2017 Aralık Anneleri

röfle yapmazlar tatlım, bizim dr kalp atışını alalım boyatırsın dedi organik mi almamız lazım, kına mı sürsek valla sanki ilk defa doğum yapacam ne kadar tecrübesizim

Arkadaslarim LCW pantolonlarini tavsiye etti, bir de Ebru markasi varmis, elbiseleri cok guzelmis. Internetten satisi da var, dun baktim da.

CuteMom in da dedigi gibi 2'li test verileri cok onem tasiyormus ileride, sadece down sendromu olarak bakmamak lazim. Ben de 13. Haftamda yaptiracagim insallah.

Saçları ne yapacağız kızlar? Ben berbat durumdayım acaba o da mı canımı sıkıyor bembeyazlar ya
Ben hamile kalmak istedigim ay koyu renge boyadim saclarimi. Yani kendi orjinal rengine en yakin renge. Sariydi saclarim ve ensemde kestirdim. Hamile olursam dip boyasiyla ve uzunluguyla ugrasmayayim diye. Baya uzundu çünkü. Simdi bu sekilde cok rahatim.

Tam gun mu gelecek canım ? Benım her hafta gelıyor 1 hafta 60 tl verıyorum 4 saatıne, 1 hafta 90 tl verıyorum daha uzun kalıyor

Bu hafta tam gün gelecek Bahar temizliği gibi, sonrada iki haftada bir yarım gün, büyük ihtimal yazın ben onu haftada ir alırım camlar açık olunca her yer çok tozlanıyor maalesef. tam günü 140 tl yarımda 70.

ben ancak ütü ve yemek yaparım başkada bişi yapamam maalesef.

ebru markası çok pahalıydı 6 sene önce şimdi nasıl?

röfle yapmazlar tatlım, bizim dr kalp atışını alalım boyatırsın dedi organik mi almamız lazım, kına mı sürsek valla sanki ilk defa doğum yapacam ne kadar tecrübesizim
Organık alınır bence eczaneden kuafore goturulur onlar dıkaktle boyarlar acıkcası ben rofle olmasa bıle ombreye ızın verecegını dusunuyorum cunku dıplere hıc surulmuyor ombre ama rofle tabı dıpe kadar gırılmesı gereken bısey .

ebru markası çok pahalıydı 6 sene önce şimdi nasıl?
Bence yıne pahalıdır ogluma hamıleyken bır tulum almıstım 180 tl ıdı elbıse tulum Acıkcası ben umarım ayı gıbı olmamda L beden elbıselerın ıcınde suzulurum dıye hayal edıyorum

Ben yazın camasır makınesının devrını epey dusurup balkonda kırısmadan ınsallah pufur pufur kurutmayı basarısam utuden de yırtarım dıye hayal edıyorum

Günaydın arkadaşlar. Ben de aranıza yeni katıldım.8 haftalık hamileyim.Benim de göğüs hassasiyetim çok fazla.Üstüne yatamıyorum.Biri çarpacak diye ödüm kopuyor.Benim de kan tahlilimde avidite çıktı.Bir daha kan örneği verdim.Bugün sonuçları almaya gideceğim.Size de böyle birşey oldu mu?Bilgisi olan var mı?

Bence yıne pahalıdır ogluma hamıleyken bır tulum almıstım 180 tl ıdı elbıse tulum Acıkcası ben umarım ayı gıbı olmamda L beden elbıselerın ıcınde suzulurum dıye hayal edıyorum

Olmayız ya ilki nasılsa ikincisi de öyle olur diye ümit etmek istiyorum

Canım ağır anamoliler yani yaşamla bağdaşmayan şeyler varsa da çıkıyormuş ilk bebegım de ben de seni gibi düşünüp yaptırmadım 15.haftada sonlandırıldı gebelik

Aaa bilmiyordum bak. Belki o yuzden 2liyi yaptirip 3luyu yaptirmamisti eski dr.um. Yaptirmak lazim o zaman. Cok gecmis olsun bidaha yasatmasin Allah.

günaydin hayirli sabahlar kizlar. dün esimle beraber temizlik yaptik baya yorulmusum evim o kadar daginikti ki kadin cagirmaya utandim artik bende iki haftaya bir birini alacagim hem calisiyoum hem ev isi cok zor olur ilerleyen zamanlarda da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…