2017 Aralık Anneleri

Cok gecmis olsun canim. Stres yapma sakin. Benim de ilk gebeligimde rahimde kanamam vardi gozle gorulur kanamam olmamisti ama. Ben de yatarak atlatmistim gececek insallahh

Hayirli sonuclar alirsin insallah. Ben yaptirmayi dusunmuyorum eger sadece down sendromunu ogrenmek icinse. Dr.a soracam baska bir amaci yoksa bu sefer gerek duymuyorum. Oyleyse bile aldirmam zaten ama supheli bi sonuc bile doguma kadar mahveder insani. Ama erken teshis onlem vs icin biseyler ogreneceksem yaptiririm tabii.

Açıkcası ben yaptıracagım benım oglumda 2.'li 3'lü ve ayrıntılı usg hep yapıldı dogduktan sonra omur ılıkte acıklık oldugundan suphelenıldı ılaclı emar cekılmek ıstendı bız bunların arkasında bu testlerle durabıldık , ılaclı emarda cekılmedı cok sukur herhangı bır sorunu olmadıda .

o yuzden ben ne ıstıyorlarsa hepsını yaptıracagım sadece down aranmıyor cunku bu testlerde.

Bunlar da goruluyorsa cok iyi tabi yaptiririm o zaman. Erken teshis cok onemli. Ayrintiliya yine girerim zaten ama o zaman 2li test yapilmisti bi sorun cikmamisti. 3lu test yapicaz demisti dr. Eger down sendromlu diye aldirmayacaksan geregi yok bence demisti sonra da. 3luyu yaptirmamistik o zaman da. Ordan kaldi aklimda

Sımdı emın degılım ama 2 'lı veya 3'lude omurılıkle alakalı bıseyler cıkıyordu ama gecmıs zaman yaptırmamayı hıc dusunmedıgım ıcın acıkcası takılmamıstım sımdıye kadar .Sızınde 2. cocugunuz mu?

Evet canim oglum var 2.5yasinda:) sizinki kac yasinda?
Testler sorun degil aslinda ama o sonucu beklerkenki stres beni oldurmustu. Bi de arkadasimin downlu olma ihtimali var diye cikti mahvoldu kiz. cocuk da saglikli dogdu cok sukur. Yine de dr karar verir tabi yapalim gerekli derse yaptiririz mecbur. O bahsettiginiz omurilik sanirim ense kalinligi olcumu ona normal ultrasonla bakiyorlar.

4 lü test omurilik ile ilgiliydi kızlar.
BENDE 2 VE 4 LÜ + ayrıntılı yaptırmıştım.
Bu arada günaydınnnnnnnnnn

Buarada ınstagramınız varmı kızlar ekleselım ? Bırde bu sayfayı aramızdan bırı devralmalı kazenden , ve lıste yapılmalı ben bu konuda ugursuz oldugumu dusundugum ıcın el atmak ıstemıyorum

Nasıl yapılacak canım, bende çalışıyorum çok ilgilenemem

Spina bıfıda denıyor ona oda bır testte cıkıyordu ama hatırlamıyorum suanda cok bırde evet usg bakıyorlar. Bırde bızım aılede bıraz el sorunlarıda var aıckacsı ama onlar testle cıkmaz umarım hıcbısey olmaz ama benım tarafımda 6 parmak olayı var, esımın tarafında ıse parmaksız dogan var Umarım her ıkısıde olmaz aklıma getırmemeye calısıyorum
Benım oglum 7 yasında epey buyudu yanı , Insallah sag salım kucagımıza almak nasıp olur

Waikiki gerçekten bu konuda çok iyi alacağımız 2 pantalon zaten L beden normal tişörtler oluyordu bana hamileyken

4 lü test omurilik ile ilgiliydi kızlar.
BENDE 2 VE 4 LÜ + ayrıntılı yaptırmıştım.
Bu arada günaydınnnnnnnnnn
Günaydın nasılsın canım? Dun baya bı depresıf gordum senı Akşam ustu bende bu tarz bır duyguya kapıldım ama sonra hemencık unutmaya calıstım bu duyguları . Dun aksam cok erken uyudum hıc dua fılan edemedım bısey okuyamadım salı aksamı kınamız vardı asırı yorgunumdum yarın aksamda dugunumuz var bakalım

Gene aynıyım canım, bu sabahta ağladım eşime sataştım, gerginim, mutsuzum hep ağlamak ve uyumak istiyorum. Oğlumda da böyle miydim inan hiç hatırlamıyorum. Dün gece yattığım yerde uyuklarken bir kaç dua etmeye çalıştım Allah kabul ederse ama detaylarını hiç hatırlamıyorum. Çok yorma canım kendini.
Şu kalp atışlarını da bir duysam böyle kapana kısılmış gibiyim.

Canım ikili testte neler bakalıyo kanmı alınıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…