2017 Aralık Anneleri

Facede bi gurup var geçen orda doktor birine bebeğin 1 hafta geride geliyor demiş gelişimi hakkında böyle seyler söyleyip tedirgin ettikleri bi çok anne var o yüzden bazen çokda düşünmemek Laz'ım rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin

insallah gecer bulantilr canim benim yok sükür istahsizlik var sadece. ilk 3 ayi atlatsak dedigin gibi hersey biraz daha iyi olur insallah hayirli saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz bebisleri

Bişey daha var tekrar söyleyeyim hamileliğin ilk 4 ayında Subhanallahi vebihamdihi bol bol çekin bebeğin azalarının tam olması Ve sakat olmaması için Allah'ın en sevdiği tesbihlerden biri bol bol çekin inşallah

insallah gecer bulantilr canim benim yok sükür istahsizlik var sadece. ilk 3 ayi atlatsak dedigin gibi hersey biraz daha iyi olur insallah hayirli saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz bebisleri
Amin canım.. Bulantısı olmayan şanslı hamilelerdensin çok şükür.. inşallah yavrularımızı kucağımıza aldığımızda bugünler anı olcak bize

Amin canım.. Bulantısı olmayan şanslı hamilelerdensin çok şükür.. inşallah yavrularımızı kucağımıza aldığımızda bugünler anı olcak bize
aynen canim cok sükür annemin falan gebelikleri dokuz ay kusarak gecmis benimki iyi sükür. ben kussam zaten is yerinde kendimi düsünemiyorum ambulansta mahvolurum herhalde

Amin inşallah cümlemizin canım Hurafe o zaman desene sağlıklı sıhhatli olsunlar da farketmez kız erkek zaten

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah geçer bende de oldu hiç korkma kese kenarında kanama ve keseden hafif yırtık vardı şükür 3 hafta yattım jel ve iğne kullandım 4 tane geçti inşallah seninde geçer çok korkmuştum ben doktorum sadece dinlen geçer dedi dediği gibi de oldu 1 haftada kanama gitti sonra keseden ki yırtık da geçti kalbini ferah tut ayağının altına yastık koy hep sırt üstü yat bide bol bol su iç

Günaydın kızlar nasılsınız bugün benim kasık ağrım var iki gündür hapşırıp öksürürken çok zorlanıyorum

Mrb kızlar hangi şehirlerde oturuyosunuz istanbul avrupa yakasında hastane ve doktor önerisine ihtiyacım var bende 8. Haftadayım ama hala güvenebileceğim doktor bulamadım
Ilk dogumumu küçukköy özel duygu hastanesinde yaptistim.ayse kara ydi doktorn adi

Günaydın kızlar nasılsınız bugün benim kasık ağrım var iki gündür hapşırıp öksürürken çok zorlanıyorum
Günaydınnn...Kaçıncı haftandasın..Benim 9.hafta kasık ağrıları hemen hemen bitti artık..Ama koca kış hiç hasta olmadım şimdi inadına sürekli öksüresim hapşurasım geliyo..Elimi bebeğimin üstüne koyarak yapıyorum..Allaha emanetler kuzucuklarımız..

Günaydın guzel anneler.
Benim bebisim bugun 7 haftalik olmus teyzeleri maasallah ona ve butun bebislere:) nasilsiniz bugun mide durumlariniz nasil

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım bende bir hafta yattım sonra işe başladım ikinci gün bir kaç damla geldi hemen tekrar gittim doktora bir hafta daha istirahat verdi doktor bu ayın 15inde kontrolüm var inşallah kanamam yok olur sen bana ümit verdin bu konuda çok sağol.

Kızlar merhaba benim karnımda acayip gaz var sanki karnım üç dört aylık gibi acaba jel sıkmaktanmı evde yatmaktanmı bilemiyorum doktoruma sordum ama şimdiki önceliğimiz kanaman gaz sonraki sorunumuz dedi geçiştirdi benim gibi olan varmı

Arkadaşlar usg fotom yorum yapabilecek olan var mı 8 hafta olduk yazışmalarınızı okudum ve bende çok merak ediyorum cinsiyeti bilenler yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler şimdiden

Eklentiler

• IMG_0281.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 84
Günaydın kızlar. Benimde göğüslerim çok ağrıyo ve acıyo. Sadece sırt üstü yatabiliyorum.sağa sola dönünce çok acıyoo. rüyamdada oğlum oluyodu doğum yapıyodum emziriyodum ya o kadar güzel bir duyguyduki rüyası böyle güzelse gerçeğini düşünemiyoruum

Benimde karnım hep şiş şiş canım..Dediğin gibi mübarek 5 aylık gibi:) Bende istirahat modundayım hareketsizlikten diye düşünüyorum ama tek bebiş iyi olsunda gözümüz bişey görmüyor:) Pantolonlara sığmaz oldum:)

Benim kızımdada rahimde kanamalı bölge vardı cnm 10gün hastanede yattım 1ayda evde sadece tuvalete kalktım sonra geçti ama çok hareket etmemiştim doğuma kadar insan tedirgin kalıyo ama şükür kucağımıza aldık.bu bi hafta küçük bi hafta büyük olması konusu da ileriki haftalarda kilo alımında önemli cnm Bi kontrolde bi hafta küçük dendiyse mesela bi dahaki kontrolde de 1hafta küçük derse sıkıntı yok aradaki fark açılmamalı 2 hafta 3hafta olursa gitgide o zaman bebek kilo almıyor demektir.kordon yada plesanta bebeği beslemiyordur doğum yaptırılır.bunu yaşadım 1900 gr doğdu kızım34. Haftada kaldı kilosu.

Bende de çok gaz var cnm ya nedir bu böyle önceki hamileliğimde yaşamamıştım.

Aynen canım daha iki ayı yeni bitiriyorum ama kıyafetlerim dar geliyor olmuyor gerçi ben tüp bebek tedavisinden dolayı epey kilo aldım sebeplerden biride o aslında doktorumda ilk üç ayı kilo almadan geçirmeye çalış dedi şimdilik almadım ama üçüncü ayda olursa bilemem inşallah olmaz kilolarda her kadının korkulu rüyası inşallah bebişlerimizin dogumundan sonra hallederiz bu işide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…