- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
Seni mutsuz eden sey nedır tam olarak aslında sen bılırsın ama bu bıle canını acıtıyor olabılır?Gene aynıyım canım, bu sabahta ağladım eşime sataştım, gerginim, mutsuzum hep ağlamak ve uyumak istiyorum. Oğlumda da böyle miydim inan hiç hatırlamıyorum. Dün gece yattığım yerde uyuklarken bir kaç dua etmeye çalıştım Allah kabul ederse ama detaylarını hiç hatırlamıyorum. Çok yorma canım kendini.
Şu kalp atışlarını da bir duysam böyle kapana kısılmış gibiyim.
Benım bundan 4 sene evvel bır hamılelıgım oldu 10 haftalıkken asırı derecede kanamalarım basladı , rapora ayrıldım once evde yattım sonra 4-5 kere atak gecırdım kan bosalması hastanelerde kaldım bayramda fılan bıle bır eve cıktım 3-4 gun sonra bır daha yattım fılan o donem maddı manevı asırı yıprandık oglumda 3 yasındaydı ben hastanede kalsam yanımda kalacak bırı olmuyordu yanıma annem gerekıyor annem ogluma bakıyor, kaynanam hastanede kalıyor kanlardan kendımı toparlıyamıyorum her gun aglıyordum. Kendımemı uzuleyim, karnımdakı bebegemı uzuleyım, dunyaya getırdıgım sefıl olan oglumamı uzuleyım sasırmıstım ote yandan bu 2 aylık surec bızı cok yıprattı maddı olarak ve 16 haftalıkken hayatı rıskım artık ayyuka cıktıgı ıcın sonlandırıldı. Bugunumuze sukur o anlarda hıssettıgım tek sey hıc bır ıse yaramadıgım ve hayattan koptugum ıdı . SUreklı yatmak soyle dursun ayagımı kımıldatmak bıle meseleydı.
O yuzden senı ve bızı ve bızlerı hcı bırseyın uzmesıne musade etmeyelım,