Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirli olsun insallah sag salim kucaklamakta nasip olsunSelam hanimlar bende yeni katdim araniza aralik annesi olucam ins 6+5 hamileyim suana kadar keseyi gorduk kalap atislarini duymayi bekliyoruz inş sizler ne zaman duydunuz kalp atislarini ? Bu ara da ben iki mere asilama oldum ikisi de tutmadi ve kendiliginden hamile kaldim allahn izniyle saglikla kucagimiza aliriz ins :)
benim diger kontrolüm 26 mayista galiba 11. hafta oluyor ben sinavlarim yüzünden 24ünde gidecegim ikili test icin tekrar cagiracak o zaman beniBenım yok acıkcası daha onceden cok hamıle kıyafetı almamıstım calısmadıgım ıcın evde tayt esofman gecırıyordum zamanımı ama lcw pantolonlarını begendım acıkcası hem bılek boy hemde renk renk guzel geldı
buarada agının dusme sebebı daha hamıle kıyafetıne ıhtıyac olmaması bence ustelık 36 beden almısın Daha sonra olur dıye dusunuyorum, ama ben bu seneyı gercekten etekler elbıselerle gecırmek ıstıyorum hem cok yakıstırıyorum hemde onumuz yaz zorlu gunler bızlerı beklıyor popomuz pişmesin
Buarada ben 29 mayısta 2'li teste gıdıyorum demişmiydim .
+25 kiloyla 85le giden beni de yazin listeye Bu sefer boyle olmaz umarim cok zor vermistim 3kilosu da kaldi hatta79 ile doguma gırmıstım
Amin canım kimseye yaşatmasın AllahAaa bilmiyordum bak. Belki o yuzden 2liyi yaptirip 3luyu yaptirmamisti eski dr.um. Yaptirmak lazim o zaman. Cok gecmis olsun bidaha yasatmasin Allah.
79 ile doguma gırmıstım
günaydin hayirli sabahlar kizlar. dün esimle beraber temizlik yaptik baya yorulmusum evim o kadar daginikti ki kadin cagirmaya utandim artik bende iki haftaya bir birini alacagim hem calisiyoum hem ev isi cok zor olur ilerleyen zamanlarda da.
Valla ben ya 7 ya da 9 kilo aldım 3.100 de kiloda geldi oğlum.
Bünye meselesi bence
ebru markası çok pahalıydı 6 sene önce şimdi nasıl?
Ben 6+1de duymustum. Duyarsiniz umarim:)arkadaşlar bana yardım ediiiiin
6+5 günlükken kalp atışını duyan var mı? devletten randevu aldım o tarihte 6+5 oluyorum.
Benim defacto ve lc pantolonlarim duruyor 4 5 tane. Yazin da bol paca tiril tiril pantolonlarla tunik alicam ve uzun gogusten asagi genisleyen elbiseler. Evde de esimin tshirtlerIndirimde gayet uyguna pantolonlar var ama beden cok sinirli. Elbiseler de 100 lira civarinda en uygunlari.
Güzel bir bilgilendirme olmuş canım, teşekkürlerGebelikte Hapşırmak Bebeğe Zarar Verir Mi?
Gebelikte burunda mukoza salgısı artar. Bu da bazı anne adaylarının sık sık hapşırmasına neden olur. Gebeliğin ilk aylarında sağlıklı bir gebelikte hapşırmanın bebeğe ve anne adayına hiç bir zararı yoktur. Fakat doğum yaklaşmış, sancılar gelmeye başlamışsa hapşırmak doğum sürecini hızlandırabilir.
KIZLAR OKUYUN İSTERSENİZ
Ben 6+1de duymustum. Duyarsiniz umarim:)
Benimki erken yumurtlama oldu canim. Adetimin bittigi gun. Bir sey olmaz derken gelen surpriz bebekcevabın için çok teşekkür ederim canım. peki yumurtlama gününden emin miydin? takip yapmış mıydın?
cevabın için çok teşekkür ederim canım. peki yumurtlama gününden emin miydin? takip yapmış mıydın?
Benimki erken yumurtlama oldu canim. Adetimin bittigi gun. Bir sey olmaz derken gelen surpriz bebek
5+5 de ekranda gördük cnm o tarihte duyarsın diye düşünüyorum