2017 Aralık Anneleri

İnşa

İnnşallah Allah'ın izni ile nasip olur cümlemize sağ Salim :)

A

Aaa sen 9 aylık bebeğin var yine mi hamilesin ?

Sonradan hiç gelmediyse hiç korkma . Geçen hamisligimde bana da olmstu. Ne kadar korkmstm. Yakın zaman olunca dün gibi hatirliorm doktor un kapısında aglaya ağlaya. Allttan muayene etti . Kanama neyin yok dedi. Gecti gitti.
Gelmedi cnm şükür
Kan gibi de değildi damar gibi ince bişiydi anlamadım şükür sorun yokmuş

Yeni modeller biraz nazlı sanırım canım:)) Tek sağlıklı mutlu bebişler olsunlarda herşeylerine razıyız..Benim ilk bebeğim ve 39 yaşındayım geç evlenmek nasip oldu maalesef..1 tanede kaybım var o yüzden yüreğim hep pır pır..Dualarınızı eksik etmeyin canım..Hepimizin Allah yardımcısı olsun inşallah..

Gunaydin kizlar.
Benim dün akşam acik kahve renginde peceteyr gelen pihti gibi bi akintim oldu 1damla kadar. Haftasonu oldugu icn de doktora gitmedim. Neden oldu bu acaba

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar.
Benim dün akşam acik kahve renginde peceteyr gelen pihti gibi bi akintim oldu 1damla kadar. Haftasonu oldugu icn de doktora gitmedim. Neden oldu bu acaba
Canım o bahsettiğin açık kahve lekelenme yerleşme kanamasına benziyor ama sen yine de ihmal etme acile git en azından. Ya da nöbetçi kadın doğumcu olan bir hastaneye git

Gunaydin kizlar.
Günaydın canım..Önemsiz olma ihtimalide olsa doktorlar her türlü lekelenmeyi önemsiyorlar, öylede olması gerekiyor..O yüzden içinin rahat etmesi için acile gitmeni öneririm..Muhtemelen Progesteron verip istirahat etmeni söyleyecekler..Mümkün olduğunca uzanarak geçir gününü, iş miş hepsini salla..

Gözün aydın canım inşallah herşey çok güzel olur..
Merhaba ben kontrole gittim çok şükür kalp atışını duyduk gayet net bebek haftasına göre bir hafta geriymiş ama her şey yolunda çok şükür
Canııım çok sevindim şükürler olsun.. by sefer üzmiycek bizi bebişler bak gör sen
Canım Allah yardımcın olsun umarım sadece ultrasondan dolayı duyamamışsınızdır bu gittiğinde duyarsın..
Merhabalar mide bulantısı için özellikle yaptıgınız bişeyler varmı emedur kullanıyorum ama fayda etmiyo
İlaç kullanmıyorum ama herkesin yöntemi çubuk kraker onun dışında yeşil ekşi elma ve naneli sakız.. tamamen geçirmeselerde kısmen rahatlatıyor

Merhabalar, ben 2015aralık annesiyim :) sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim ve yine aralık annesi olacağım :)
Sevgiler
Hosgeldin canım ben senin iyi denk gelms . Tecrübeli olursun hava şartları vs. İçin . Ben 2016 mayis anneyism. Bebem yaz bebegiydi. Bunda ne olur bakicaz kasım sonu da gelebilir

Meri4141 mide bulantisi icin 1 cay kasigi kadar taze zencefili rendeleyip yaklasik 10 dakika kaynatip icmenizi tavsiye ederim. Bir de 'Psiband' bilekliklerden alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…