Olsun canım darısı basinaKusura bakmayın internette sıkıntı vardi 3 kere gondermisim mesaji
Canımm merhaba...Seni takip ediyordum :) aynı gün gördük bebisimizn kalp atışını...sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin rabbim inşallahOlsun canım darısı basina
Amin canım inşallah gün sayiyorum 10 mayısta gidicemOlsun canım darısı basina
İnşallah seninde aramıza katıldığının güzel haberini alırız canım..Allah sonuna kadar gönlüne göre versin inşallah..Merhaba arkadaslar.
Sanirim cogunuz hamilesiniz saicakla alin kucaginiza insallah bebislerinizi.
Bende dondurulmuslarim vardi 20 nisanda transferim oldu.2 mayista bhcg baktircam.insallah bende araniza katilirim.
Bilgi Hastanesi çok uzak bize maalesefBen Ankara'dayım. Evime yakın olduğu için Bilgi Hastanesine gidiyorum. Doktorum Selçuk Bey, şimdilik memnunum.
İlk hamileliğimde 100. yıl Hastanesi'nde Dilek Özdur'a gitmiştim. Ondan da memnundum, ama hastaneden ayrılıp özel muayenehane açtığı için tercih etmedim bu kez.
Allah isteyen herkese versin senden de hayırlı haberler alırız inşallah canımMerhaba arkadaslar.
Sanirim cogunuz hamilesiniz saicakla alin kucaginiza insallah bebislerinizi.
Bende dondurulmuslarim vardi 20 nisanda transferim oldu.2 mayista bhcg baktircam.insallah bende araniza katilirim.
Masaallah sana Allahım iki hafta sonra da yüzünü güldürsün insaAllah canim benim benim 3 hafta sonra kontrolüm bebeğimi şimdiden özledim nasıl dayanacağım bilmiyorum :)
Merhaba aralık anneleri ben de aralık annesi olucam Allahın izniyle. Benimle aynı olup keseyi gören var mı? Keseniz kaç mmdi?
Merhaba ben kontrole gittim çok şükür kalp atışını duyduk gayet net bebek haftasına göre bir hafta geriymiş ama her şey yolunda çok şükür
Allah razı olsun canım aminnn inşallah sizlerinde hayırlı haberlerini alalım. Darısı isteyen dileyen herkese inşallahGözün aydın Canm.. darısı bize kalp atışlarını görmeye inşlh...
Canımm merhaba hayırlı olsun öncelikle...benimde bebeğim 1 hafta geriydi. Doktorum doğum tarihimi değiştirdi:) şuan ultrason ile beraber ilerliyor.Allah razı olsun canım aminnn inşallah sizlerinde hayırlı haberlerini alalım. Darısı isteyen dileyen herkese inşallah
Allah razı olsun canım aminnn inşallah sizlerinde hayırlı haberlerini alalım. Darısı isteyen dileyen herkese inşallah
Tesekkur ederim arkadaslar aminAllah isteyen herkese versin senden de hayırlı haberler alırız inşallah canım
Ben de müşavirlik sınavına hazırlanıyorum ve 25 aralıkta sınav var...Aa öyle mı ne okuyosun kaç yaşındasin.. ogrenciyken hamis olmak da zor benim gibi 11 aylık bebek varken de zor