2017 Aralık Anneleri

Anladım cnm bnm değerim 2günde iki katından bile 50-100 fazla çıktı ama bnde koktum çok ilk başta

Anladım cnm bnm değerim 2günde iki katından bile 50-100 fazla çıktı ama bnde koktum çok ilk başta
Ben mecbur erken takipte tutuluyordum gebeliklerimde öyle kalp atışı zamanı giderim deme şansım yoktu yani çok şükür bu kez gördük keseyi ne büyük mucizeymiş dedim 3 yıldır hep hayalini kurardım gebeliklerim hep erken sonlanmisti benim.

Benimde ilk defa bu gebelikte dediğin gibi güzel arttı değerlerim aynen dediğin gibi benimde 2 kattan fazla katladı Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Amin cnm rabbim korusun inşallah. Omuz ağrın çokmuydu peki çok soru sordum ama

Dodine Allah bir daha yaşatmasın geçmiş olsun en kısa zamanda tekrar kavuşursun inşallah bebeğine

Amin cnm rabbim korusun inşallah. Omuz ağrın çokmuydu peki çok soru sordum ama
Senin anlattığın gibi değil sen uyuşma diyorsun galiba gebelikle alakalı seninki benim sağ omuzla göğüs arası bi ağrıydi doktor ameliyattan sonra dedi omuz ağrın olabilir iç kanamadan dolayıdır korkma diye o diyene kadar neden ağırdıgını anlamamıştım hafif bi agriydi

Benim neden hiccc midem bulanmiyor ve bu saatler de çılgınca yemek yiyorum. Künefe bile yedim . Alllahhhmmm sana geliyorummmm
Benimde hiç bulantım Yok ama iştahsızlık var heleki tatlı şeylere karşı

Yok cnm çok şükür öyle birşey değil çok saol yanıtladığın için rabbim birdaha yaşatmasın. Sağ salim alalım yavrularımızı

Yok cnm çok şükür öyle birşey değil çok saol yanıtladığın için rabbim birdaha yaşatmasın. Sağ salim alalım yavrularımızı
Amin amin Aminn birsürü kes aminnnnn çok şeyler yaşadım inşallah bu yavrum evimin sessizliğini neşeye çevirir

Amin amin Aminn birsürü kes aminnnnn çok şeyler yaşadım inşallah bu yavrum evimin sessizliğini neşeye çevirir

Amin cnm çok zor bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım buna birşey olacak diye aklım çıkıyor

herkese merhabalar,konudaki tüm hamile arkadaşlar sağlıkla bebeklerine kavuşurlar inşallah.ben de aranıza yeni katıldım.zorlu bi tüp bebek sürecinden sonra çok şükür şuan 4+3 günlük hamileyim.
tedavi gördüğüm hastane ikinci hamilelik testinden sonra aradı ve mayısın 16'ına istediğiniz bi doktora muayene olabilirsiniz dedi.
o tarihe kadar hiçbir ley yapmadan beklemek bana mantıklı gelmiyor.Şuan sadece kan testiyle hamileliğimi öğrendim,crinone vajinal jel günde 1 kez kullanıyorum ve folik asit kullanıyorum.
sizin nasıl geçti bu süreciniz? acaba 16 mayısa kadar beklemeli miyim yoksa bi kadın doğum doktoru bulup muayene mi olmayalıyım kafam çok karışık.

Kızlar merhaba...Çok fena grip oldum başımı yastıktan kaldıramıyorum. Hiçbirsey yapamıyorum...Bugün doktora gideceğim bir.kulagim ve boğazım çok ağrıyor

6 haftadan önce kese görünse bile bebek görünmüyor çoğunlukla bu nedenle daha erken gitmenin çok bi anlamı olacağını düşünmüyorum şahsen

Kızlar merhaba...Çok fena grip oldum başımı yastıktan kaldıramıyorum. Hiçbirsey yapamıyorum...Bugün doktora gideceğim bir.kulagim ve boğazım çok ağrıyor
Çok geçmiş olsun canım..Doktorunla konuşmadan hiçbir ilaç kullanmamaya dikkat et..Biran önce toparlarsın inşallah..

Öncelikle tebrikler canım. Ben vajinal muayene olmak istemediğim için ilk muayenemi 6+1 e almıştım. Ama 5+3 de kahverengi lekelenme yaşadığım için doktora erken gittim. Çok şükür her şey yolundaydı ve ultrasyonla keseyi gördük. Çarşamba günü 6+1 de kontrole gideceğim.

Canim öncelikle hayırlı olsun bebeğin Rabb'im devamını getirsin. Biliyorum heyecanlısın ama sabret çünkü Simdi gidersen hiç birşey göremezsin iki hafta sonra bile belki sadece kese görünebilir doktorunun dediği gibi bekle derim benim de cok kayıplarım oldu ama bu sefer inat ettim gec gittim 6 haftalikken bile benim sadece kese göründü

Kızlar benim icin diş fırçalamak iskence oldu her dis fircaladigimda kusuyorum onun dışında mide bulantısı ve sadece ogurme oluyor ama dis fircalayamiyorum ayrıca benim hamileliğimin basından itibaren göğüs ağrım cok azdı sadece uçları sızlıyordu arada genel ağrıyordu ama Simdi tamamen geçti sizde durumlar nasil

Insallah faydasini gorursunuz, mide yanmasi da zorluyor insani, bol bol kefir icmenizi oneririm
Kefir hiç içmedim ama süt ürünleri ve yumurta şuanda bende acayip tiksinme yapıyo ve tüketemiyorum inşallah bir an önce bulantı kesilirde sağlıklı beslenmeye başlarız..
Hadi yaaa denemeliyim bu limon olayını çok da basitmiş tavsiye için çok teşekkürler..
Benim neden hiccc midem bulanmiyor ve bu saatler de çılgınca yemek yiyorum. Künefe bile yedim . Alllahhhmmm sana geliyorummmm
Arkadaşım haline şükret ve ne yemek istiyosan ye bence ama sağlıklı olanları önceliğin olsun.. ben hiç bu hallere düşcek kız değildim valla iştahım çok açıktır ama şuan kendimi tanıyamıyorum
Canım Allah sabır versin ve en hayırlı zamanda acını dindirecek sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.. arkadaşlarında dediği gibi sen elinden geleni yapmışsın tek dr a da inanmayıp 4 dr a gitmişsin hepsinin birden yanılması çok olanaksız.. sen yapman gerekeni yapmışsın hiç öyle düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…