hayirli olsun Allah sagliklica tamamina erdirsin
2 gunde 2 katliyor genelde nden yavas demis anlamadim
Canım adet tarihine göre 4 haftalık olmalı ama takviminde 3 yazıyor neden
Ha evet düzelmişMerhaba, tekrar girdim takvime, simdi duzelmis olmali.
Bu arada hicbir belirti yok bende
Ha evet düzelmişbelirti olmasına gerek yok canım gözün aydın olsun
Ya insallah Sag salim kucağına alırsın en hayırlı zaman bu zamanmıs demek elhamdülillahcok tesekkur ederim, darisi tum bekleyenlere insallah. Itiraf etmeliyim ki hemen olur sandim, ama 1 sene gecti, cok sukur tabii ki Hatta bu sefer artik beklemiyordum, silik cizgiyi gorunce inanamadim
Hayirlisi olsun insallah, saglikla kucagina alirsin sen de en guzel zamanda, canini sikma, ben oluruna birakmistim artik son zamanlardaBenim aralık annesi olma ümitlerim sona erdi arkadaşlar. Artık 2018 annesi olmaya niyet ederek aranızdan ayrılıyorum ve hamile olan arkadaşların bebeklerini sağlıkla kucaklarına almasını diliyorum.
Ya insallah Sag salim kucağına alırsın en hayırlı zaman bu zamanmıs demek elhamdülillah
Evet canım benım ıcın ikinci ay daha bır tane kızım varEvet en guzeli Allah'a teslim olmak zaten ve en rahatisen de bu ay mi bekliyorsun?
cnm ender durumda olsa bazen gebelık idrar testinde çıkmıyor tavsiyem bir kan ver hamileysen kesın anlasılır eğer hamile değilsen doktor sana adet söktürücü verir...Selam kızlar.en son adet tarihim 23 şubattı.beklenen adet tarihi 24-25marttı.ama hala adet olmadım.evde iki kere test yaptım negatif çıktı.sizce nedeni nedir?adet belirtim de sadece karnım çok şiş
Canım benım de gecen ay 4 gun gectı normalde hİÇ gecmez Ilk aydı ve gecti dusunceden falan olabilir yine de kan ver istersen ama yoktur buyuk ihtimalSelam kızlar.en son adet tarihim 23 şubattı.beklenen adet tarihi 24-25marttı.ama hala adet olmadım.evde iki kere test yaptım negatif çıktı.sizce nedeni nedir?adet belirtim de sadece karnım çok şiş
merhaba cnm hayırlı olsun Rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin inş... bende 2,5 yılı geçti nerdeyse hiç gebelık gerçekleşmedi eşimde bende herhangi bir problem yok sebebsiz infertilie bizimkısı... bu ay aşılama denedim bata 6 gün var bende de gögüs hassasiyeti, bel ağrısı var normalde bu belırtıler bende bata 2 gün kala falan olurdu ama bu ay erken başladı ... inş hayırlı haberler alırım bende.... sizde sorun varmıydı? nasıl hamıle kaldınız biraz bahsedersenız sevinirim :)Çocuk isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah. Uzun bekleyiş ve yorucu tedavi süreçlerinden sonra pazartesi günü öğrendim bu sefer olduğunu.
cnm ender durumda olsa bazen gebelık idrar testinde çıkmıyor tavsiyem bir kan ver hamileysen kesın anlasılır eğer hamile değilsen doktor sana adet söktürücü verir...
.Canım benım de gecen ay 4 gun gectı normalde hİÇ gecmez Ilk aydı ve gecti dusunceden falan olabilir yine de kan ver istersen ama yoktur buyuk ihtimal