Canim ihmal etmeden doktora git ne olur ne olmaz gerci yarin cumartesi olmazsa doktorunun numarasi varsa ara öyle sor.Kızlar tuvalette peceteye böyle kılcal damar gibi Bişi geldi nedir o cok panik oldum su an
8+2 deyım dün doktora gittim her sey normaldi
Düşük mü yapıyırum ki nedir bu kızlar yardım edin nolur
Bana da aynısını söylediler ama geç yumurtlamış olabilirsin de dediler... Ben tabi hemen kötüye yordum... Ama çok şükür geç yunurtamışımDegerlerin guzel yukseldikten sonra ne diye olumsuz konuşuyor ki? Bu doktorlar da insani sinir eder. Burada bir arkadas da gorememisti doktoru da dis gebelik olabilir demis yazik kadin ne kadar üzülmüştu. Sonra gördü ama. Emin olmadan konusmalari cok yanlış.
O endişe bende de var. Genelde ilk 2 aylik süreç riskli oluyor sonra 3. Ayi da atlatsak bizden iyisi yok. Cok dikkat etmek gerekiyor.Bana da aynısını söylediler ama geç yumurtlamış olabilirsin de dediler... Ben tabi hemen kötüye yordum... Ama çok şükür geç yunurtamışım
Şimdi de birkaç arkadaşımın ilk 2 aydakalbi duran bebekleri yüzünden acaba öyle olur mu endişesi var... Onların başına geldi diye illa olacak değil ama insan kafaya takıyor ister istemez...
Tehlikeli olmaz dikkat edersen ben de 3 haftadır işten çıkıp koştura koştura kursa gidiyorum... Çok yoruldum sadece grip oldum hava değişimi yüzünden
Senden de allh razı olsun Canm.. çoook amin
Kızlar yarın benm sınavım var araba ile nerdeyse bi saat mesafe; gitmesem de olmaz üniversite sınavı, doktra sormayı unuttum.İnşşh uzun yol tehlike oluşturmaz ..
Yarın randevu aldım gidecem cnm özel hastane calışıyo bugun yine olursa acile giderim agrım yok şükür ama panik oldum sağol cvp verdiğin için cnmCanim ihmal etmeden doktora git ne olur ne olmaz gerci yarin cumartesi olmazsa doktorunun numarasi varsa ara öyle sor.
Cnmmm İman cok üzüldüm ilki düşük olmuştu bnmde acını anlıyorum Allah Hakkı'nda hayırlısını versin inşallah yarın umudunun ışığını görürsün kürtajdan dönersinGüzel haberlerle gelmek isterdim. Ama malesef bebeğimin kalbini dinlemeye gittiğimizde durmuş oldupunu öğrendik. Şuan yaşadığım acıyı tarif etmem hiç mümkün değil. 2 ayrı doktora gitmiş olmama rağmen içimde bir umut var hala. Bebeğin kalbi durdu denip yaşadığını öğrenen oldu mu hiç merak ediyorum.. Ne olur kızlar en ufak bi ihtimal dahi varsa kalbimdeki yangını söndürün. Yarın kürraj için doktora gideceğim. Orada ayrıntılı ultrasonla bakacaklar. Ne olur dua edin bebeğim yaşıyor olsun hala bir umut taşıyorum gönlümde.. Dilerim hiçbir anne bu durumu yaşamaz. Allah düşmanıma yaşatmasın acısı tarifsiz..
Güzel haberlerle gelmek isterdim. Ama malesef bebeğimin kalbini dinlemeye gittiğimizde durmuş oldupunu öğrendik. Şuan yaşadığım acıyı tarif etmem hiç mümkün değil. 2 ayrı doktora gitmiş olmama rağmen içimde bir umut var hala. Bebeğin kalbi durdu denip yaşadığını öğrenen oldu mu hiç merak ediyorum.. Ne olur kızlar en ufak bi ihtimal dahi varsa kalbimdeki yangını söndürün. Yarın kürraj için doktora gideceğim. Orada ayrıntılı ultrasonla bakacaklar. Ne olur dua edin bebeğim yaşıyor olsun hala bir umut taşıyorum gönlümde.. Dilerim hiçbir anne bu durumu yaşamaz. Allah düşmanıma yaşatmasın acısı tarifsiz..
Tehlikeli olmaz dikkat edersen ben de 3 haftadır işten çıkıp koştura koştura kursa gidiyorum... Çok yoruldum sadece grip oldum hava değişimi yüzünden
Amin canım allah razı olsun..Allh yardımcın olsun Canm .. inşlh yarın büyük bi mucize olur allh bebeğini bağışlar.. bu acıyı ben de yaşadım geçn sene kalp atışı durmuştu gerçekten tarifi Yok bu acının.. Allah kimseyi böle sınamasın inşşh..
İnşallah canım benim allah razı olsun..Yarın randevu aldım gidecem cnm özel hastane calışıyo bugun yine olursa acile giderim agrım yok şükür ama panik oldum sağol cvp verdiğin için cnm
Cnmmm İman cok üzüldüm ilki düşük olmuştu bnmde acını anlıyorum Allah Hakkı'nda hayırlısını versin inşallah yarın umudunun ışığını görürsün kürtajdan dönersin
Canimmmm Allah sabrını versin.cok zordur eminim.kalp atışını duyduktan sonra mı yaşadın? Aksi bir durumda doktor derdi diye düşünüyorum. Ters giden bişeyler olduğunuİnşallah canım benim allah razı olsun..
Belki benimkini de öyle yapar canım çok sağol moral oldun inşallah sağ salim kucaklamakta nasip olurCanımm merhaba hayırlı olsun öncelikle...benimde bebeğim 1 hafta geriydi. Doktorum doğum tarihimi değiştirdi:) şuan ultrason ile beraber ilerliyor.
İnşallah bir problem yoktur canım devamı da gelmemiş inşallah sorun çıkmazKızlar tuvalette peceteye böyle kılcal damar gibi Bişi geldi nedir o cok panik oldum su an
8+2 deyım dün doktora gittim her sey normaldi
Düşük mü yapıyırum ki nedir bu kızlar yardım edin nolur
Canım Allah sabır versin inşallah yarın bir müjde alırsın bebeğinin kalp atışlarını yeniden duyarsın inşallah rabbim yardımcın olsunGüzel haberlerle gelmek isterdim. Ama malesef bebeğimin kalbini dinlemeye gittiğimizde durmuş oldupunu öğrendik. Şuan yaşadığım acıyı tarif etmem hiç mümkün değil. 2 ayrı doktora gitmiş olmama rağmen içimde bir umut var hala. Bebeğin kalbi durdu denip yaşadığını öğrenen oldu mu hiç merak ediyorum.. Ne olur kızlar en ufak bi ihtimal dahi varsa kalbimdeki yangını söndürün. Yarın kürraj için doktora gideceğim. Orada ayrıntılı ultrasonla bakacaklar. Ne olur dua edin bebeğim yaşıyor olsun hala bir umut taşıyorum gönlümde.. Dilerim hiçbir anne bu durumu yaşamaz. Allah düşmanıma yaşatmasın acısı tarifsiz..
Benimde aklımda sen vardın napttın diye gözün aydın olsun çok darısı diğer arkadaşlara ve sağ salim sonuna kadar insallahCanımm merhaba...Seni takip ediyordum :) aynı gün gördük bebisimizn kalp atışını...sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin rabbim inşallah
Yok canım uyuşmazlık akraba evliliği vs. Hayırlısı olsun rabbim kimseye yaşatmasın inşallah..Dodine canım gercekten cok uzuldum hakkın hayırlısı nasılsa o olsun insallah. Kan uyuşmazlıgınız varmiydı? Saglıklı bi bebek olmadıgı icin kalbi durmus olabilir. Bunda da vardır elbet bi hayır.
Hayır canım kese düzgündü herşey yolundaydı. Bebeğçmin kalbini ilk kez dinlemeuçye gittim fakat bunları yaşadım. Doktor odasının önündd beklerken içerden çıkan "aşkıım kızımızmıı olcaaakk" diye mutluluk yaşayan çiftç görüp bizde böyle oluruz inşallah diyip hayaller kurmuştul. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah..Canimmmm Allah sabrını versin.cok zordur eminim.kalp atışını duyduktan sonra mı yaşadın? Aksi bir durumda doktor derdi diye düşünüyorum. Ters giden bişeyler olduğunu
Canım kese dolumu daha önce kalp atışını duymamışsib belki geç dollendi erken daha bak bu arkadaş benle aynı bu hafta geçen hafta gitti bugün gorrmuş kalp atışını senden 2 gün büyük o yoksa daha önce kalp atışı vardida durumu?Hayır canım kese düzgündü herşey yolundaydı. Bebeğçmin kalbini ilk kez dinlemeuçye gittim fakat bunları yaşadım. Doktor odasının önündd beklerken içerden çıkan "aşkıım kızımızmıı olcaaakk" diye mutluluk yaşayan çiftç görüp bizde böyle oluruz inşallah diyip hayaller kurmuştul. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah..
Hayır canım kese düzgündü herşey yolundaydı. Bebeğçmin kalbini ilk kez dinlemeuçye gittim fakat bunları yaşadım. Doktor odasının önündd beklerken içerden çıkan "aşkıım kızımızmıı olcaaakk" diye mutluluk yaşayan çiftç görüp bizde böyle oluruz inşallah diyip hayaller kurmuştul. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah..