2017 Aralık Anneleri

Ben de kullaniyorum canim kan sulandirici clexane 60 lik ve corasprin karnım delik deşik oldu Allahım insaAllah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Her ikiside olabilir canım gittiğimde bebek gözükürmü acaba 6 hafta erkenmi olur
Bebek gözükür mu bilmiyorum canım ben 5+0 da gittiğimde sadece kese gozukmustu. Bebek ve kalp atışı için haftaya cumaya randevu verdi 6+2 olacak sanırım o zaman benim

Batma dediğiniz sürekli değil dimi aradan yoklayan adet sancısı benzeri bişey oluyo bu normal mi acaba
Normal canım arada yokluyor dediğin gibi
Çıktım canım ultrason a göre 4+4 bebek haftaya bi daha çağırdı sağlıklı büyü buyumedigine bakacak kesenin

Bebek gözükür mu bilmiyorum canım ben 5+0 da gittiğimde sadece kese gozukmustu. Bebek ve kalp atışı için haftaya cumaya randevu verdi 6+2 olacak sanırım o zaman benim

Hayırlısı artık kuzum inşallah görürüz

Belirtiler aynı.sanki adet olcakmış gibi ağrım vaar canım senin varmı

Var canım sabahları çok nadirde olsa ara sıra bulantı. Memelerde hassasiyet kasıklarda ara sıra iğne batması ve bel ağrısı oluyor

Var canım sabahları çok nadirde olsa ara sıra bulantı. Memelerde hassasiyet kasıklarda ara sıra iğne batması ve bel ağrısı oluyor
Benimde açken hafif bi mide bulantım oluyo ama gebe değilkende oluyodu ondan öyle çok bulanmıyo inşallahta olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…