2017 Aralık Anneleri

Kızlar dün kanı gördüğüm. İçin bugun gittim hemen doktora doktor silince gelmşş devam etmemiş önemli değil dedi 8+4tesin dedi Bebek düşmez artık başka Bi vajinal kanama olabilir devam ederse gel ilaç yazarız dedi
Bebiş yerinde ve kalbi de atıyordu çok şükür ve muayene sırasında hareket etti ilk kez hareket ettiğini gördüm cok sasırdım cok sevimdim asagıdan yukarı doğru indi daha 2cm ya Allah'ın lütfu işte
Allak herkese nasip etsin inşallah

Çok şükür bir şey değilmiş... Sevindim senin adına benm kontrolüm 2 hafta sonra bakalım o zamana kadar neler olacak...

Ay cnm çok geçmiş olsun... Şuan en korktuğum şey... 2 hafta sonra kontrolüm var ama o zamana kadar ya böyle bir şey olursa diye içim içimi yemiyor değil... Hepimizin hakkında hayırlısı olsun... inşallah doktorlar yanılmıştır....

Evet canım karnımdan gördü. Baya büyüterek gördü. Bi de idrarim çok sıkışıkti bunun da etkisi olduğunu söyledi

Evet canım karnımdan gördü. Baya büyüterek gördü. Bi de idrarim çok sıkışıkti bunun da etkisi olduğunu söyledi

Tamam canım çok saol bende öyle gideyim o zaman inşallah görünür bizimkide ilk gidecem ya heyecanlıyım

Merhabalar mide bulantısı için özellikle yaptıgınız bişeyler varmı emedur kullanıyorum ama fayda etmiyo
Beni öldürüyor zaten mide bulantisi doktor dramamine hap verdi. O da sersemlestiriyor bu kez de kafami kaldıramıyorum. Bugün de icmedim. Mecbur gecene kadar cekicez napalim. Ama sana diyim bana tuzlu ayran iyi geliyor

Tamam canım çok saol bende öyle gideyim o zaman inşallah görünür bizimkide ilk gidecem ya heyecanlıyım
Canim bende 5+4te gördüm karından. Bu carsamba da kalp icin gidecez insallah. Doktorum bana da sıkışık idrarla gel dedi. Sen de mutlaka öyle git. Ama bebegi de gormek istiyorsan istersen 6.haftayi az daha gecmesini bekle

Canim bende 5+4te gördüm karından. Bu carsamba da kalp icin gidecez insallah. Doktorum bana da sıkışık idrarla gel dedi. Sen de mutlaka öyle git. Ama bebegi de gormek istiyorsan istersen 6.haftayi az daha gecmesini bekle

Tamam canım saol idrar sıkışık giderim en azından karından görmesi için artık kısmet belki bebişide görürüz Sende inşallah pıt pıt atan kalbini görürsün cnm

Şükür bende henüz başlamadı yani sabahları oluyo ama hafif bide karnım acıknca oluyor hemn bşy yemem lazım bu güne kadr hiç kusma olmadı :) 6+2 deyim

Meraba Canm hayslı Olsn..Doğum tarihimiz aynı... ben bugn gördüm çok şükür darısı diğer heyecana ve bekleyen herkese inşşh
Evet canim aynı ben de gördüm ama minicikti kese boyu 6,5 mm senin kac çıktı? İnşallah bebislerimizi görür kalp atışlarını da duyarız

Evet canim aynı ben de gördüm ama minicikti kese boyu 6,5 mm senin kac çıktı? İnşallah bebislerimizi görür kalp atışlarını da duyarız

Gözün aydın Canm darısı kalp atışına inşşh.. ben de kese ölçmedi ama çok ufak gördük çok şükür..seni ne zamn çağırdı kalp atışı için,, ben 10 gün yA da 2 hafta sonraya kısmetse..

Dodine canım naptın dr ne dedi merak ettim seni? Insallah biraz beklemeyi tercih etmissinizdir.

Benim de aynı canim 2 hafta sonra gel dedi

Aminn canım ben çalıştığım için evde oturmak çok zor geliyor hani oturmuşken bari temizliğimi yapabilsem diyorum onuda yapamıyorum tv den nefret ediyorum kitap okumakta sıkı hadi herşeyi geçtim ama. Bişe oldu olacak beni iyice sinirlendiriyor şimdi benim 9 yasında bi kızım var İnan onun gebeliğinde hoplamadıgım yer kalmamıştı ama bu çok farklı rabbim hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin

Ben de müşavirlik sınavına hazırlanıyorum ve 25 aralıkta sınav var...
Sizce boşuna mı hazırlanıyorum? Ya sınavdan 1 hafta önce doğum yapıcam ya da sınavda doğurucam
Geçen hamileligimde ehliyet sınavima denk gelmisti. Ben doğum à girerken aramislardi; sen gene de çalış

Ayy canım ya. Rabbim acini dindirsin. habersiz bırakma bizi.. Gene olur bebşiin bunun nasibi yokmuş demek allahm öyle istems sıkma üzme canını . Kürtaj umarım çok ağrı vermez . Zor olmaz. dualrimz seninle

Kızlar tuvalette peceteye böyle kılcal damar gibi Bişi geldi nedir o cok panik oldum su an
8+2 deyım dün doktora gittim her sey normaldi
Düşük mü yapıyırum ki nedir bu kızlar yardım edin nolur
Sonradan hiç gelmediyse hiç korkma . Geçen hamisligimde bana da olmstu. Ne kadar korkmstm. Yakın zaman olunca dün gibi hatirliorm doktor un kapısında aglaya ağlaya. Allttan muayene etti . Kanama neyin yok dedi. Gecti gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…