2017 Aralık Anneleri

Hosgeldin canım ben senin iyi denk gelms . Tecrübeli olursun hava şartları vs. İçin . Ben 2016 mayis anneyism. Bebem yaz bebegiydi. Bunda ne olur bakicaz kasım sonu da gelebilir
Hoşbuldum canım :) tam denk geldi bnm ya kızım erken doğmuştu 10aralık doğumlu , doğum günleri aynı bile olabilir Enemmm 1yaşında mı daha kızın , nası büyücekler ya :) isteyerek mi kaldın?

Cnm nasıl oldun merak ettim seni
Canım o bahsettiğin açık kahve lekelenme yerleşme kanamasına benziyor ama sen yine de ihmal etme acile git en azından. Ya da nöbetçi kadın doğumcu olan bir hastaneye git
Sagolun kizlar. Mide bulantim cok fazla kalkip hastaneye bile gidemedim. Ama dunden sonra hic akintim olmadi. Mecbur yarina gidicem. Bu bulantiyi ne yapicam bilmiyorum

Sagolun kizlar. Mide bulantim cok fazla kalkip hastaneye bile gidemedim. Ama dunden sonra hic akintim olmadi. Mecbur yarina gidicem. Bu bulantiyi ne yapicam bilmiyorum

Valla cnm tuzlu şeyler yemeyi denedinmi yeşil elmada bulantıyı kesiyor yengem çok yerdi

Valla cnm tuzlu şeyler yemeyi denedinmi yeşil elmada bulantıyı kesiyor yengem çok yerdi
Deniyorum canim yedigim an kesiyor sonra tekrar başlıyor. Kimisi bu bulanti 4. Aya kadar sürer diyor kimi daha fazla. Gercekten cok zormus ya gerci benden de zor durumda olan varidr Allah herkese yardim etsin.

Insallah canım. Ac kalmamaya çalış ac kaldıkça daha da artıyor. Bana ayran da iyi geliyor dene sende. Bebeklerimiz saglikli olsun da ne yapalım artik.
Istahimda kapandı zorla yiyorum zaten cnm onuda içemedim cnm ya soda biraz iyi gelmişti aynen sağlıkla kucağımiza alalimda bunlarda geçer

Istahimda kapandı zorla yiyorum zaten cnm onuda içemedim cnm ya soda biraz iyi gelmişti aynen sağlıkla kucağımiza alalimda bunlarda geçer
Benim de hicbir sey yiyesim yok aslinda ac oldugumu biliyorum ama yiyemiyorum su bile icmek istemiyorum. Bebegim nasil beslenecek onu da bilmiyorum.

Deniyorum canim yedigim an kesiyor sonra tekrar başlıyor. Kimisi bu bulanti 4. Aya kadar sürer diyor kimi daha fazla. Gercekten cok zormus ya gerci benden de zor durumda olan varidr Allah herkese yardim etsin.

İnşallah canım benim sabahları bir hafif bulantı oluyor sonra geçiyor inşallah hiç başlamaz

Aminnnnn inşallah rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin :*

Beni öldürüyor zaten mide bulantisi doktor dramamine hap verdi. O da sersemlestiriyor bu kez de kafami kaldıramıyorum. Bugün de icmedim. Mecbur gecene kadar cekicez napalim. Ama sana diyim bana tuzlu ayran iyi geliyor
Bana sersemlik gibi bişey yapmıyo zorda olsa geciriyo yine günden günde daha iyi oluyorum sanki 7+3 oldum sen ne kadarsın. Bende sürekli tuzlu cubuk yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…