- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
Aa tamamen geçiryomu bulantıyı öyleyse çok iyiMeri4141 mide bulantisi icin 1 cay kasigi kadar taze zencefili rendeleyip yaklasik 10 dakika kaynatip icmenizi tavsiye ederim. Bir de 'Psiband' bilekliklerden alabilirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa tamamen geçiryomu bulantıyı öyleyse çok iyiMeri4141 mide bulantisi icin 1 cay kasigi kadar taze zencefili rendeleyip yaklasik 10 dakika kaynatip icmenizi tavsiye ederim. Bir de 'Psiband' bilekliklerden alabilirsiniz.
Hoşbuldum canım :) tam denk geldi bnm ya kızım erken doğmuştu 10aralık doğumlu , doğum günleri aynı bile olabilir Enemmm 1yaşında mı daha kızın , nası büyücekler ya :) isteyerek mi kaldın?Hosgeldin canım ben senin iyi denk gelms . Tecrübeli olursun hava şartları vs. İçin . Ben 2016 mayis anneyism. Bebem yaz bebegiydi. Bunda ne olur bakicaz kasım sonu da gelebilir
Hadi hayirli olsun ilk bebek mi
Gunaydin kizlar.
Benim dün akşam acik kahve renginde peceteyr gelen pihti gibi bi akintim oldu 1damla kadar. Haftasonu oldugu icn de doktora gitmedim. Neden oldu bu acaba
Cnm nasıl oldun merak ettim seni
Günaydın canım..Önemsiz olma ihtimalide olsa doktorlar her türlü lekelenmeyi önemsiyorlar, öylede olması gerekiyor..O yüzden içinin rahat etmesi için acile gitmeni öneririm..Muhtemelen Progesteron verip istirahat etmeni söyleyecekler..Mümkün olduğunca uzanarak geçir gününü, iş miş hepsini salla..
Sagolun kizlar. Mide bulantim cok fazla kalkip hastaneye bile gidemedim. Ama dunden sonra hic akintim olmadi. Mecbur yarina gidicem. Bu bulantiyi ne yapicam bilmiyorumCanım o bahsettiğin açık kahve lekelenme yerleşme kanamasına benziyor ama sen yine de ihmal etme acile git en azından. Ya da nöbetçi kadın doğumcu olan bir hastaneye git
Sagolun kizlar. Mide bulantim cok fazla kalkip hastaneye bile gidemedim. Ama dunden sonra hic akintim olmadi. Mecbur yarina gidicem. Bu bulantiyi ne yapicam bilmiyorum
Bana iyi geldi ama yengemde cok ise yaramamis. Leblebiyle gecistirmisti. Bana da leblebi iyi geliyor bu arada. Insallah fayda saglarsiniz.Aa tamamen geçiryomu bulantıyı öyleyse çok iyi
Deniyorum canim yedigim an kesiyor sonra tekrar başlıyor. Kimisi bu bulanti 4. Aya kadar sürer diyor kimi daha fazla. Gercekten cok zormus ya gerci benden de zor durumda olan varidr Allah herkese yardim etsin.Valla cnm tuzlu şeyler yemeyi denedinmi yeşil elmada bulantıyı kesiyor yengem çok yerdi
Inşallah bir an önce geçer benmde yeni başladı inşallah çoğalmazDeniyorum canim yedigim an kesiyor sonra tekrar başlıyor. Kimisi bu bulanti 4. Aya kadar sürer diyor kimi daha fazla. Gercekten cok zormus ya gerci benden de zor durumda olan varidr Allah herkese yardim etsin.
Insallah canım. Ac kalmamaya çalış ac kaldıkça daha da artıyor. Bana ayran da iyi geliyor dene sende. Bebeklerimiz saglikli olsun da ne yapalım artik.Inşallah bir an önce geçer benmde yeni başladı inşallah çoğalmaz
Istahimda kapandı zorla yiyorum zaten cnm onuda içemedim cnm ya soda biraz iyi gelmişti aynen sağlıkla kucağımiza alalimda bunlarda geçerInsallah canım. Ac kalmamaya çalış ac kaldıkça daha da artıyor. Bana ayran da iyi geliyor dene sende. Bebeklerimiz saglikli olsun da ne yapalım artik.
Benim de hicbir sey yiyesim yok aslinda ac oldugumu biliyorum ama yiyemiyorum su bile icmek istemiyorum. Bebegim nasil beslenecek onu da bilmiyorum.Istahimda kapandı zorla yiyorum zaten cnm onuda içemedim cnm ya soda biraz iyi gelmişti aynen sağlıkla kucağımiza alalimda bunlarda geçer
Bende onu düşünüyorum valla ama ilk 3 ay sorun olmuyor diyolar ama ben normldede zayfm oyuzden vitaminsiz kalmasından korkyrmBenim de hicbir sey yiyesim yok aslinda ac oldugumu biliyorum ama yiyemiyorum su bile icmek istemiyorum. Bebegim nasil beslenecek onu da bilmiyorum.
Evet ilk 3ay genelde boyle oluyormus da sonradan belki duzeliriz canim.Bende onu düşünüyorum valla ama ilk 3 ay sorun olmuyor diyolar ama ben normldede zayfm oyuzden vitaminsiz kalmasından korkyrm
Inşallah cnmEvet ilk 3ay genelde boyle oluyormus da sonradan belki duzeliriz canim.
Deniyorum canim yedigim an kesiyor sonra tekrar başlıyor. Kimisi bu bulanti 4. Aya kadar sürer diyor kimi daha fazla. Gercekten cok zormus ya gerci benden de zor durumda olan varidr Allah herkese yardim etsin.
Yeni modeller biraz nazlı sanırım canım:)) Tek sağlıklı mutlu bebişler olsunlarda herşeylerine razıyız..Benim ilk bebeğim ve 39 yaşındayım geç evlenmek nasip oldu maalesef..1 tanede kaybım var o yüzden yüreğim hep pır pır..Dualarınızı eksik etmeyin canım..Hepimizin Allah yardımcısı olsun inşallah..
Evet kucuk bir kaza dedik :))
Bana sersemlik gibi bişey yapmıyo zorda olsa geciriyo yine günden günde daha iyi oluyorum sanki 7+3 oldum sen ne kadarsın. Bende sürekli tuzlu cubuk yiyorumBeni öldürüyor zaten mide bulantisi doktor dramamine hap verdi. O da sersemlestiriyor bu kez de kafami kaldıramıyorum. Bugün de icmedim. Mecbur gecene kadar cekicez napalim. Ama sana diyim bana tuzlu ayran iyi geliyor
O bileklikleri duydum ama psikolojik olarak geçiriyo diyolar :)Meri4141 mide bulantisi icin 1 cay kasigi kadar taze zencefili rendeleyip yaklasik 10 dakika kaynatip icmenizi tavsiye ederim. Bir de 'Psiband' bilekliklerden alabilirsiniz.