2017 Aralık Anneleri

Kusura bakmayın internette sıkıntı vardi 3 kere gondermisim mesaji

Merhaba arkadaslar.
Sanirim cogunuz hamilesiniz saicakla alin kucaginiza insallah bebislerinizi.
Bende dondurulmuslarim vardi 20 nisanda transferim oldu.2 mayista bhcg baktircam.insallah bende araniza katilirim.

Merhaba arkadaslar.
Bende dondurulmuslarim vardi 20 nisanda transferim oldu.2 mayista bhcg baktircam.insallah bende araniza katilirim.
İnşallah seninde aramıza katıldığının güzel haberini alırız canım..Allah sonuna kadar gönlüne göre versin inşallah..

Bilgi Hastanesi çok uzak bize maalesef

Merhaba arkadaslar.
Allah isteyen herkese versin senden de hayırlı haberler alırız inşallah canım

Masaallah sana Allahım iki hafta sonra da yüzünü güldürsün insaAllah canim benim benim 3 hafta sonra kontrolüm bebeğimi şimdiden özledim nasıl dayanacağım bilmiyorum :)

Çok saol Canm eksik olma... inşşh darısı kalp atışlarına ben de bi an önce gelsn istyrm randevu tairihi görmek için...

Merhaba aralık anneleri ben de aralık annesi olucam Allahın izniyle. Benimle aynı olup keseyi gören var mı? Keseniz kaç mmdi?

Meraba Canm hayslı Olsn..Doğum tarihimiz aynı... ben bugn gördüm çok şükür darısı diğer heyecana ve bekleyen herkese inşşh

Merhaba ben kontrole gittim çok şükür kalp atışını duyduk gayet net bebek haftasına göre bir hafta geriymiş ama her şey yolunda çok şükür

Gözün aydın Canm.. darısı bize kalp atışlarını görmeye inşlh...

Allah razı olsun canım aminnn inşallah sizlerinde hayırlı haberlerini alalım. Darısı isteyen dileyen herkese inşallah
Canımm merhaba hayırlı olsun öncelikle...benimde bebeğim 1 hafta geriydi. Doktorum doğum tarihimi değiştirdi:) şuan ultrason ile beraber ilerliyor.

Allah razı olsun canım aminnn inşallah sizlerinde hayırlı haberlerini alalım. Darısı isteyen dileyen herkese inşallah

Senden de allh razı olsun Canm.. çoook amin
Kızlar yarın benm sınavım var araba ile nerdeyse bi saat mesafe; gitmesem de olmaz üniversite sınavı, doktra sormayı unuttum. İnşşh uzun yol tehlike oluşturmaz ..

Kızlar tuvalette peceteye böyle kılcal damar gibi Bişi geldi nedir o cok panik oldum su an
8+2 deyım dün doktora gittim her sey normaldi
Düşük mü yapıyırum ki nedir bu kızlar yardım edin nolur

Bebişimin kalp atışını duydum bugün. İçte kanama alanı vardı Protestan kullanıyordum bugün itibariyle onuda bıraktım çok şükür tehlike geçmiş. Darısı tüm isteyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…