2017 Aralık Anneleri

Benim aralık annesi olma ümitlerim sona erdi arkadaşlar. Artık 2018 annesi olmaya niyet ederek aranızdan ayrılıyorum ve hamile olan arkadaşların bebeklerini sağlıkla kucaklarına almasını diliyorum.

Ha evet düzelmiş belirti olmasına gerek yok canım gözün aydın olsun

cok tesekkur ederim, darisi tum bekleyenlere insallah. Itiraf etmeliyim ki hemen olur sandim, ama 1 sene gecti, cok sukur tabii ki Hatta bu sefer artik beklemiyordum, silik cizgiyi gorunce inanamadim

cok tesekkur ederim, darisi tum bekleyenlere insallah. Itiraf etmeliyim ki hemen olur sandim, ama 1 sene gecti, cok sukur tabii ki Hatta bu sefer artik beklemiyordum, silik cizgiyi gorunce inanamadim
Ya insallah Sag salim kucağına alırsın en hayırlı zaman bu zamanmıs demek elhamdülillah

Benim aralık annesi olma ümitlerim sona erdi arkadaşlar. Artık 2018 annesi olmaya niyet ederek aranızdan ayrılıyorum ve hamile olan arkadaşların bebeklerini sağlıkla kucaklarına almasını diliyorum.
Hayirlisi olsun insallah, saglikla kucagina alirsin sen de en guzel zamanda, canini sikma, ben oluruna birakmistim artik son zamanlarda

Selam kızlar.en son adet tarihim 23 şubattı.beklenen adet tarihi 24-25marttı.ama hala adet olmadım.evde iki kere test yaptım negatif çıktı.sizce nedeni nedir?adet belirtim de sadece karnım çok şiş

Anne olmayı çok istiyorum.adet olmadıkça da umutlanıyorum. Tabi Bi taraftan Bi sıkıntı hastalık mı var diye de korkuyorum

Eminim ki her kadında farklı belirtiler görülüyordur. 4 yıllık bekleyiş ve bir çok tedavi sonucundaki ilk pozitfte hissettiklerimi size şöyle anlatayım. Adet döneminde ne hissediyorsam aynısını hissediyorum son bir haftadır. Göğüslerdeki hassasiyet artışı dışında hiç bir fark yok ben de. Aynı kasık ve bel ağrıları, aynı kramplar. Ben de hep bir belirti bulmaya çalıştım test öncesi ama demek benim için yokmuş öyle belirgin bir şey. Bundan sonrasını merakla bekliyoruz.

Selam kizlar.. İnsallah isteyen herkes bebeklerine kavusur.. Ben 2015 aralik annesiyim. Ogluma kardes planimiz var bu aralar.. Ama icraata gecemiyoruz bi turlu. Sezeryan oldugu icin dr ne acelen var az daha bekle desede.. Tam yumurtlama haftamda vajinal mantara yakalanip bi ton fitil hap krem ile cocuk planimiz askiya alinsa da istiyoruz. Bakalim belki aralik sonu annesi olurum .. Herkesin gonlune gore versi insallah Allah bu guzel kandil gununde

Selam kızlar.en son adet tarihim 23 şubattı.beklenen adet tarihi 24-25marttı.ama hala adet olmadım.evde iki kere test yaptım negatif çıktı.sizce nedeni nedir?adet belirtim de sadece karnım çok şiş
cnm ender durumda olsa bazen gebelık idrar testinde çıkmıyor tavsiyem bir kan ver hamileysen kesın anlasılır eğer hamile değilsen doktor sana adet söktürücü verir...

Canım benım de gecen ay 4 gun gectı normalde hİÇ gecmez Ilk aydı ve gecti dusunceden falan olabilir yine de kan ver istersen ama yoktur buyuk ihtimal

Çocuk isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah. Uzun bekleyiş ve yorucu tedavi süreçlerinden sonra pazartesi günü öğrendim bu sefer olduğunu.
merhaba cnm hayırlı olsun Rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin inş... bende 2,5 yılı geçti nerdeyse hiç gebelık gerçekleşmedi eşimde bende herhangi bir problem yok sebebsiz infertilie bizimkısı... bu ay aşılama denedim bata 6 gün var bende de gögüs hassasiyeti, bel ağrısı var normalde bu belırtıler bende bata 2 gün kala falan olurdu ama bu ay erken başladı ... inş hayırlı haberler alırım bende.... sizde sorun varmıydı? nasıl hamıle kaldınız biraz bahsedersenız sevinirim :)

kızlar zaman geçmek bilmiyor hele hele tedavi olupta bekleyenler için Rabbim kandil gecesinin yüzü suyu hürmetine hepimize müjdelı haber nasip etsin

cnm ender durumda olsa bazen gebelık idrar testinde çıkmıyor tavsiyem bir kan ver hamileysen kesın anlasılır eğer hamile değilsen doktor sana adet söktürücü verir...

Canım benım de gecen ay 4 gun gectı normalde hİÇ gecmez Ilk aydı ve gecti dusunceden falan olabilir yine de kan ver istersen ama yoktur buyuk ihtimal
.
Saolun kızlar stresten o Zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…