2017 Aralık Anneleri

Kızlar ben şimdi 5.haftamdayım keseyi nezaman görebilirim?

Önümüzdeki hafta gidersen görürsün inşallah değerin kaç çıktı ve tabi geç döllenme olmadıysa görürsün cnm hayırlısı olsun inşallah

Slm kızlar,bende 7 haftalık hamileyim ve mide bulantım okadar çok ki, tüm yaşamını etkiliyor, gece bile geçmeyen hiç bişey yiyemediğim bi haldeyim. Umarım üç ay sonunda bu da geçer Ama kuzular için herşeye değer

Olmamalı dediğim şey başıma geldi
Hamilelikten önce diş kontrollerimi yaptırmıştım
Fakat şu an felaket diş ağrısı çekiyorum
Geçen sene yaptırdığım dolgulu dişim
Doktorumu aradım dişçiye gitmemi o zamana kadar parol içebileceğimi söyledi
Peki dişçi müdahale edebilecek mi acaba?
Yani 4-6 aylar arası yapılıyor diye biliyorum diş tedavileri
Benim daha 7 haftalık hamileyim
Perşembe kontrolüm var kalp atışlarını duyacağım inşallah bebeğimin
Daha önceki hamileliklerinde diş tedavisi yaptıran var mı acaba?
Bir zararı olur mu?
Endişeliyim?
Aynı zamanda bu ağrının çekilebilir birşey olduğunu sanmıyorum

Olmamalı dediğim şey başıma geldi
Hamilelikten önce diş kontrollerimi yaptırmıştım
Fakat şu an felaket diş ağrısı çekiyorum
Geçen sene yaptırdığım dolgulu dişim
Doktorumu aradım dişçiye gitmemi o zamana kadar parol içebileceğimi söyledi
Peki dişçi müdahale edebilecek mi acaba?
Yani 4-6 aylar arası yapılıyor diye biliyorum diş tedavileri
Benim daha 7 haftalık hamileyim
Perşembe kontrolüm var kalp atışlarını duyacağım inşallah bebeğimin
Daha önceki hamileliklerinde diş tedavisi yaptıran var mı acaba?
Bir zararı olur mu?
Endişeliyim?
Aynı zamanda bu ağrının çekilebilir birşey olduğunu sanmıyorum

Merhaba herkese, öncelikle inşallah evlatlarımızı sağlık sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı analı babalı büyütmeyi Allah hepimize nasip eder.
Forumu birkaç gündür takip ediyorum ama bu ilk mesajım. Nasip olursa bende aralık annesi olacağım.
Benim bulantılara çözümü eşim buldu limon koklayarak bulantımı kesiyorum. Bir dilim limonu yanınızda bulundurun tavsiye ederim.

Hoşbuldum canım :) tam denk geldi bnm ya kızım erken doğmuştu 10aralık doğumlu , doğum günleri aynı bile olabilir Enemmm 1yaşında mı daha kızın , nası büyücekler ya :) isteyerek mi kaldın?
Yok teyzesi dahà 1 yaş olmadı oglusum . Vala istedim . Yani beraber büyüsünler yalnız kalmasın hazır ben de zaten tecrübe edinmiskn ikinci de aradan çıksın derdim

Benim neden hiccc midem bulanmiyor ve bu saatler de çılgınca yemek yiyorum. Künefe bile yedim . Alllahhhmmm sana geliyorummmm

Bulantısı olanlara Rabbim şifa versin tez zamanda gecsin inşallah. Bulantı ve iştahsızlık yazılarını okuyunca acaba bendemi sorun var diye düşünüyorum ne bulantı var nede iştehsızlık agobun kazı gibi yiyom valla

Bende öyleyim cnm merak etme bazen sabahları oluyor oda 5 dk sonra geçiyor herşeyi yiyorum maşallah

Dodine canım naptın dr ne dedi merak ettim seni? Insallah biraz beklemeyi tercih etmissinizdir.
Cumartesi günü kürtaj oldum canım. 4 doktor gezdim 4 üde öldüğünü ve zehirleyeceğini söyledi. Şuan okadar pişmanımki beklemediğim için.. Tamamen kendimi suçluyorum. Belki geç döllendi ve ben doktorlara kanıp öldürdüm bebeğimi.. Yaşadığım travmayı anlatamam. Rabbim kimseye yaşatmasın.

Ayy canım ya. Rabbim acini dindirsin. habersiz bırakma bizi.. Gene olur bebşiin bunun nasibi yokmuş demek allahm öyle istems sıkma üzme canını . Kürtaj umarım çok ağrı vermez . Zor olmaz. dualrimz seninle
Allah razı olsun canım dualarınız beni korudu ve suni sancı almama rağmen acı çekmedim ve sular gibi kürtaj oldum. Dilerim kimse bu durumu yaşamaz. Hala uyanır uyanmaz gözyaşlarım akmaya başlıyor gece yatana kadar.. Çok acı çekiyorum kafamda milyon tane soru var ama umarım doktorlar doğru söylemiştir. Umarım geç döllenme değildir. Umarım bebeğime yanlış müdehale yapılmamıştıe..

Canimmm sen yapman gerekeni yaptın.4 doktor gezmissin. Geç döllenme olsaydı doktorlar bunu sana mutlaka söylerdi. Şuan önemli olan sağlığını koruman.ozellimle ruh sağlığını. Bak şuan cennette bir meleğin var....ve belki dünya ya gelmek için bir melek seni bekliyor.onu çok bekletme olur mu ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…