lekelenme oldumu canım
Yok canım Allah'a şükür öyle bir durum olması ama bu hamileliğimden önce 2 kimyasal gebeliğim oldu ve bu seferde aşılama ile hamile kaldım herkesin çocuğu çok değerlidir ama benm ki de 3 yıl uğraşmadan ve 2 düşükten sonra geldiği için çok çok değerli dolayısıyla stres sıkıntı yaşamak istemiyorum yaşadığımda ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum.. Eşimi alıp bir dağ başına kaçasım var anlayacağın
Günaydın kızlar bugn doktr kontrolüm var kalp atışını duymaya gidecz ünşşh..
lütfen dualarınızı eksik etmeyin allh razı olsun..çok heyecanlıyım kızlar
İnnnşallah geçer bi yanda kasık bel ağrısı bi yanda bu lekelenme bu gün bi tanıdık demez mi seninki düşeceğe benziyor iyice tepem attı bi an umudumu yitirdim ama şimdi biraz İyim o kadar moralim bozuldu yemek yiyemiyorum
Canım sarı akıntı yaşayan bir tek benim sanıyordun sen de varmışsın. Ben de bu sarı akıntıdan çok tedirgin oldum neredeyse 5.haftadan beri var çok araştırdim heryerde normal yazıyor hatta hamileliğin ilk belirtilerinden biri sarı akintiymis. Batma arasıra oluyor bende ama daha çok adet sancısına benzer ağrı oluyor bir kaç dakika içinde geçiyor. Mide bulantısı ise kesinlikle yorgunlukla alakalı bunu çok net anladım ben deli gibi mide bulantısı yaşadım isim çok yorucu okul kokuyor çocuklar kokuyor sonra rapor aldım mide bulantısı evde yattığım için baya hafifledi. Ama yorulunca yine artiyorMerhaba kızlar bugün 8+5 olduk çok şükür benimde hiç mide bulantım olmadı koyu sarı akıntım oluyor arada bu sıkıntı olur mu ve bugün sol kasığımda batmalar oluyor sizde de oluyor mu ..hafta sonu düğünümüz var 2,5 saat sürer arada mola veriyoruz yolculuk için doktorlarımız size ne önerdi