daha çok var acile git baktır
İyi fikirmiş ama Yok yok gitmem eşim kızıyo zaten rahat ol çok evhamlısın diyoo
Evet yaa neler neler hemdeebir bilseler içimizde neler olduğunu
Evet yaa neler neler hemdee
Canım eğer vajinal baktiracaksan şuan bile gözükür artık ama karından baktiracaksan onu bilemiyorum.Ben salı günü gitsem gözükürmü acaba yada perşembemi gitsem Tam 6 haftalık olacak perşembe günü salıda 5+4
Canım eğer vajinal baktiracaksan şuan bile gözükür artık ama karından baktiracaksan onu bilemiyorum.
Ben de kullaniyorum canim kan sulandirici clexane 60 lik ve corasprin karnım delik deşik oldu Allahım insaAllah emeklerimizi boşa çıkarmasınCanım ben bugün gittim kalbime inecekti ama bu defa gelmiş bebek kalp atışlarını da dinletti. Ilaçlar aynen devam progestan 200 mg iki tane günde,folbiol ,benexol ve günde bir kere kan sulandırıci iğne ilişki yasak dedi geçen sefer değil demişti düşük riskin var geçmişinden dedi niye bir sorun yok dimi suanda dedim yok normal hayatına devamnet filan dedi ama umarım sonuna kadar güzel geçer biliyorsun bir oğlum var onu ihmal etmek istemem böyle yani durumlar burada bebek şekli almaya başlamış susam ters dönmüş gibiydi sanki öyle işte bugün kuran okuttuk egeye ve inşallah bu gelecek bebeğe hayırlı mutlu gelecekler sağlıklı ömürler için ben doktordayken kuranim başlamıştı egedeykende tıpkı böyle yapmıştım kalp atışını gittiğimde evde kuranın vardi ah işte durumlar böyle bizde şimdide egeyi uyutuyorum
Bebek gözükür mu bilmiyorum canım ben 5+0 da gittiğimde sadece kese gozukmustu. Bebek ve kalp atışı için haftaya cumaya randevu verdi 6+2 olacak sanırım o zaman benimHer ikiside olabilir canım gittiğimde bebek gözükürmü acaba 6 hafta erkenmi olur
Normal canım arada yokluyor dediğin gibiBatma dediğiniz sürekli değil dimi aradan yoklayan adet sancısı benzeri bişey oluyo bu normal mi acaba
Çıktım canım ultrason a göre 4+4 bebek haftaya bi daha çağırdı sağlıklı büyü buyumedigine bakacak keseninAy hadi inşallah görürsünüz canım bende salı yada çarşamba ilk kontrole gitmeyi düşünüyorum normalde cuma gidecektim fakat sağlık ocağı büssürü test yapınca salıya bıraktım sonuçlar çıkmayınca
Bebek gözükür mu bilmiyorum canım ben 5+0 da gittiğimde sadece kese gozukmustu. Bebek ve kalp atışı için haftaya cumaya randevu verdi 6+2 olacak sanırım o zaman benim
Normal canım arada yokluyor dediğin gibi
Çıktım canım ultrason a göre 4+4 bebek haftaya bi daha çağırdı sağlıklı büyü buyumedigine bakacak kesenin
Belirtiler aynı.sanki adet olcakmış gibi ağrım vaar canım senin varmıBelirtilerin ne alemde cnm :)
Belirtiler aynı.sanki adet olcakmış gibi ağrım vaar canım senin varmı
Benimde açken hafif bi mide bulantım oluyo ama gebe değilkende oluyodu ondan öyle çok bulanmıyo inşallahta olmazVar canım sabahları çok nadirde olsa ara sıra bulantı. Memelerde hassasiyet kasıklarda ara sıra iğne batması ve bel ağrısı oluyor
Günaydın canim iyi gidiyor şimdilikGünaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik
Günaydın canim iyi gidiyor şimdilik
Benimde açken hafif bi mide bulantım oluyo ama gebe değilkende oluyodu ondan öyle çok bulanmıyo inşallahta olmaz
Evet canım gördük çok şükür işte kese boytuna göre 4+4Gördünüzmü keseyi canım
Evet canım gördük çok şükür işte kese boytuna göre 4+4