6.haftaya girdim bende. Insallah benim de gecer zamanlaBana sersemlik gibi bişey yapmıyo zorda olsa geciriyo yine günden günde daha iyi oluyorum sanki 7+3 oldum sen ne kadarsın. Bende sürekli tuzlu cubuk yiyorum
Kızlar ben şimdi 5.haftamdayım keseyi nezaman görebilirim?
Hangi yolla geciriyorsa gecirsin yeter ki oyle degil mi. ilactan iyidirO bileklikleri duydum ama psikolojik olarak geçiriyo diyolar :)
6 ve 7. haftada cok rahatsiz etti. Aç kalmayarak ve yatmayarak atlattım ben. Gece yatmadan biseyler yerdimki sabah aclık midemi bulandırmasın.Bulantısı olanlar hamileliğinizi öğrenir öğrenmez mi başladı.??
İnşallah denerim bende ve umarım faydalı olur çok teşekkürlerBana iyi geldi ama yengemde cok ise yaramamis. Leblebiyle gecistirmisti. Bana da leblebi iyi geliyor bu arada. Insallah fayda saglarsiniz.
Benm 7. Haftaya girdiğim ilk gün başladıBulantısı olanlar hamileliğinizi öğrenir öğrenmez mi başladı.??
Insallah faydasini gorursunuz, mide yanmasi da zorluyor insani, bol bol kefir icmenizi oneririmİnşallah denerim bende ve umarım faydalı olur çok teşekkürler
Yok teyzesi dahà 1 yaş olmadı oglusum . Vala istedim . Yani beraber büyüsünler yalnız kalmasın hazır ben de zaten tecrübe edinmiskn ikinci de aradan çıksın derdimHoşbuldum canım :) tam denk geldi bnm ya kızım erken doğmuştu 10aralık doğumlu , doğum günleri aynı bile olabilir Enemmm 1yaşında mı daha kızın , nası büyücekler ya :) isteyerek mi kaldın?
Bulantısı olanlara Rabbim şifa versin tez zamanda gecsin inşallah. Bulantı ve iştahsızlık yazılarını okuyunca acaba bendemi sorun var diye düşünüyorum ne bulantı var nede iştehsızlık agobun kazı gibi yiyom valla
Cumartesi günü kürtaj oldum canım. 4 doktor gezdim 4 üde öldüğünü ve zehirleyeceğini söyledi. Şuan okadar pişmanımki beklemediğim için.. Tamamen kendimi suçluyorum. Belki geç döllendi ve ben doktorlara kanıp öldürdüm bebeğimi.. Yaşadığım travmayı anlatamam. Rabbim kimseye yaşatmasın.Dodine canım naptın dr ne dedi merak ettim seni? Insallah biraz beklemeyi tercih etmissinizdir.
Allah razı olsun canım dualarınız beni korudu ve suni sancı almama rağmen acı çekmedim ve sular gibi kürtaj oldum. Dilerim kimse bu durumu yaşamaz. Hala uyanır uyanmaz gözyaşlarım akmaya başlıyor gece yatana kadar.. Çok acı çekiyorum kafamda milyon tane soru var ama umarım doktorlar doğru söylemiştir. Umarım geç döllenme değildir. Umarım bebeğime yanlış müdehale yapılmamıştıe..Ayy canım ya. Rabbim acini dindirsin. habersiz bırakma bizi.. Gene olur bebşiin bunun nasibi yokmuş demek allahm öyle istems sıkma üzme canını . Kürtaj umarım çok ağrı vermez . Zor olmaz.dualrimz seninle
Canimmm sen yapman gerekeni yaptın.4 doktor gezmissin. Geç döllenme olsaydı doktorlar bunu sana mutlaka söylerdi. Şuan önemli olan sağlığını koruman.ozellimle ruh sağlığını. Bak şuan cennette bir meleğin var....ve belki dünya ya gelmek için bir melek seni bekliyor.onu çok bekletme olur mu ....Allah razı olsun canım dualarınız beni korudu ve suni sancı almama rağmen acı çekmedim ve sular gibi kürtaj oldum. Dilerim kimse bu durumu yaşamaz. Hala uyanır uyanmaz gözyaşlarım akmaya başlıyor gece yatana kadar.. Çok acı çekiyorum kafamda milyon tane soru var ama umarım doktorlar doğru söylemiştir. Umarım geç döllenme değildir. Umarım bebeğime yanlış müdehale yapılmamıştıe..