Boyatıcz canım 3. aydan sonra ızın verıyorlar , benım saclarım yenı boyanmıstı 3 gun sonra hamıle oldugumu ogrendım ama cok gıtmez sanıyorum yanı en fazla bu ay sonuna kadar tekrar uzamaya baslayacaklardır bende hazıran gıbı boyatmayı dusunuyorum sahsen saclarım ombre ya yıne dıplerı boyu boyatıcam, ya da dıplere gelmeyecek sekılde rofle yaptırıcam kı beyazları sarı guzel kamufle eder herhalde. ama rofle yapılır mı bılmıyorum
Bende geçen dışarı çıktığımda idareden bir hamile pantolonu aldım ucuz görünce ama hiç memnun kalmadım sanki ağı aşağı düşüyor gibi ben zayıf olduğum için 36beden aldım hem de ama ona rağmen bi tuhaf. Karın bölgesi rahat lastikli ama pantolon üzerimde zor duruyor gibi hiç rahat edemedim. Bildiğiniz iyi bir hamile reyonu olan marka var mi
Hayirli sonuclar alirsin insallah. Ben yaptirmayi dusunmuyorum eger sadece down sendromunu ogrenmek icinse. Dr.a soracam baska bir amaci yoksa bu sefer gerek duymuyorum. Oyleyse bile aldirmam zaten ama supheli bi sonuc bile doguma kadar mahveder insani. Ama erken teshis onlem vs icin biseyler ogreneceksem yaptiririm tabii.
Ben hamile kalmak istedigim ay koyu renge boyadim saclarimi. Yani kendi orjinal rengine en yakin renge. Sariydi saclarim ve ensemde kestirdim. Hamile olursam dip boyasiyla ve uzunluguyla ugrasmayayim diye. Baya uzundu çünkü. Simdi bu sekilde cok rahatim.Saçları ne yapacağız kızlar? Ben berbat durumdayım acaba o da mı canımı sıkıyor bembeyazlar ya
Tam gun mu gelecek canım ? Benım her hafta gelıyor 1 hafta 60 tl verıyorum 4 saatıne, 1 hafta 90 tl verıyorum daha uzun kalıyor
Arkadaslarim LCW pantolonlarini tavsiye etti, bir de Ebru markasi varmis, elbiseleri cok guzelmis. Internetten satisi da var, dun baktim da.
CuteMom in da dedigi gibi 2'li test verileri cok onem tasiyormus ileride, sadece down sendromu olarak bakmamak lazim. Ben de 13. Haftamda yaptiracagim insallah.
:dBol öğürmeli bir sabahtan günaydın hepinize
Organık alınır bence eczaneden kuafore goturulur onlar dıkaktle boyarlar acıkcası ben rofle olmasa bıle ombreye ızın verecegını dusunuyorum cunku dıplere hıc surulmuyor ombre ama rofle tabı dıpe kadar gırılmesı gereken bısey .röfle yapmazlar tatlım, bizim dr kalp atışını alalım boyatırsın dedi organik mi almamız lazım, kına mı sürsek valla sanki ilk defa doğum yapacam ne kadar tecrübesizim
Bence yıne pahalıdır ogluma hamıleyken bır tulum almıstım 180 tl ıdı elbıse tulumebru markası çok pahalıydı 6 sene önce şimdi nasıl?
Ben yazın camasır makınesının devrını epey dusurup balkonda kırısmadan ınsallah pufur pufur kurutmayı basarısam utuden de yırtarım dıye hayal edıyorumBu hafta tam gün gelecek Bahar temizliği gibi, sonrada iki haftada bir yarım gün, büyük ihtimal yazın ben onu haftada ir alırım camlar açık olunca her yer çok tozlanıyor maalesef. tam günü 140 tl yarımda 70.
ben ancak ütü ve yemek yaparım başkada bişi yapamam maalesef.
Günaydın aynı kaderle gune baslayan arkadasımBol öğürmeli bir sabahtan günaydın hepinize
Çok mantıklı bende deneyeyimBen yazın camasır makınesının devrını epey dusurup balkonda kırısmadan ınsallah pufur pufur kurutmayı basarısam utuden de yırtarım dıye hayal edıyorum
Bence yıne pahalıdır ogluma hamıleyken bır tulum almıstım 180 tl ıdı elbıse tulumAcıkcası ben umarım ayı gıbı olmamda L beden elbıselerın ıcınde suzulurum dıye hayal edıyorum
79 ile doguma gırmıstımOlmayız ya ilki nasılsa ikincisi de öyle olur diye ümit etmek istiyorum
Amin canım benim Hepimize inşallah :)Allah en sağlıklısından versin canım sana canı gönülden diledim, bizlere de tabiki.
Günaydın aynı kaderle gune baslayan arkadasım
İnşallah canım Allâh razı olsun hepimiz sağlikla afiyetle kucağımıza alır ve acılarını görmeyiz yavrularımızın inşallahAh canım ... Allah bır daha bunları unutacak acılar yasatmasın ınsallah
Sag salım sonuna kadar ınsallah
Canım ağır anamoliler yani yaşamla bağdaşmayan şeyler varsa da çıkıyormuş ilk bebegım de ben de seni gibi düşünüp yaptırmadım 15.haftada sonlandırıldı gebelik