bana bir ara ayva iyi geldi belki deneyebilirsiniz. Biri de limon kokluyormuş faydasını görmüş.kızlar benim 6+4 ama midem çok bulanıyor zencefil kaynatıp içtim banamısın demiyor tek çaresi çıkarmak bıktım mide bulanmasından bir çare bulan varmı buna iş yerinde çok zor oluyor.
Ton balığını tavsiye etmiyorlar sucuk. pastırma çok sık olmamak şartıyla pişmiş halde yenebilir.Merhaba
bugün sanki öğleden sonra daha iyi oldum gibi.
Sevdiğim bir şeyi yiyebildim çok şükür.
Şimdi kızlar ben çok giremiyorum daha önce yazıldı ise görmedim ama bir takım sorularım var. Bilenlerden yardım diliyorum.
1) Hamileyken sucuk pastırma ve ton balığı yiyebilir miyim? (inşallah kimsenin canını çektirmemişimdir)ü
2) Hamileyken makyaj yapmaya oje aseton kokusuna bir fikriniz var mı?
Cok gecmis olsun canim. Stres yapma sakin. Benim de ilk gebeligimde rahimde kanamam vardi gozle gorulur kanamam olmamisti ama. Ben de yatarak atlatmistim gececek insallahh
böyle insanlardan uzak durun nasıl böyle konuşabilir haddini bildirseydiniz.Onlar allaha emanet canım allah korusun onları.Siz stres yaparsanız bebek de etkilenir.İyi düşünmeye çalışın yemek yiyin bebeğin mutlu anneye ihtiyacı var.İnnnşallah geçer bi yanda kasık bel ağrısı bi yanda bu lekelenme bu gün bi tanıdık demez mi seninki düşeceğe benziyor iyice tepem attı bi an umudumu yitirdim ama şimdi biraz İyim o kadar moralim bozuldu yemek yiyemiyorum
böyle insanlardan uzak durun nasıl böyle konuşabilir haddini bildirseydiniz.Onlar allaha emanet canım allah korusun onları.Siz stres yaparsanız bebek de etkilenir.İyi düşünmeye çalışın yemek yiyin bebeğin mutlu anneye ihtiyacı var.
Ben de vakıf gureba da yaptirmayi düşünüyorum.biran evvel ben de randevu alıp muayene olayım ki yönlendirsinler.bilgi verdiğin iyi oldu canım tşkO hastanenin gebe polikliniğinden randevu alıp istek kağıdı yazdırman gerekiyor sanırım canım ben o şekilde yaptım. Ctesi olduğu için o bölüm kapalıydı. Perinatal tanı diye bir yere yönlendiriyorlar. Gelecek hafta gidip randevu alacağım gününe göre yazıyorlarmış randevunu sanırım
İnnnşallah geçer bi yanda kasık bel ağrısı bi yanda bu lekelenme bu gün bi tanıdık demez mi seninki düşeceğe benziyor iyice tepem attı bi an umudumu yitirdim ama şimdi biraz İyim o kadar moralim bozuldu yemek yiyemiyorum
nasıl elma canım tatlı elmamı yeşil ekşi elmamı alayım pekiCanım benim öyle çıkarmam olmuyo ama bulantım olunca elma yiyorum çok iyi geliyo
kök zencefili kaynattım su şişesine koydum biraz acımsı ama yarın tekrar bunu deneyeceğim inşallah iyi gelir hayattan soğuttu beni ne beter bişeymiş bu mide bulantısı valla ben böyle olduğunu hiç bilmezdimCanim zencefil ise yaramadi mi cidden? Cok fazla icmiceksin miden bulandigi zaman 3 4 yudum al kesmesi lazim iyi kötü.
Saat başı ic bu sekilde. Yaninda siseye koy kalsin ben oyle yapiyorum.
Canim bu zaten normal mide bulantisi degil ki insan bir garip oluyor.kök zencefili kaynattım su şişesine koydum biraz acımsı ama yarın tekrar bunu deneyeceğim inşallah iyi gelir hayattan soğuttu beni ne beter bişeymiş bu mide bulantısı valla ben böyle olduğunu hiç bilmezdim
Canim gecen haftalarda bende de olmustu. saniyorum adetten kalan kan oluyor bu gelen akinti. Yoksa neden kahve olsun dimi kirmizi olur taze kan.Kızlar kahverengi akıntım oldu korktum hemen acile gittik çok şükür kese içinde ve kese dışında kanama yok bebişimizin kalp atışlarıda vardı. Doktor önlem amaçlı progestan 100 mg verdi.
Yok canım arabayla gidiyorum dr ile kaldığım yer 90 km kadar hamile olduğumu öğrendiğimden beri de kahveyi kestim cayi da cok açık limonla günde bir bardak içiyorum hele bugün sabah kahvaltısından sonra yediklerimin hepsini çıkardım aç karnına gittim bence heyecandan çıkıyor bu kadarÖlçtürmeye giderken yürüyomusun tempolumsn yada kafeinli şeyler içincede yüksek çıkıyomuş
Canim gecen haftalarda bende de olmustu. saniyorum adetten kalan kan oluyor bu gelen akinti. Yoksa neden kahve olsun dimi kirmizi olur taze kan.
Günaydın canım..Bu durumu çoğumuz yaşıyoruz sanırım..İstirahatte verdi doktorun değilmi? En önemlisi o çünkü full dinlenip iş miş yapmaman lazım canım..Doktorların çoğu (benimki dahil) sadece tuvalete gitmeye izin veriyor nerdeyse..o derece önemli yani canım..Bebişin ve sen Allaha emanet olun canım..Kızlar kahverengi akıntım oldu korktum hemen acile gittik çok şükür kese içinde ve kese dışında kanama yok bebişimizin kalp atışlarıda vardı. Doktor önlem amaçlı progestan 100 mg verdi.
Canım çok geçmiş olsun bir süre dinlen hiç kalkma çalışıyorsan rapor al. Büyük ihtimal önemsiz bir lekelenme ama sen yine en tedbirli olmalıyız gerisini allaha bırak. Allah miniklerimizi korusunAynen cnm doktorum suam herşey yolunda dedi ama Rabbim bilir yavrularımızı sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah
Doktorum işlenmiş gıdalari yemememi önerdi turşu bile ki ben buna uyamadim malesef ama ton balığı sağlıklı gibi sanki.saç boyatma ve ojeyi de onermiyolar ama Ruj dışında diğer malzemelerin bi zararı olacağını düşünmüyorum.Ruj da yemekle falan mideye inebilir diye.
canım geçen hafta bendede oldu hemen doktora gittim progestan 100 mg verdi banada düşük riskin olabilir, her türlü lekelenme risklidir tedbirimizi alıcaz dedi doktor, hergün vuruluyorum hala 10 gün oldu. lekelenme geçti ama tedbir amaçlı hala vuruluyorum doktor kontrolüne kadar vurulucam yarın kontrolüm var benimde.Kızlar kahverengi akıntım oldu korktum hemen acile gittik çok şükür kese içinde ve kese dışında kanama yok bebişimizin kalp atışlarıda vardı. Doktor önlem amaçlı progestan 100 mg verdi.