2017 Aralık Anneleri

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu bebeği.
Peki teste kadar hiç şüphelenilen bir şey olmamış mıydı? Haftasına göre geriden gelme ya da geç döllenme gibi özel bir durum falan var mıydı?
Yoktu canım. Hiçbir şey olmamıştı cinsiyet öğrenmeye diye gitmiştik direkt ayrıntılı ultrasona alindik

Kontrolden çıktım MasaAllah subhanAllah bebeğim büyümüş 3,74 cm olmuş herşeyi cok güzel sesi 10 gün sonra ense kalınlığı icin çağırdı ❤️ Birde gününden 3 gün önde MasaAllah subhanAllah

Maşlh Canm allh korsun :nazar: sağlıkl kucağımza alırız inşşh :dua: benimde yarın randevum 7 haftalık olacm kısmetse kalp atışını duyarım inşlh dua et bizlere Canm :dua:

Yogunluk var mi orda? Randevu mu aliniyo onceden ikili icin?
O hastanenin gebe polikliniğinden randevu alıp istek kağıdı yazdırman gerekiyor sanırım canım ben o şekilde yaptım. Ctesi olduğu için o bölüm kapalıydı. Perinatal tanı diye bir yere yönlendiriyorlar. Gelecek hafta gidip randevu alacağım gününe göre yazıyorlarmış randevunu sanırım

Hem calisip hem ev isi cok zor. Kadin sart kesinlikle. Bana her pzt geliyo 3saat sil supur yapip gidiyodu ama kizinin nisani varmis is esimle bana dustu evi pislik goturuyo resmen dolapta curuyo her sey:110: kalkip yapamadikca iyice sinirlerim bozuluyor. Dun evi topladim 2kere camasir attim 8de uyumusum aksam. Ama bizden onemli degil zamanla bulantilar halsizlik azalacak insallah duzene koyariz her seyi:hamarat:
Benim makina dünden beri bata yoruldu battaniye falan yıkıyorum yapmışken . İlla temizliğe biri lazım canım haklısın eşim olmasa yapamazdım
Kontrolden çıktım MasaAllah subhanAllah bebeğim büyümüş 3,74 cm olmuş herşeyi cok güzel sesi 10 gün sonra ense kalınlığı icin çağırdı ❤️ Birde gününden 3 gün önde MasaAllah subhanAllah
Maşallah hep böyle devam eder inşallah

Kizlar ben de aralik annesiydim ama gecn cumartesi ogrendik ki bnm bebekler üçüz.o yuzden muhtemelen dogumum araliga kalmicak rabbm herkesin gönlüne gore versin saglikli sihhtli dgmlar nasip etsin hepimize

Ay ne güzeeel ne zaman öğrendin tek kesedelermi resmen mucizee

Ay ne güzeeel ne zaman öğrendin tek kesedelermi resmen mucizee
Kesinlikle mucize rabbimin armagani.gecen hafta cumartrsi ogrendim canm sat 19 mart.hepsi ayni kesede suan.iki tanesi birbirime yakin ve kalp atislarini duyduk yalnz digeri onlardan biraz ayri ve kucuktu kalp atisi henuz yoktu doktr atablrde atmayablrdr dedi inss onnda kalbi atar dua beklerim kizlar.

Kesinlikle mucize rabbimin armagani.gecen hafta cumartrsi ogrendim canm sat 19 mart.hepsi ayni kesede suan.iki tanesi birbirime yakin ve kalp atislarini duyduk yalnz digeri onlardan biraz ayri ve kucuktu kalp atisi henuz yoktu doktr atablrde atmayablrdr dedi inss onnda kalbi atar dua beklerim kizlar.

İnşallah canıl bende ikiz çok istiyodum ya tek. olsun bunada şüküür

Kizlar ben de aralik annesiydim ama gecn cumartesi ogrendik ki bnm bebekler üçüz.o yuzden muhtemelen dogumum araliga kalmicak rabbm herkesin gönlüne gore versin saglikli sihhtli dgmlar nasip etsin hepimize
Ayy maşallah size ben de cumartesi kalp atışı için gidicem bir sürpriz de ben yasar mıyım acaba?

Ayy maşallah size ben de cumartesi kalp atışı için gidicem bir sürpriz de ben yasar mıyım acaba?
Nasip canm hc belli olmaz.doktr 6 hafyalik gttigimde kanama keseyi gordu ama kanama bolgeside var sanki emin degilm bndan dedi 3 tane ayri kese gbi sey vardi 1 hafta snra gittiğimde hepsi ayni kesede bebislerim vardi cok sukur.ama smdiden zorlqniyorum sanki norml gebelige gore 4 5 aylik hamileymisim gbi hamilelik birz zor gecicem gbi hayrlisi ins

X