2017 Aralık Anneleri

Dusuk riski varsa onermiyolar..ben bu hamileligimde surekli yoldaydim nerdeyse her hafta sonu uzun sureli de kısa sureli de yolculuk gecirdim araba rahat yollar da sıkıntılı degilse sorun olmaz

Yolculuk konsunu ben bugün randevuda sorcam kızlar Temmuz'da tatil rezervasyonumuz var 4 aylık olcaz o zaman kısmetse ama risk olursa iptal ederim tabi ki.. Gitmemiz riskli değilse ulaşımı nasıl yapalım uçak mı daha iyidir vs sorcam

Günaydın hayırlı cumalar canlar Benim bulantim falan olmadığı icin yarin kalp atışını duyana kadar içim rahat etmiyecek. Sabırsızlıkla yarını bekliyorum.
Sana da hayırlı cumalar canım.. Ah biz kadınlar bulantı olsa dert olmasa dert değil mi İyidir merak etme herkesin bulantısı olacak diye bir kural yok sen şanslı kişilerdensin

Allah yardımcın olsun cnm iş yerindeki huzur çok önemli dediğin gibi evim iş yerine 10 dk mesafe zaten hiç olmadı çok kötüyüm evime giderim. Allah razı olsun o konuda haklarını yiyemem dede olucam diye seviniyor patronum 64 yaşında kendisi ve çok anlayışlı

Maşallah canım Allah bozmasın benim ki iş delisi olduğu için başka hiç bişey umrunda değil.. Ne yapalım Allah büyük..

Seninde lekelenme oldumu canım
Yok canım Allah'a şükür öyle bir durum olması ama bu hamileliğimden önce 2 kimyasal gebeliğim oldu ve bu seferde aşılama ile hamile kaldım herkesin çocuğu çok değerlidir ama benm ki de 3 yıl uğraşmadan ve 2 düşükten sonra geldiği için çok çok değerli dolayısıyla stres sıkıntı yaşamak istemiyorum yaşadığımda ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum.. Eşimi alıp bir dağ başına kaçasım var anlayacağın

Ben lekelenmenin genelde erkek bebekte olduğunu duymuştum, bakalım ne olacak lekeli gebelerin bebişleri :)

Çok haklısın stres o kadar önemli ki, bebeğin doğduktan sonraki hareketlerini bile belirliyor yaşadım biliyorum

fertuha 9 ay boyunca kanamasi olup cocuk doguran insanlar var, gercekten insanlar cok hadsizler. Allah'im ona bu dunyada gorecek gun, alacak nefes nasip ettiyse her turlu dogar hic merak etme.

Canım sarı akıntı yaşayan bir tek benim sanıyordun sen de varmışsın. Ben de bu sarı akıntıdan çok tedirgin oldum neredeyse 5.haftadan beri var çok araştırdim heryerde normal yazıyor hatta hamileliğin ilk belirtilerinden biri sarı akintiymis. Batma arasıra oluyor bende ama daha çok adet sancısına benzer ağrı oluyor bir kaç dakika içinde geçiyor. Mide bulantısı ise kesinlikle yorgunlukla alakalı bunu çok net anladım ben deli gibi mide bulantısı yaşadım isim çok yorucu okul kokuyor çocuklar kokuyor sonra rapor aldım mide bulantısı evde yattığım için baya hafifledi. Ama yorulunca yine artiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…