- 14 Nisan 2017
- 431
- 550
Naptın nasıl geçti muayene canım..İnşallah herşey yolundadır..İnşallah 1 saat sonra gidecem saat geçmek bilmiyor inşallah görebilirim.3 yıldır anne olmak için uğraşıyorum 3 yıllık evliyim bu 4. Gebelik dış gebelik düşük ve kimyasal gebelik yaşadım daha önce inşallah bu kez bebeğim benimledir
Merhaba arkadaşlar keseyi beta hcg değeriniz kaçken gördünüz benim son adet baslangici 24 Mart geç yumurtlama oluyor bende ovu. Testine göre 17. Günümde yumurtladim. Bugün 5+0 sat a göre çarşamba günü betahcg 3208 cikti ama vajinal kese görünmedi beta hcg değerlerim iki günde bir güzel katladı 468 1389 3208 şeklinde.benim gibi olan var mı bugün öğleden sonra tekrar kese için doktora gidecem
Çok sevindim canım darısı başıma. Betahcg ye baktımıÇok şükür gördük keseyi 3 yıldır hep bu anı beklemiştim Rabbime hamdolsun
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim Allahın izniyle kalp atışlarını da duyarız hepimiz bebeklerimizin inşallahÇok şükür gördük keseyi 3 yıldır hep bu anı beklemiştim Rabbime hamdolsun
Yok canım bakmadı çarşamba 3208 çıkmıştı ama görmemişti vajinal bugün karından gördüÇok sevindim canım darısı başıma. Betahcg ye baktımı
Kızlar 5+3 deyim. Dün akşam rahmimde ağrı hissetmiştim. Sabah uyandığımda da kahverengi leke gelmiş. Benzer bir durum yaşayan var mı ?
Yok canım bakmadı çarşamba 3208 çıkmıştı ama görmemişti vajinal bugün karından gördü
Bugün öğleden sonra kontrolum var , ancak dunden berı mıdem cok kotu sureklı kustum kusucam duruyorum olur olmadık vakıtlerde basım donuyor mıdem kalkıyor. Leblebı demıslerdı acaba beyaz leblebımı sarı olanmı
Gözünaydın canım:) Sonuna kadar hep güzel haberler alırsın inşallah..Allaha emanet ol..Riskli hareketlerden uzak dur canım..Çok şükür gördük keseyi 3 yıldır hep bu anı beklemiştim Rabbime hamdolsun
Kahve lekenin olabileceğini söylemişti dr bana ama yine de bi doktorunuza görünmenizi tavsiye ederim. Risk varsa ilaç takviyesi yapar en azından.. Umarım iyice yerleşiyodur.
Ben hamile olduğumu ögrendigimin ertesi günden itibaren kahverengi akıntım oldu iki hafta sürdü sonra koyu sarıya döndü şimdi cok şükür iyice acıldı rengi dr bana proluton igne verdi bunun için ve kırmızı olmadıktan sonra korkulacak bişey yok dedi birde bol bol su iç ben su şişesi ile yasıyorum artık gebeligin basında günde en az iki lt su içmek gerekiyormuş su hem kese için hem kramplar için hem de akıntı için olmazsa olmaz
Benim de kahverengi leke en az 2 hafta surdu,bazen ara verdi sonra yine basladi. Doktorum hic ilac vermedi, zaten ben de hemen ilaca sarilma taraftari degilim. Dinlenmemi tavsiye etti. Son sukur simdi yok lekelenme. Caninizi sikmayin insallah gececektir.
Benimde 5+6 da cok az kahverengi lekem geldi,hemen proluton igne vuruldm, ertesi gun lekelenme bitti. Henuz kontrole gitmedim ama şnsallah hersey yolundadir
canım bende aynıyım senin gibi sürekli uyumak istiyorum ve sigara içiyorumCanım beyaz diye biliyorum. Bende inanılmaz uyku isteği var ve sigara bir iki fırtçık çekiyorum ama nasıl dua ediyorum tiksineyim ve hayatım boyunca bir daha içmeyeyim diye, Allahım dualarımı kabul et lütfen.
Yapmayin litfen sigara icmeyin. O minnacik bedene bunu mazur gormeyin.canım bende aynıyım senin gibi sürekli uyumak istiyorum ve sigara içiyorum
Sigara içen arkadaşlarım lütfen kendinizi sevmiyorsanız bile bebeğiniz sizin için birazcık bari kıymetliyse şu gereksiz illetten bu vesileyle kendinizi kurtarın..Bu hayat bize Allahın emaneti ve sigara vs.zararlı şeylerle kimsenin onu hor kullanmaya hakku yok..Allah yardımcınız olsun canım..canım bende aynıyım senin gibi sürekli uyumak istiyorum ve sigara içiyorum
Sigara bebegin erken dogmasina ve cigerlerinde soruna sebep olabiliyor. Ayrica gelisim geriligi de yapabiliyor.canım bende aynıyım senin gibi sürekli uyumak istiyorum ve sigara içiyorum
Gözün aydın canim maşallah bebişine inşallah ben de bebisimi görürüm ve duyarım pit pitlariniKızlar biz gördük bebisimizi ve kalp atışlarını maşallah 2 hafta sonraya kontrol verdi bir sürede test istedi hepsini verdim çıktı sonuçlar tsh çalışmıyor endokrine gitmem gerekiyor şimdi ilaç için
Gözün aydın canim maşallah bebişine inşallah ben de bebisimi görürüm ve duyarım pit pitlariniKızlar biz gördük bebisimizi ve kalp atışlarını maşallah 2 hafta sonraya kontrol verdi bir sürede test istedi hepsini verdim çıktı sonuçlar tsh çalışmıyor endokrine gitmem gerekiyor şimdi ilaç için