2017 Aralık Anneleri

kızlar benim 6+4 ama midem çok bulanıyor zencefil kaynatıp içtim banamısın demiyor tek çaresi çıkarmak bıktım mide bulanmasından bir çare bulan varmı buna iş yerinde çok zor oluyor.
bana bir ara ayva iyi geldi belki deneyebilirsiniz. Biri de limon kokluyormuş faydasını görmüş.

Ton balığını tavsiye etmiyorlar sucuk. pastırma çok sık olmamak şartıyla pişmiş halde yenebilir.
Aseton kokusu beni çok rahatsız ediyor ve soluduğumuz şeyleri bebek de soluyor sonuçta.Hamileler için özel ojeler var onları kullanmak daha iyi.

Cok gecmis olsun canim. Stres yapma sakin. Benim de ilk gebeligimde rahimde kanamam vardi gozle gorulur kanamam olmamisti ama. Ben de yatarak atlatmistim gececek insallahh

İnnnşallah geçer bi yanda kasık bel ağrısı bi yanda bu lekelenme bu gün bi tanıdık demez mi seninki düşeceğe benziyor iyice tepem attı bi an umudumu yitirdim ama şimdi biraz İyim o kadar moralim bozuldu yemek yiyemiyorum

böyle insanlardan uzak durun nasıl böyle konuşabilir haddini bildirseydiniz.Onlar allaha emanet canım allah korusun onları.Siz stres yaparsanız bebek de etkilenir.İyi düşünmeye çalışın yemek yiyin bebeğin mutlu anneye ihtiyacı var.

Bozulduğumu anladı hemen Allah korusun dedi ama öyle geliyo dedi ben önce sustum afalladım cünkü 2 bucuk aydır dualar la ayaktayım sonra düşecek olsa düşerdi hem dün gördüm daha dedim ayrıca 9 ay boyunca kanama görenler var dedim takdir Allah'ın dedim öyle ama gercekden pskolojim alt üst oldu bi kere daha anladım ki sorununuzu herkesle paylaşmamalı cünkü bizi iyi motive edicek insanlara ihtiyacımız var

Kızlar Bişey dicem iyiki burdayım ve Facebook da bi gurup daha var belki bilirsiniz hamileyim anneyim anne & bebek kulubu oradaki gebelerden ve allah hepinizden razı olsun dertler paylaşılıyor sıkıntılar gideriliyor bişekilde dün sırf kanamam oldu die beni dua yağmuruna tuttular hiç tanımadığım onca gebe beni dua yağmuruna tuttular bu çok güzel bişey iyi ki varsınız belki gebeliğim sonuna kadar gitmicek ama bi sürü melek bana dua etti ben hayrını ararım cünkü o meleklerin duasını rabbim geri çevirmez buna inanıyorum er yada geç hayrını verir Allah hepinizden razı olsun melekler

Ben de vakıf gureba da yaptirmayi düşünüyorum.biran evvel ben de randevu alıp muayene olayım ki yönlendirsinler.bilgi verdiğin iyi oldu canım tşk

O insanlara tika kulaklarini canim. Bana ove ove bitiremedikleri bi dr soyledi heyecanla girdik esimle odasina kalp atisi icin. Bu ilaclari kullan ama dusecek muhtemelen dedi gozlerimiz dolu dolu solugu baska dr.da aldik. Dr bile halden anlamazsa normal insanlara cok gormemek lazim. Simdi oglum sapasaglam cok sukur ama dogana kadar hep stresle yasadim. Duse de bilirdi tabi her sey olacagina varir her seyin hayirlisini dilemek lazim. Ama modumuzi dusuren insanlardan dr.lardan da kesinlikle uzak durmaliyiz 9ay zaten yeterince stresli bi surec.

Kızlar kahverengi akıntım oldu korktum hemen acile gittik çok şükür kese içinde ve kese dışında kanama yok bebişimizin kalp atışlarıda vardı. Doktor önlem amaçlı progestan 100 mg verdi.

Kızlar kahverengi akıntım oldu korktum hemen acile gittik çok şükür kese içinde ve kese dışında kanama yok bebişimizin kalp atışlarıda vardı. Doktor önlem amaçlı progestan 100 mg verdi.

Canim zencefil ise yaramadi mi cidden? Cok fazla icmiceksin miden bulandigi zaman 3 4 yudum al kesmesi lazim iyi kötü.
Saat başı ic bu sekilde. Yaninda siseye koy kalsin ben oyle yapiyorum.
kök zencefili kaynattım su şişesine koydum biraz acımsı ama yarın tekrar bunu deneyeceğim inşallah iyi gelir hayattan soğuttu beni ne beter bişeymiş bu mide bulantısı valla ben böyle olduğunu hiç bilmezdim

Canim bu zaten normal mide bulantisi degil ki insan bir garip oluyor.
Zencefil kaynadiktan sonra 10 dk daha tut ocaktan kaldir. Fazla kaynatirsan aci oluyor aci olmamasi lazim.

Canim gecen haftalarda bende de olmustu. saniyorum adetten kalan kan oluyor bu gelen akinti. Yoksa neden kahve olsun dimi kirmizi olur taze kan.

Ölçtürmeye giderken yürüyomusun tempolumsn yada kafeinli şeyler içincede yüksek çıkıyomuş
Yok canım arabayla gidiyorum dr ile kaldığım yer 90 km kadar hamile olduğumu öğrendiğimden beri de kahveyi kestim cayi da cok açık limonla günde bir bardak içiyorum hele bugün sabah kahvaltısından sonra yediklerimin hepsini çıkardım aç karnına gittim bence heyecandan çıkıyor bu kadar

Canim gecen haftalarda bende de olmustu. saniyorum adetten kalan kan oluyor bu gelen akinti. Yoksa neden kahve olsun dimi kirmizi olur taze kan.

Aynen cnm doktorum suam herşey yolunda dedi ama Rabbim bilir yavrularımızı sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah

Günaydın canım..Bu durumu çoğumuz yaşıyoruz sanırım..İstirahatte verdi doktorun değilmi? En önemlisi o çünkü full dinlenip iş miş yapmaman lazım canım..Doktorların çoğu (benimki dahil) sadece tuvalete gitmeye izin veriyor nerdeyse..o derece önemli yani canım..Bebişin ve sen Allaha emanet olun canım..

Aynen cnm doktorum suam herşey yolunda dedi ama Rabbim bilir yavrularımızı sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah
Canım çok geçmiş olsun bir süre dinlen hiç kalkma çalışıyorsan rapor al. Büyük ihtimal önemsiz bir lekelenme ama sen yine en tedbirli olmalıyız gerisini allaha bırak. Allah miniklerimizi korusun

Bildigim kadariyla hamileyken Ton baligi hic tavsiye edilmiyor. Dip baligi oldugu icin yuksek miktarda civa icerme tehlikesi varmis. Bi arastir, doktoruna sor oyle tuket bence. Bir kac balik daha var boyle aklima gelmiyor isimleri ama internette bircok kaynaktan bulabilirsin hamileyken yenmesi guvenli baliklari.

canım geçen hafta bendede oldu hemen doktora gittim progestan 100 mg verdi banada düşük riskin olabilir, her türlü lekelenme risklidir tedbirimizi alıcaz dedi doktor, hergün vuruluyorum hala 10 gün oldu. lekelenme geçti ama tedbir amaçlı hala vuruluyorum doktor kontrolüne kadar vurulucam yarın kontrolüm var benimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…