2017 Aralık Anneleri

Evet gordum bu sefer, toksoplazma fılan yapmadılar mı?Eliza yapmıslar daha once gecırmıssın suanda yokmus bendede oyle cıkmıs gerı kalan herseyın normal gozukuyor anladıgım kadarıyla ama bana guvenme evdeysen saglık ocagına goster sonuclarını bende oyle ınternetten fılan baktım

Evet gordum bu sefer, toksoplazma fılan yapmadılar mı?Eliza yapmıslar daha once gecırmıssın suanda yokmus bendede oyle cıkmıs gerı kalan herseyın normal gozukuyor anladıgım kadarıyla ama bana guvenme evdeysen saglık ocagına goster sonuclarını bende oyle ınternetten fılan baktım

Kuzenim hemşire cnm ona attımda değerlerin iyi eliza geçirmişin senin dediğin gibi dedi doktor bakar zaten dedi toksoplazma bilmiyorum cnm teste yok yapılmamış galiba

Kuzenim hemşire cnm ona attımda değerlerin iyi eliza geçirmişin senin dediğin gibi dedi doktor bakar zaten dedi toksoplazma bilmiyorum cnm teste yok yapılmamış galiba
Anladım canım benımde kuzenım doktor ona gondeyım sımdı ıyı hatırlattın :)

Kefir hiç içmedim ama süt ürünleri ve yumurta şuanda bende acayip tiksinme yapıyo ve tüketemiyorum inşallah bir an önce bulantı kesilirde sağlıklı beslenmeye başlarız..

Hadi yaaa denemeliyim bu limon olayını çok da basitmiş tavsiye için çok teşekkürler..

Arkadaşım haline şükret ve ne yemek istiyosan ye bence ama sağlıklı olanları önceliğin olsun.. ben hiç bu hallere düşcek kız değildim valla iştahım çok açıktır ama şuan kendimi tanıyamıyorum:KK12:

Canım Allah sabır versin ve en hayırlı zamanda acını dindirecek sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.. arkadaşlarında dediği gibi sen elinden geleni yapmışsın tek dr a da inanmayıp 4 dr a gitmişsin hepsinin birden yanılması çok olanaksız.. sen yapman gerekeni yapmışsın hiç öyle düşünme
Ayyy lalecimmm dün gece fena bi gece gecirdim. Mide bulantısı çok igrenc bişimis sanrimm ben midemi usutmustüm. Dediğin gibi yiyebiliosak yiyelim aman napak

yaa işte aslında o kadar herşeyi okudumki senelerdir hepsini biliyorum sanıyordum ama iş kendime gelince kala kaldım doktor muayne ederken kese var diyince çok ağladım şok geçirdim eşimde ne yapcağını bilemedi doktora sadece iyimi dediğimi hatırlıyom oda haftasına göre küçük ama olabilir dedi başka bişi sormadan çıktık geldik eve gelince aklıma geldi
yolk sac varmıydı diye ben şimdi bakıyom verdiği resme çok minik bi kese ama içinde çok belli bi beyaz nokta var inşalahh yolksactır :) :) :)
ayyy yazarken bile heycanlanıyorum
Heyecanın ne güzel . Yavrunü kucagina aldgnda dà devam etsin inşallah:KK66:

Merhaba herkese umarım herkesin hamileliği iyi geçiyordu. 2. Bebeğe hamile olanlar ve emziren annelere bir sorum var. Kızımı memeden kesmem gerekli dusuk riskinden dolayı. Yalnız çok zor bir süreç siz nler yapıyorsunuz nasil bir yol izliyorsunuz
Canım kızın kaç aylık. Benim ogluş 11 aylık ve gece gündüz emiyor. Ben henüz bişi yapmadim emdiği kadar kendi bırakanà kadar gitcem heralde
Ne vericem nasıl susturcam gece bilmiom ki. Devam sütü mu vercez. Ya da ogluşm biberon bilmez şimdiden sonra nasıl ogrencek

Benimde WBC yüksek çıkmış diğerleri çok iyi toksoplazmayı banada yapmadı, idrar kültürü aldı 3 gün sonra çıkar dedi normal idrar iyi gözüküyor saat 14:00 dan sonra arayacağım doktoru. ve bende ilk kusmamı yaşadım

Benimde WBC yüksek çıkmış diğerleri çok iyi toksoplazmayı banada yapmadı, idrar kültürü aldı 3 gün sonra çıkar dedi normal idrar iyi gözüküyor saat 14:00 dan sonra arayacağım doktoru. ve bende ilk kusmamı yaşadım

Kuzenim bazen 6-7 haftalıkta kalp atışı duyulunca yapıyorlar dedi sen yine doktoruna söyle ama bakılmamasıdsa normal dedi benden idrar almadı yarın sağlık ocağına gidip soracam hemde testleri göstericem :KK70:

Saçını kalp atışından sonra boya dedi kızlar.
az az sık sık yenecek, gece yemek yenmeyecek, hamur işi yok, et ve sebze ağırlıklı beslenecek, folik asit kalp atışına kadar devam, yürüyüş ve yüzme yapılır özel hayatınıza devam edebilirsiniz dedi, yeri iyiymiş..

Evet yanımda insan varken pek sıkıntı yok ama yalnız kalınca akıyor göz yaşlarım engel olamıyorum. Bugün bütün gün arkadaşlarım yanımdaydı az önce gittiler yine çeşme açıldı. Atlatmak istiyorum isyanım asla yok ama çok acı çekiyorum. Düzelmek istiyorum. Yeniden hayata parlayan gözlerle bakacağım günlere ışınlanmak istiyorum. Çok zor. Rabbim kimseye yaşatmasın.. :KK43:
Dodim geçmiş olsun..allah sabir versin. Forumu takip etme derim kafanı dağıt

Günaydın kızlar bende bugün iki hafta aradan sonra doktora gidicem. En son gittiğimde sadece keseyi görebilmistik inşallah bugün bebeğimi görüp kalp atışlarını duyabilirim çok heyecanlıyım aynı zamanda da ya duyamazsak ya olumsuz bişey olursa diye çok korkuyorum. Rabbim hepimizi ve meleklerimizi korusun:)

Günaydın kızlar bende bugün iki hafta aradan sonra doktora gidicem. En son gittiğimde sadece keseyi görebilmistik inşallah bugün bebeğimi görüp kalp atışlarını duyabilirim çok heyecanlıyım aynı zamanda da ya duyamazsak ya olumsuz bişey olursa diye çok korkuyorum. Rabbim hepimizi ve meleklerimizi korusun:)

Hayırlı haberlerler gel inşallah canım bizede haber vermeyi unutma

Bu süreçte asla kötü düşünmeyeceğiz kızlar, allahın izni ile herşey çok iyi olacak

X