Çalıştığım için öğleden sonra dört gibi gidicem çıkınca güzel haberlerle buradayım inşallahHayırlı haberlerler gel inşallah canım bizede haber vermeyi unutma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalıştığım için öğleden sonra dört gibi gidicem çıkınca güzel haberlerle buradayım inşallahHayırlı haberlerler gel inşallah canım bizede haber vermeyi unutma
İnşallah canım inşallah...Bu süreçte asla kötü düşünmeyeceğiz kızlar, allahın izni ile herşey çok iyi olacak
bende bulantı ya da kusma hiç olmadı daha... sadece bazen yiyeceklerden tiksinme oluyor hafif bir bulantı gibi gelip geçiyor...Kızlar benim icin diş fırçalamak iskence oldu her dis fircaladigimda kusuyorum onun dışında mide bulantısı ve sadece ogurme oluyor ama dis fircalayamiyorum ayrıca benim hamileliğimin basından itibaren göğüs ağrım cok azdı sadece uçları sızlıyordu arada genel ağrıyordu ama Simdi tamamen geçti sizde durumlar nasil
Maşallah güzel yerleşmiş bebegin canım sadece keseyi mi gördün içinde bebek var mıydı? Ben geçen çarşamba sadece keseyi gördüm tam 5 haftalikkenSaçını kalp atışından sonra boya dedi kızlar.
az az sık sık yenecek, gece yemek yenmeyecek, hamur işi yok, et ve sebze ağırlıklı beslenecek, folik asit kalp atışına kadar devam, yürüyüş ve yüzme yapılır özel hayatınıza devam edebilirsiniz dedi, yeri iyiymiş..
Hayırlı haberlerle gel inşallah canımGünaydın kızlar bende bugün iki hafta aradan sonra doktora gidicem. En son gittiğimde sadece keseyi görebilmistik inşallah bugün bebeğimi görüp kalp atışlarını duyabilirim çok heyecanlıyım aynı zamanda da ya duyamazsak ya olumsuz bişey olursa diye çok korkuyorum. Rabbim hepimizi ve meleklerimizi korusun:)
TEBRİK EDERİM SENİ WALLA OKURKEN BEN DE DUYGULANDIM...meraba aralık anneleri ;
eğer nasip olursa bende aralık annesi olucam sanırım hala inanamıyorum gerçi ...son 4 senede 6 negatif tüp bebek denemem var ..geçen sene 5nci demeden sonra kimyasal gebelik oldu doğal yoldan ..ve ben allahın da izniyle yine doğal yoldan hamile kaldım inanamıyorum ve çok tedirginim..kanda ilk öğrendiğimde hcg 400 sonra 978 oldu bidaha kan istemedi artış iyi dedi 4+5 ken kese için muayene etti ve evet kesede var dedi ama ben o kadar çok ağladım ki ne yaptığımı bile hatırlamıyorum o ana kadar çünkü hiç umudum yoktu neysee çok ağladığım için muayene edemedi doktor eşime ultrosan fotosu nu verdi ama eşimde ağlıyodu sadece iyimi dedim .."biraz haftasına göre küçük ama olabilir" dedi doktor ilaçlarımı yazdı haftaya gelin dedi ...tabi biz çıktık salak salak şimdi içim içimi yiyor ..kesenin küçük olması kötü bişi mi iyi bişimi bilmiyorum...sanırım 4,3mm haftasına göre küçük dedi ben şimdi bakıyorum minicik siyah bi balon var içinde beyaz bi nokta var ve ben bunu sormadan çıkmışım gelmişim doktordan heycandan işte....
bütün dünyaya bende hamileyim diyerek bağırmak istiyorum ama sabırlı olmam gerek galiba
Maşallah güzel yerleşmiş bebegin canım sadece keseyi mi gördün içinde bebek var mıydı? Ben geçen çarşamba sadece keseyi gördüm tam 5 haftalikken
Canım Eliza testinde sarılık sanırım Pozitif çıkmış..Sordunmu onu doktora, çok önemli..Birde TSH kaç çıkmış okuyamadım onuda yazarmısın merak ettim..Kızlar değerler nasıl
Tsh da çok önemli canım..Hamilelikte 2.5 altında tutulması gerekiyor..Yüksek olursa bebekte zihinsel sorunlara sebep olabiliyormuş..Ay benımkılerde okunmuyor , ama benım anladıgım kadarıyla su ıcmedıgım ıcın cok ıcemedıgım ıcın yanı ıdrar bulanık onu mutlaka halletmem lazım cok fenalardayım.
Ikıncısı tsh yuksek
Folik asite ilk 3 aya kadar devam ediliyor, kalp atışına kadar değil..Doktoruna sorarsın yine canım..Saç boyamada aynı şekilde; özellikle ilk 3 ay organ gelişimi açısından çok önemli olduğundan kesinlikle önerilmiyor, sonrasını doktoruna sorarak uygundur derse yapabilirsin..Saçını kalp atışından sonra boya dedi kızlar.
az az sık sık yenecek, gece yemek yenmeyecek, hamur işi yok, et ve sebze ağırlıklı beslenecek, folik asit kalp atışına kadar devam, yürüyüş ve yüzme yapılır özel hayatınıza devam edebilirsiniz dedi, yeri iyiymiş..
çok geçmiş olsun, Allah şifa versinKızlar merhaba...Çok fena grip oldum başımı yastıktan kaldıramıyorum. Hiçbirsey yapamıyorum...Bugün doktora gideceğim bir.kulagim ve boğazım çok ağrıyor
ay ne tatlı bir haberKeseyi gördüm bebekte burada dedi ama bebek falan göremedim tabi
Canım Eliza testinde sarılık sanırım Pozitif çıkmış..Sordunmu onu doktora, çok önemli..Birde TSH kaç çıkmış okuyamadım onuda yazarmısın merak ettim..
Canım zamanında sarılık olduysan ve iyileştiysen vücut doğal bağışıklık oluşturuyor ve pozitif çıkıyor bir de aşı vurulursun böyle pozitif çıkıyor. Ama sakın ihmal etme bu virüsü vücudundan atıp atamadigin araştırılsın. Çocuklukta geçirdiysen çoktan atmışsındir ama tedbir tedbirdir:))Canım TSH 0,99 çıktı.
Anneme sordum sarılık geçirmişim sadece su çiçeği çıkartmışım oda abimden bulaşmış cnm yarın gidecem bakalım ne diyecek iş yeri hekimi bağışıklığın kuvvetli bir sıkıntı yok negatif olsa aşı şartı dedi ama bilemiyorum tabi
Benimkide geç döllenme keseyi kaç haftada gördünüz bizde daha sadece kese gördük 5+3 adet tarihine göre görünüyor şuan bende merak ediyorum kalp atışı için ne zaman gitmek gerek diye 5+0 da keseyi gördük
Canım zamanında sarılık olduysan ve iyileştiysen vücut doğal bağışıklık oluşturuyor ve pozitif çıkıyor bir de aşı vurulursun böyle pozitif çıkıyor. Ama sakın ihmal etme bu virüsü vücudundan atıp atamadigin araştırılsın. Çocuklukta geçirdiysen çoktan atmışsındir ama tedbir tedbirdir:))
Ha aşı vurulduysan senin bağışıklığın var canım demekki. Hepatit b nin tahlili farklıydı sanki zaten sana sadece bağışıklık olup olmadığına bakilmisHı küçükken vurulmuşum canım aşı ama tabi ondanmı bilmiyorum neyse bakalım sağlık ocağına hemde doktora gidicem ya gerekli önlemi alırlar umarım :)
Ha aşı vurulduysan senin bağışıklığın var canım demekki. Hepatit b nin tahlili farklıydı sanki zaten sana sadece bağışıklık olup olmadığına bakilmis