- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
İnşallah 1 saat sonra gidecem saat geçmek bilmiyor inşallah görebilirim.3 yıldır anne olmak için uğraşıyorum 3 yıllık evliyim bu 4. Gebelik dış gebelik düşük ve kimyasal gebelik yaşadım daha önce inşallah bu kez bebeğim benimledirAynen, çok zor kendimden biliyorum ama içimizi ferah tutup dua etmekten başka yapabileceğimiz hiçbirşey yok canım..Allah ol derse olacak, yoksa biz istediğimiz kadar çırpınıp evham yapalım hepsi boş..Allah dualarını kabul etsin bu mübarek günde canım..Haber ver mutlaka muayene sonrası..
Dua ettim bende senin için canım, Allah kabul etsin ve güzel haberlerle dön inşallah..Güzel şeyler düşünİnşallah 1 saat sonra gidecem saat geçmek bilmiyor inşallah görebilirim.3 yıldır anne olmak için uğraşıyorum 3 yıllık evliyim bu 4. Gebelik dış gebelik düşük ve kimyasal gebelik yaşadım daha önce inşallah bu kez bebeğim benimledir
Benim de sat 23 mart canim 5 nisanda yani 14. gün aşılama oldum şükür hamileyim ve çarşamba günü minicik bir kese gördük doktor 2 hafta sonra gel dedi.Merhaba arkadaşlar keseyi beta hcg değeriniz kaçken gördünüz benim son adet baslangici 24 Mart geç yumurtlama oluyor bende ovu. Testine göre 17. Günümde yumurtladim. Bugün 5+0 sat a göre çarşamba günü betahcg 3208 cikti ama vajinal kese görünmedi beta hcg değerlerim iki günde bir güzel katladı 468 1389 3208 şeklinde.benim gibi olan var mı bugün öğleden sonra tekrar kese için doktora gidecem
Kızlar 5+3 deyim. Dün akşam rahmimde ağrı hissetmiştim. Sabah uyandığımda da kahverengi leke gelmiş. Benzer bir durum yaşayan var mı ?
Canim gorememen normal gec yumurtlamissin. Bir de degerlerin guzel katlanmış. O yuzden korkma illa ki görürsün.Merhaba arkadaşlar keseyi beta hcg değeriniz kaçken gördünüz benim son adet baslangici 24 Mart geç yumurtlama oluyor bende ovu. Testine göre 17. Günümde yumurtladim. Bugün 5+0 sat a göre çarşamba günü betahcg 3208 cikti ama vajinal kese görünmedi beta hcg değerlerim iki günde bir güzel katladı 468 1389 3208 şeklinde.benim gibi olan var mı bugün öğleden sonra tekrar kese için doktora gidecem
Herkeze merhaba bende aralık annesi adayıyım allahın izniyle allah hepimize saglık la dogum yapıp kucagımıza almayı nasip eder inşllah
İnşallah görürüz dış gebelik geçmişim var değerlerim güzel katlayınca çok ümitliydim 1 doktor olumsuz konuştu başka doktora gittik cuma %90 görecez endişe etme dedi rahatlattı beni ama doktor saati yaklaştıkça heyecanım çok artıCanim gorememen normal gec yumurtlamissin. Bir de degerlerin guzel katlanmış. O yuzden korkma illa ki görürsün.
Canımm inşallah görürsün. Ben 5 haftalık bitmişti gördüğümde o yüzden kafana takmamaya çalış canimmmİnşallah görürüz dış gebelik geçmişim var değerlerim güzel katlayınca çok ümitliydim 1 doktor olumsuz konuştu başka doktora gittik cuma %90 görecez endişe etme dedi rahatlattı beni ama doktor saati yaklaştıkça heyecanım çok artı
Degerlerin guzel yukseldikten sonra ne diye olumsuz konuşuyor ki? Bu doktorlar da insani sinir eder. Burada bir arkadas da gorememisti doktoru da dis gebelik olabilir demis yazik kadin ne kadar üzülmüştu. Sonra gördü ama. Emin olmadan konusmalari cok yanlış.İnşallah görürüz dış gebelik geçmişim var değerlerim güzel katlayınca çok ümitliydim 1 doktor olumsuz konuştu başka doktora gittik cuma %90 görecez endişe etme dedi rahatlattı beni ama doktor saati yaklaştıkça heyecanım çok artı
İnsaAllah güzel haberlerle gelirsin canim ama göremezsen de sakin üzülme daha cok kucukkk kuzucuk ben 7 haftada sadece kese görmüştüm düşün yanı 8. Hafta da bebeği gördük sabret yanı canim tansiyona da gelince sabah akşam ölçüyorum normal çıkıyor bebeğimi gördüğümde fırlıyor doktorda bunun icin iyi degil dedi mecbur kardolijiye gideceğim haftaya firladiginda bebek zarar görürmüş Allah korusun
Üzülmek ne kelime doktor odasından nasıl çıktım bilmiyorum öyle mutlu girmiştim ki artık bu kez geliyor dedim değerler ilk kez bu kadar güzel arttı ama doktor bana da göremeyince dış gebelik olabilir dedi hemen başka doktora gittik özel rahatlattı bizi son yarım saat bakalım inşallah görebiliriz çok dua ediyorumDegerlerin guzel yukseldikten sonra ne diye olumsuz konuşuyor ki? Bu doktorlar da insani sinir eder. Burada bir arkadas da gorememisti doktoru da dis gebelik olabilir demis yazik kadin ne kadar üzülmüştu. Sonra gördü ama. Emin olmadan konusmalari cok yanlış.
Merhaba arkadaşlar keseyi beta hcg değeriniz kaçken gördünüz benim son adet baslangici 24 Mart geç yumurtlama oluyor bende ovu. Testine göre 17. Günümde yumurtladim. Bugün 5+0 sat a göre çarşamba günü betahcg 3208 cikti ama vajinal kese görünmedi beta hcg değerlerim iki günde bir güzel katladı 468 1389 3208 şeklinde.benim gibi olan var mı bugün öğleden sonra tekrar kese için doktora gidecem
Bugün görürsün büyük ihtimalle canım. Sen değere takılma o kişiden kişiye değişiklik gösteriyormuş. Bence usg de önemli olan hafta. 5 haftalik olmadan da usg de görünmez diyor Dr lar. Hatta geç döllenmeyse 5+2 fan bile olabilirİnşallah 1 saat sonra gidecem saat geçmek bilmiyor inşallah görebilirim.3 yıldır anne olmak için uğraşıyorum 3 yıllık evliyim bu 4. Gebelik dış gebelik düşük ve kimyasal gebelik yaşadım daha önce inşallah bu kez bebeğim benimledir
İnşallah görürsün bugün canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.İnşallah görürüz dış gebelik geçmişim var değerlerim güzel katlayınca çok ümitliydim 1 doktor olumsuz konuştu başka doktora gittik cuma %90 görecez endişe etme dedi rahatlattı beni ama doktor saati yaklaştıkça heyecanım çok artı
Ortalama 6.haftada gitmek en uygun benim fikrimce..hamile olduğumuzu öğrendikten ne kadar süre sonra ilk muayeneye gitmemiz gerekiyor?
Çok şükür gördüm keseyi daha çok küçük 10 gün ya da 2 haftaya kalp atışı için çağırdı... darısı diğer mutluluğa... tabi git Canm gönlün rahat olur ama bence heycan yapıyrsun ondan öle çıkıyor.. kontrolü yaptır inşlh normale döner
Masaallah sana Allahım iki hafta sonra da yüzünü güldürsün insaAllah canim benim benim 3 hafta sonra kontrolüm bebeğimi şimdiden özledim nasıl dayanacağım bilmiyorum :)Çok şükür gördüm keseyi daha çok küçük 10 gün ya da 2 haftaya kalp atışı için çağırdı... darısı diğer mutluluğa... tabi git Canm gönlün rahat olur ama bence heycan yapıyrsun ondan öle çıkıyor.. kontrolü yaptır inşlh normale döner