2017 Aralık Anneleri

Naptın nasıl geçti muayene canım..İnşallah herşey yolundadır..

Merhaba canım benimde senin gibi. 22.gün yumurtlamam oldu. Daha keseyi göremedim. 20 mart son adet tarihim. Bende haftaya cuma gidicem belki kalp atışlarınıda duyarım hemde keseyi görürüm diyee inşallah tabii

Kızlar 5+3 deyim. Dün akşam rahmimde ağrı hissetmiştim. Sabah uyandığımda da kahverengi leke gelmiş. Benzer bir durum yaşayan var mı ?

Benimde 5+6 da cok az kahverengi lekem geldi,hemen proluton igne vuruldm, ertesi gun lekelenme bitti. Henuz kontrole gitmedim ama şnsallah hersey yolundadir

Sen gittin mi canım? Hayırlı haberler inşallah

Kahve lekenin olabileceğini söylemişti dr bana ama yine de bi doktorunuza görünmenizi tavsiye ederim. Risk varsa ilaç takviyesi yapar en azından.. Umarım iyice yerleşiyodur.

Benimde 5+6 da cok az kahverengi lekem geldi,hemen proluton igne vuruldm, ertesi gun lekelenme bitti. Henuz kontrole gitmedim ama şnsallah hersey yolundadir

Kızlar çok sağolun içimi rahatlattınız. Lekelenme için Doktora gittim tedbir amacli cunku daha once doktora gorunmemistim hafta biraz gecsin diye bekliyordum. Cok sukur keseyi gorduk. Her sey yolunda dedi. HCG ve Progestan testi de yapti. Haftaya kontrol icin gidecegim. Bakalim o zaman bebegi gorebilecek miyiz.

Canım beyaz diye biliyorum. Bende inanılmaz uyku isteği var ve sigara bir iki fırtçık çekiyorum ama nasıl dua ediyorum tiksineyim ve hayatım boyunca bir daha içmeyeyim diye, Allahım dualarımı kabul et lütfen.
canım bende aynıyım senin gibi sürekli uyumak istiyorum ve sigara içiyorum

Merhabalar benim 8 aylik bir bebegim var ve bir haftadir yeniden hamile oldugumu ogrendim. Ilk olarak cok sasirdim ve korktum ama.simdi alistim galiba. Insallah kizimla birlikte guzel guzel buyur bebegim.
Gecen yil bu vakitlerde hamileydim dusuk tehlikem oldu surekli kanamalarim oluyordu. Sukur bu bebegimdr simdilik oyle bir sorunla karsilasmadim.
Hepinize saglikli hamilelikler diliyorum ve opuyorum :-*

canım bende aynıyım senin gibi sürekli uyumak istiyorum ve sigara içiyorum
Sigara içen arkadaşlarım lütfen kendinizi sevmiyorsanız bile bebeğiniz sizin için birazcık bari kıymetliyse şu gereksiz illetten bu vesileyle kendinizi kurtarın..Bu hayat bize Allahın emaneti ve sigara vs.zararlı şeylerle kimsenin onu hor kullanmaya hakku yok..Allah yardımcınız olsun canım..

Gözün aydın canim maşallah bebişine inşallah ben de bebisimi görürüm ve duyarım pit pitlarini

Gözün aydın canim maşallah bebişine inşallah ben de bebisimi görürüm ve duyarım pit pitlarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…