- 12 Nisan 2017
- 764
- 622
- 36
Kocaman maaşallah ozaman bizeBende öyleyim cnm merak etmebazen sabahları oluyor oda 5 dk sonra geçiyor herşeyi yiyorum maşallah
Kocaman maaşallah ozaman bize
Bende de durum senin gibi canım..Bide full istirahat verdi doktorum..Ye ye yat..Bakalım nolacak sonumuz..Cuma günüde kontrolüm var, inşallah herşey yolundadır, 1 tane kaybım olduğundan sürekli aynı şeyi yaşama endişesi varBulantısı olanlara Rabbim şifa versin tez zamanda gecsin inşallah. Bulantı ve iştahsızlık yazılarını okuyunca acaba bendemi sorun var diye düşünüyorum ne bulantı var nede iştehsızlık agobun kazı gibi yiyom valla
Elimde kolumda uyuşma zaman zaman benimde oluyor canım..Kızlar günaydın bugün tatil ve ben sinir bozucu bir ağrı ile uyandım. Sol kolumda böyle uyuşma ve sinir bozucu bir sancı var enseme kadar sızlıyor internette baktım hormonol değişiklikten dolayı kas ve eklem ağrısı olurmuş sizde oldumu yaşayan varmı sinir bozucu birşey
Oyy kıyamam ben oğluşuna :) bnm kızım 16,5 aylık ve ben acabalarla yaşıorum şuan, salı günü doktora gitcem bakalım..Yok teyzesi dahà 1 yaş olmadı oglusum . Vala istedim . Yani beraber büyüsünler yalnız kalmasın hazır ben de zaten tecrübe edinmiskn ikinci de aradan çıksın derdim
Cnm öyle bir şey mümkün değil kafana takma lütfen... aynı durum çok arkadaşımın başına geldi... Tekrar hamile kalabilirsin Allah daha beterinden korusun...Cumartesi günü kürtaj oldum canım. 4 doktor gezdim 4 üde öldüğünü ve zehirleyeceğini söyledi. Şuan okadar pişmanımki beklemediğim için.. Tamamen kendimi suçluyorum. Belki geç döllendi ve ben doktorlara kanıp öldürdüm bebeğimi.. Yaşadığım travmayı anlatamam. Rabbim kimseye yaşatmasın.
Cnm cok gecmiş olsunCumartesi günü kürtaj oldum canım. 4 doktor gezdim 4 üde öldüğünü ve zehirleyeceğini söyledi. Şuan okadar pişmanımki beklemediğim için.. Tamamen kendimi suçluyorum. Belki geç döllendi ve ben doktorlara kanıp öldürdüm bebeğimi.. Yaşadığım travmayı anlatamam. Rabbim kimseye yaşatmasın.
Canım sen doktora hiç gittin mi kese göründü mu.baska farklı tek taraflı kasık ağrın falan var mı beta hcg artış takibi yapıldı mı hiç iki gün araylaKızlar günaydın bugün tatil ve ben sinir bozucu bir ağrı ile uyandım. Sol kolumda böyle uyuşma ve sinir bozucu bir sancı var enseme kadar sızlıyor internette baktım hormonol değişiklikten dolayı kas ve eklem ağrısı olurmuş sizde oldumu yaşayan varmı sinir bozucu birşey
Zaten benim psikolojimi düzeltecek olan tek şey yeniden hamile kalmak ve onun sağlıklı oldığunu bilmek olacak kuzum.. İnşallah rabbim yeniden nasip eder.öCanimmm sen yapman gerekeni yaptın.4 doktor gezmissin. Geç döllenme olsaydı doktorlar bunu sana mutlaka söylerdi. Şuan önemli olan sağlığını koruman.ozellimle ruh sağlığını. Bak şuan cennette bir meleğin var....ve belki dünya ya gelmek için bir melek seni bekliyor.onu çok bekletme olur mu ....
Zaten şuan psikolojimi düzeltecek tek şey yeniden hamile kalmak ve sağlıklı bir gebelik yaşamak. İnşallah sağlıkla verir rabbim..Cnm cok gecmiş olsun
4 doktor da aynı seyı dıyorsa doğrudur cnm
Gec döllenme olsaydı derlerdi bekleyelim diye
Aklına getirme böyle seyler
Vesvese bunlar
Sen duanı et meleğine o seni bekleyecek cennette inşallah
Diğer melek için toparlan Bi an önce cok ara verme bnce doktor ne dedi bilmiyorum ama rahim toparlanır toparlanmaz deneyin bnce tekrar cnm
Gecmiş olsun tekrar
Canım sen doktora hiç gittin mi kese göründü mu.baska farklı tek taraflı kasık ağrın falan var mı beta hcg artış takibi yapıldı mı hiç iki gün arayla
Cumartesi günü kürtaj oldum canım. 4 doktor gezdim 4 üde öldüğünü ve zehirleyeceğini söyledi. Şuan okadar pişmanımki beklemediğim için.. Tamamen kendimi suçluyorum. Belki geç döllendi ve ben doktorlara kanıp öldürdüm bebeğimi.. Yaşadığım travmayı anlatamam. Rabbim kimseye yaşatmasın.
Ben bian korktum da o yüzden sordum herşey güzelse sorun yok çünkü benim ilk gebelik dış gebelikti iç kanamam başlamış bilmiyorduk tek taraflı şiddetli dayanamadığım kasık ağrısı ve omuz ağrım vardı o geldi aklıma o yüzden sormak istedimHerhangi bir sıkıntı yok kuzum kan değerim güzel artıyor dış gebelikmi diye baktımda değil yani böyle ağrı değil uyuşma gibi kasık ağrım hiçbirseyim yok
Ben bian korktum da o yüzden sordum herşey güzelse sorun yok çünkü benim ilk gebelik dış gebelikti iç kanamam başlamış bilmiyorduk tek taraflı şiddetli dayanamadığım kasık ağrısı ve omuz ağrım vardı o geldi aklıma o yüzden sormak istedim
1 defa kan verdim 1300 küsür çıkmıştı lekelenme olmuştu progestan vermişti sonra o gece tek taraflı ağrım oldu hafif ertesi gün arttı şiddetli saatlerce gecmeyen bi agri ramazandi sabahı bekledik hemen gittik doktora dış gebelik iç kanama var denildi ameliyata alındımKan değerlerin nasıl artıyordu cnm