2017 Aralık Anneleri

Benim kızımdada rahimde kanamalı bölge vardı cnm 10gün hastanede yattım 1ayda evde sadece tuvalete kalktım sonra geçti ama çok hareket etmemiştim doğuma kadar insan tedirgin kalıyo ama şükür kucağımıza aldık.bu bi hafta küçük bi hafta büyük olması konusu da ileriki haftalarda kilo alımında önemli cnm Bi kontrolde bi hafta küçük dendiyse mesela bi dahaki kontrolde de 1hafta küçük derse sıkıntı yok aradaki fark açılmamalı 2 hafta 3hafta olursa gitgide o zaman bebek kilo almıyor demektir.kordon yada plesanta bebeği beslemiyordur doğum yaptırılır.bunu yaşadım 1900 gr doğdu kızım34. Haftada kaldı kilosu.
Ya canım ben ilk gittiğimde bebeğin sag tarafında biraz büyük bir kanamalı bölge vardı bir hafta ongün sonra gittiğimde hem sağ hem sol tarafında küçük kanamalı bölge varmış kendimde gördüm ulturasonda bebekmi hareket etti ortaya gecti yok biri küçüldü birde öbür taraftamı olustu bilemiyorum gün aşırı iğne oluyorum halen bakalım bir dahaki kontrolümde ne diyecek doktorum tüp bebekler herşeyi normal gitse bile iki hafta erken doğuyormuş ne kadar doğru onuda bilmiyorum ama evde yattıkça kuruyorum okuyorum falan falan

Ya canım ben ilk gittiğimde bebeğin sag tarafında biraz büyük bir kanamalı bölge vardı bir hafta ongün sonra gittiğimde hem sağ hem sol tarafında küçük kanamalı bölge varmış kendimde gördüm ulturasonda bebekmi hareket etti ortaya gecti yok biri küçüldü birde öbür taraftamı olustu bilemiyorum gün aşırı iğne oluyorum halen bakalım bir dahaki kontrolümde ne diyecek doktorum tüp bebekler herşeyi normal gitse bile iki hafta erken doğuyormuş ne kadar doğru onuda bilmiyorum ama evde yattıkça kuruyorum okuyorum falan falan[/QUOT

Kıymetli bebek diyorlar ya cnm o yüzden herhalde önce alıyorlar genelde sezer yan oluyor.allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.çok araştırma bana kızardı Dr ben gerekeni söylerim sana sen bakma sağdan soldan derdi.dua et bol bol

Merhaba arkadaslar rabbim hepinize bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsi..
Benim tup bebekle ikiz kizlarim olmustu simdi de tedavisiz hamile olduğumu ogrendim.

Sağolasın canım allah razı olsun her fırsatta hem kendi bebeğime hem bütün bebek bekleyenlere dua ediyorum

Arkadaşlar usg fotom yorum yapabilecek olan var mı 8 hafta olduk yazışmalarınızı okudum ve bende çok merak ediyorum cinsiyeti bilenler yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler şimdiden

Daha çok erken cnm biraz sabır:)))) 12haftadan sonra anca ogrenirsin:KK66: oda büyük ihtimal bı sonraki kontrolunde

Ay bu dr lar insanı öldürür ya bugün beni deli etti kadın göstermedi bile bebeğimi 2 dk sürmedi girmemle çıkmam Allah sürekli oraya gidenlere sabır versin 2 dk da moralimi ve sinirimi bozdu kadın..

Kalp atışı için gittiğimizde haftasıyla uyumluydu canım ondan moralim bozuldu biraz acaba sorun mu oldu diye 6+3de 5.8 di şimdi 11.71 büyümüş ama insanın içine kurt düşüyo gerçi normal problem yok dedi ama ana yüreği işte:işsiz: gebelil tahlilleri varmış kan ve idrar verdiö 3 tüp kan aldılar bakalım ne çıkcak çıkınca zaten orraya gitmycem özele gidicem inşallah

Fatih Medical parkta esra çebi var canım eğer düşünürsen öneririm ben gebelikten önce ona gidiyodum şimdide ona gidicem kısmetse. Ne yaptığını bilen arkadaş gibi konuşan çok iyi bi dr eşide başka bi hastamede tüp bebek uzmanı gerektiğinde ondanda yardım alıyo bildiğim kadarıyla
teşekkür ederim canım tavsiyen için

Kızlar 3 gündr felaket mide yanmam var ne yesem dokunuyor aç olunca midem bulanıyor ne yapacağımı bilemedim.. :KK43:

Kızlar 3 gündr felaket mide yanmam var ne yesem dokunuyor aç olunca midem bulanıyor ne yapacağımı bilemedim.. :KK43:
Mide yanmasına muz iyi gelir demişti Tvde bir doktor. Denenebilir belki. Acıkacağını hissetmeden bir şeyler yemeye çalış. Benim bi kez bulandıysa tüm gün sürüyor. O yüzden 2 -3 saatte bir yiyorum neredeyse.

Teşkr ederm kızlar, benim de öğünlerim sıklaştı ve hemn acıkıyrm..:kk77:
daha ben kalp atışı için gitmedm cuma günü gidecm kısmetse inşşh görürz miniğimi doktrum a da sölerm güzl bi şurup var onu yazsın.. herşey e rağmen çok şükür kızlar allhım sabır versn sağlıkl tamamlayalım 9 ayı kucağımza alalım inş :anne:

Teşkr ederm kızlar, benim de öğünlerim sıklaştı ve hemn acıkıyrm..:kk77:
daha ben kalp atışı için gitmedm cuma günü gidecm kısmetse inşşh görürz miniğimi doktrum a da sölerm güzl bi şurup var onu yazsın.. herşey e rağmen çok şükür kızlar allhım sabır versn sağlıkl tamamlayalım 9 ayı kucağımza alalım inş :anne:
Amin canım inşallah sağlıkla büyüyordur bizim minikler. Ben de cumartesi gidicem inşallah kalp atışlarını duyarız. Sen sadece keseyi mi gördün bebisi de görmüş müydün canim? Ben sadece 5+0 da keseyi görmüştüm.

Amin canım inşallah sağlıkla büyüyordur bizim minikler. Ben de cumartesi gidicem inşallah kalp atışlarını duyarız. Sen sadece keseyi mi gördün bebisi de görmüş müydün canim? Ben sadece 5+0 da keseyi görmüştüm.

Evet Canm bende 5+0 kese gördüm ama kese içinde bi beyazlık var doktr bişy sölemdi ben de sormadım inşşh yanılmıyorumdr.. acaba erkn mi gidiyrm bu cuma 7+0 olacm kısmetse.. güzel haberlerle Dönelim inşşh . :dua:

Evet Canm bende 5+0 kese gördüm ama kese içinde bi beyazlık var doktr bişy sölemdi ben de sormadım inşşh yanılmıyorumdr.. acaba erkn mi gidiyrm bu cuma 7+0 olacm kısmetse.. güzel haberlerle Dönelim inşşh . :dua:
İnşallah canım inşallah :dua:erken olmaz herhalde canim bizimle ayni olan bi arkadaş duydu bebeginin kalp atışlarını.

X