2017 Aralık Anneleri

Bazen birden bi giriyor öyle adet sancısı gibi korkuyorum ama doktor olur normal dedi insan yinede korkuyor.basta belim ayrılacak gibi ağırıyordu o geçti şimdi çok şükür

Bel ağrısı bende de ara sıra oluyor cnm dediğin gibi normalmiş yeni bir dünya kuruluyor içimizde ve rahim alışmaya çalışıyor :) kaç haftalık oldunuz

Bel ağrısı bende de ara sıra oluyor cnm dediğin gibi normalmiş yeni bir dünya kuruluyor içimizde ve rahim alışmaya çalışıyor :) kaç haftalık oldunuz
Dün keseyi gördük sat a göre 5+1 ama geç yumurtlama oluyordu bende bu ay ov. Testine göre 17. Günümde yumurtladim.bebegi kesenin içinde ne zaman görürüz doktor 3 hafta sonra gel dedi ama 3 hafta nasıl bekleyecem bilmiyorum

Bende de hala adet ağrısı gibi olan ağrı devam ediyor. Batma çok nadir oluyor ama bel ağrısı çok şiddetli. Dr normal dedi. Bu arada gögusleriniz ağrıyor mu kızlar. Benim neredeyse bir beden büyüdü ve acayip ağlıyorlar yatakta sağımdan soluma dönerken bile ağrıyor hiç dokunamıyorum. Bu kadarı normal mi acaba

Aynen canım insan sabırsızlanır aman sağlıklı olsunlarda razıyız cnm

Normal kuzum süt kanalları büyüyormuş benimde hassas sütyeni sevmez oldum

Benimde öyle canım. Ve aynı adet olcakmışım gibi ağrılrm var bütün gün. Ebeye sordumda vücut regl olcam diye bekliyomş ondan alışma süreciymiiş öyle dedii

Canımmmm sen keseyi gördünmüü

Cnım cuma günü gidecektim fakat sağlık ocağı perşembe günü test yapınca sonuçlar pazartesi çıkar dedi ebe. Bende sonuçlarla gideyim dedim gel git olmasın diye.

Ne testiki canım ya bana hiçbirşey yapılmadı

Hamileyken sağlık ocağına gebe olduğunu bildiriyorsun ya canım 3 tüm kan aldırlar. Tsh (troid) guatr , eliza ( Hepatit B ve Anti hıv testi, karaciğer böbrek ve tüm kan sayımları canım sağlık ocağına gidersen yapıyorlar zaten hemen

Gittim kayıt yaptırdım ama bana 16 haziranda gel yapılmamış testleri yaparız dedi. Bide benim eşim akdeniz anemisi taşıyıcısı bi sorun olurmu çok merak ediyorum. Bana doktor 1 ay sonra gel dedi ama ben haftaya gitcem zorla yaptırcam vallahi bu testleri

Gönlünü ferah tut canım inşallah birşey olmaz. Keseyi gördün mü sen

Yok canım en son p.tesi gittim işte önümüzdeki cuma gidicem nerdeyse 2 hafta geçmiş oluyo. Görünür heraldee

Ben salı günü gitsem gözükürmü acaba yada perşembemi gitsem Tam 6 haftalık olacak perşembe günü salıda 5+4

Bebek daha sonra görünüyo galiba öyle okumuştum. Aslında daha geç gideyim hem kalp hem kese ikisi birarada olsun diyorum ama sabredemiyoruuz

Aynen canım aslında tek strest yaşamak istiyor insan ama çatlıyoruz Valla dayanırsam perşembe gideyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…