Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemmen kan testi yaptır. Hoşgeldin canimKızlar bugün test yaptım. Çok heyecanlıyım.
Hoşbulduk canım. Yurtdışındayım. Salı gününe kadar beklemem lazım.Hemmen kan testi yaptır. Hoşgeldin canim
Hic uzulme canim progestani kullanmaya devam et. Ilk bebegimde (simdi 9 aylik) 4 ay bitene kadar surekli kanamam oldu. Bende hep yattim. Yeri geldi kahvaltimi bile esim yatagima getirdi hic is yapmadim sukur sonra duzeldi hersey :)
Bebegin icin deger hem dinlenmene bak. Dogduktan sonra bu gunlerincok arayacaksin :))
AHic uzulme canim progestani kullanmaya devam et. Ilk bebegimde (simdi 9 aylik) 4 ay bitene kadar surekli kanamam oldu. Bende hep yattim. Yeri geldi kahvaltimi bile esim yatagima getirdi hic is yapmadim sukur sonra duzeldi hersey :)
Bebegin icin deger hem dinlenmene bak. Dogduktan sonra bu gunlerincok arayacaksin :))
Hayırlı olsun canım saglikla kucağımıza alalım inşallahKızlar bugün test yaptım. Çok heyecanlıyım.
Gelmedi cnm şükürSonradan hiç gelmediyse hiç korkma . Geçen hamisligimde bana da olmstu. Ne kadar korkmstm. Yakın zaman olunca dün gibi hatirliorm doktor un kapısında aglaya ağlaya. Allttan muayene etti . Kanama neyin yok dedi. Gecti gitti.
Yeni modeller biraz nazlı sanırım canım:)) Tek sağlıklı mutlu bebişler olsunlarda herşeylerine razıyız..Benim ilk bebeğim ve 39 yaşındayım geç evlenmek nasip oldu maalesef..1 tanede kaybım var o yüzden yüreğim hep pır pır..Dualarınızı eksik etmeyin canım..Hepimizin Allah yardımcısı olsun inşallah..Aminn canım ben çalıştığım için evde oturmak çok zor geliyor hani oturmuşken bari temizliğimi yapabilsem diyorum onuda yapamıyorum tv den nefret ediyorum kitap okumakta sıkı hadi herşeyi geçtim ama. Bişe oldu olacak beni iyice sinirlendiriyor şimdi benim 9 yasında bi kızım var İnan onun gebeliğinde hoplamadıgım yer kalmamıştı ama bu çok farklı rabbim hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin
Evet kucuk bir kaza dedik :))A
Aaa sen 9 aylık bebeğin var yine mi hamilesin ?
Canım o bahsettiğin açık kahve lekelenme yerleşme kanamasına benziyor ama sen yine de ihmal etme acile git en azından. Ya da nöbetçi kadın doğumcu olan bir hastaneye gitGunaydin kizlar.
Benim dün akşam acik kahve renginde peceteyr gelen pihti gibi bi akintim oldu 1damla kadar. Haftasonu oldugu icn de doktora gitmedim. Neden oldu bu acaba
Günaydın canım..Önemsiz olma ihtimalide olsa doktorlar her türlü lekelenmeyi önemsiyorlar, öylede olması gerekiyor..O yüzden içinin rahat etmesi için acile gitmeni öneririm..Muhtemelen Progesteron verip istirahat etmeni söyleyecekler..Mümkün olduğunca uzanarak geçir gününü, iş miş hepsini salla..Gunaydin kizlar.
Benim dün akşam acik kahve renginde peceteyr gelen pihti gibi bi akintim oldu 1damla kadar. Haftasonu oldugu icn de doktora gitmedim. Neden oldu bu acaba
Gunaydin kizlar.
Gözün aydın canım inşallah herşey çok güzel olur..Kızlar çok sağolun içimi rahatlattınız. Lekelenme için Doktora gittim tedbir amacli cunku daha once doktora gorunmemistim hafta biraz gecsin diye bekliyordum. Cok sukur keseyi gorduk. Her sey yolunda dedi. HCG ve Progestan testi de yapti. Haftaya kontrol icin gidecegim. Bakalim o zaman bebegi gorebilecek miyiz.
Canııım çok sevindim şükürler olsun.. by sefer üzmiycek bizi bebişler bak gör senMerhaba ben kontrole gittim çok şükür kalp atışını duyduk gayet net bebek haftasına göre bir hafta geriymiş ama her şey yolunda çok şükür
Canım Allah yardımcın olsun umarım sadece ultrasondan dolayı duyamamışsınızdır bu gittiğinde duyarsın..Güzel haberlerle gelmek isterdim. Ama malesef bebeğimin kalbini dinlemeye gittiğimizde durmuş oldupunu öğrendik. Şuan yaşadığım acıyı tarif etmem hiç mümkün değil. 2 ayrı doktora gitmiş olmama rağmen içimde bir umut var hala. Bebeğin kalbi durdu denip yaşadığını öğrenen oldu mu hiç merak ediyorum.. Ne olur kızlar en ufak bi ihtimal dahi varsa kalbimdeki yangını söndürün. Yarın kürraj için doktora gideceğim. Orada ayrıntılı ultrasonla bakacaklar. Ne olur dua edin bebeğim yaşıyor olsun hala bir umut taşıyorum gönlümde.. Dilerim hiçbir anne bu durumu yaşamaz. Allah düşmanıma yaşatmasın acısı tarifsiz..
İlaç kullanmıyorum ama herkesin yöntemi çubuk kraker onun dışında yeşil ekşi elma ve naneli sakız.. tamamen geçirmeselerde kısmen rahatlatıyorMerhabalar mide bulantısı için özellikle yaptıgınız bişeyler varmı emedur kullanıyorum ama fayda etmiyo
İyi şükür. Benim de öyleydi kılcal diGelmedi cnm şükür
Kan gibi de değildi damar gibi ince bişiydi anlamadım şükür sorun yokmuş
Hadi hayirli olsun ilk bebek miHoşbulduk canım. Yurtdışındayım. Salı gününe kadar beklemem lazım.
Hosgeldin canım ben senin iyi denk gelms . Tecrübeli olursun hava şartları vs. İçin . Ben 2016 mayis anneyism. Bebem yaz bebegiydi. Bunda ne olur bakicaz kasım sonu da gelebilirMerhabalar, ben 2015aralık annesiyim :) sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim ve yine aralık annesi olacağım :)
Sevgiler