çok saol inşalah devamıda gelir..cuma gel dedi doktor ama işten izin alırsam bugün yarın yine gidicem dayanamıyorum sürekli aklım orda hala inanamadığım için heralde ..allah sizinde oğlunuzu bağışlasın..şimdiki hamileliğinde mi 5+3de kese 6mm di ..ozman hemen hemen aynı saglıkla kucağımıza alalım inşalahh ...hem içim rahat gibi hemde çok tedirginim o kadar tarifsiz ki duygularım allah sonumuzu hayr etsinAllah kucagınıza almayıda nasıp etsın
benımde 3 tüp bebek denememde olan bır oglum var ondan sonra tam 4 kere normal yoldan hamıle kaldım. Baska sebeblerden sorunlulardı bos gebelık vs oldu sonlandırıldı, sana gelınce ıste senı o yuzden cok cok ıyı anlıyorum ben 5+3 te 6 mm kese gordum bence senınkıde normal geldı bana sıkma canını ne zaman gıdeceksın bır daha?
Evet sımdıkı hamılelıgımde 6 mm ıdı kese bana normal geldı bu hafta cuma gunu kac hafta olacaksınız cok erken gıdıp canınızı sıkmayın derım 5+3 keseyı gordum 6 mm 6+4 kalp atıslarını duydumçok saol inşalah devamıda gelir..cuma gel dedi doktor ama işten izin alırsam bugün yarın yine gidicem dayanamıyorum sürekli aklım orda hala inanamadığım için heralde ..allah sizinde oğlunuzu bağışlasın..şimdiki hamileliğinde mi 5+3de kese 6mm di ..ozman hemen hemen aynı saglıkla kucağımıza alalım inşalahh ...hem içim rahat gibi hemde çok tedirginim o kadar tarifsiz ki duygularım allah sonumuzu hayr etsin
maşalahh size...cuma gidersem 5+6 olur haklısınız aslında erken gidince acaba acaba oluyor hep.. inşalah sabırlı olurumda daha net sonuç alırım cuma günüEvet sımdıkı hamılelıgımde 6 mm ıdı kese bana normal geldı bu hafta cuma gunu kac hafta olacaksınız cok erken gıdıp canınızı sıkmayın derım 5+3 keseyı gordum 6 mm 6+4 kalp atıslarını duydum
Cuma gununden once gıtme gercekten kesenın ıcınde yolk sac kesesınden bahsettılermı hıc, bısey goruyorum dedın ya acaba o mu dıye dusundum. Bebekten once bebegın varlıgını bıldıren bısey omaşalahh size...cuma gidersem 5+6 olur haklısınız aslında erken gidince acaba acaba oluyor hep.. inşalah sabırlı olurumda daha net sonuç alırım cuma günü
yaa işte aslında o kadar herşeyi okudumki senelerdir hepsini biliyorum sanıyordum ama iş kendime gelince kala kaldım doktor muayne ederken kese var diyince çok ağladım şok geçirdim eşimde ne yapcağını bilemedi doktora sadece iyimi dediğimi hatırlıyom oda haftasına göre küçük ama olabilir dedi başka bişi sormadan çıktık geldik eve gelince aklıma geldiCuma gununden once gıtme gercekten kesenın ıcınde yolk sac kesesınden bahsettılermı hıc, bısey goruyorum dedın ya acaba o mu dıye dusundum. Bebekten once bebegın varlıgını bıldıren bısey o
Canım çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun keseyi görmüşsün:) kaç hafta kaç günlük oldun sen canım ultrason kağıdında yazar. Gerçek olan oradaki ölçümmusKızlar acilden geliyorum omuz ağrısı ile uyandım çok şiddetli kusma bayılma hissi falan eşim hemen ambulansı aradı. Çok şükür keseyi gördük dış gebelik çıkmadı konumuda çok güzelmiş sanırım bulantılar benimde başladı. Kist oluşmuş 1 adet cm küçükmüş hamilelikte olabilir doktoruna söyle mutlaka dedi serum taktılar rahatladım. Eve geldik çok şükür
Kızlar acilden geliyorum omuz ağrısı ile uyandım çok şiddetli kusma bayılma hissi falan eşim hemen ambulansı aradı. Çok şükür keseyi gördük dış gebelik çıkmadı konumuda çok güzelmiş sanırım bulantılar benimde başladı. Kist oluşmuş 1 adet cm küçükmüş hamilelikte olabilir doktoruna söyle mutlaka dedi serum taktılar rahatladım. Eve geldik çok şükür
Canım çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun keseyi görmüşsün:) kaç hafta kaç günlük oldun sen canım ultrason kağıdında yazar. Gerçek olan oradaki ölçümmus
Geçmiş olsun canım, bende de minik minik miyomlar oluşmuş çok küçük önemli değil dedi.
Canım ya çok geçmiş olsun. Çok şükür keseyi gördün.Evet doktoruna git mutlaka.benimde bulantılarım başladı ve aşırı bir göğüs ağrım var çok acıyo. Dikkat et kendinee
Geçmiş olsun canım benım ,Kızlar acilden geliyorum omuz ağrısı ile uyandım çok şiddetli kusma bayılma hissi falan eşim hemen ambulansı aradı. Çok şükür keseyi gördük dış gebelik çıkmadı konumuda çok güzelmiş sanırım bulantılar benimde başladı. Kist oluşmuş 1 adet cm küçükmüş hamilelikte olabilir doktoruna söyle mutlaka dedi serum taktılar rahatladım. Eve geldik çok şükür
Geçmiş olsun canım benım ,
Diğer keseyi gören arkadaslarada hayırlı olsun dıyorum . Cuma gunu bende kalp atıslarını duydum soylemısmıydım? Bebek seklı bıle cıkmıs ortaya kızlar
Evet canım eğer senin hesabına göre 5+5 Dr un ölçümüne göre 4 haftalık sa geç döllenme olmuştur ama ben o kadar da geç dollendigini sanmıyorum:)) 4 haftalık olsa kese görünmezdi genelde 5. Haftadan sonra görünüyor diyorlar. Hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarız bebeklerimizin inşallahCanım acilde vermediler kağıdı ama 1 aylık gebesin dedi. bat tarihine göre 5+5 deyim bakalım kendi doktorum ne dicek geç döllenmemi olmuş oluyor
Aynen cnm banada öyle dedi
Evet canım eğer senin hesabına göre 5+5 Dr un ölçümüne göre 4 haftalık sa geç döllenme olmuştur ama ben o kadar da geç dollendigini sanmıyorum:)) 4 haftalık olsa kese görünmezdi genelde 5. Haftadan sonra görünüyor diyorlar. Hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarız bebeklerimizin inşallah