• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar iştahı nasıl kontrol altına alicaz maşallah ben yiyorum yani sabah kızımla kahvaltı ettim saat 8de eşimle 11:30 da tekrar yedim temizlik arası iki gibi mandalina attım ağzıma şimdide yemek yedim ayak üstü hızlı hızlı hepsi birtek eşimle ettiğim kahvaltı adam gibi oyuzden fazla yiyorum sanırım
bende cok yiyorum...agzim bi acildimi duramiyorum karistiriyorum her seyi
simdiden kilo almaya basladim...cok turşu yedim dün sabah kalktigimda ellerim yüzüm balon gibiydi...şişmiş im

Kızlar aman dikkat edin. Tuzlu şeyler tansiyonunuzu çıkarır. Hemde gereksiz ödem yapar. Az az sıkça yemek en guzeliymis. Benim tansiyon hafif yüksek çıktı. Sürekli takip etmeliyiz dedi hemşire. Tuzsuz peynir zeytin ye diye tembihledi

Arkadaslar meraba bende gecen haftalarda yazmıştım doktor canlanmaz demisti diye hatirlarsiniz belki ama simdi cok sukur kalp atisini duyduk sknti yok.sadece tek sknti sata gore 9 haftalik doktorun ultrasonda dedigine gore 8 haftalik .bu sknti olmaz insallah
Canım inşallah hiçbir sıkıntı olmaz sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Canm geç saatlerde yemiyorum. Aksam çorba salata yapıyorum. Gündüz ne yuyeceksem yiyorum. Hayatımda azıcık karbonhidrat vardı abur cubur bazen. Onları cikardim 3 gündür. 64.5 tum ogrndigimde. 64.1 oldum. Tatlı krizini kuru meyve ve pekmezle atlatmaya calisiyorum

Kızlar,

Ayıptır söylemesi canım çok ton balığı çekmişti. Ama biraz araştırdım hamilelikte çok zararlı diye bilgiler var. Sizin bu konuda net bir bilginiz var mı? Bir de canım çok pastırma çekiyor ama o da zararlıymış. :KK43: Napıcam ben???

Bu arada bugün benim iştah tavan. Oturup internetten yemek fotolarına bakıp duruyorum :)

Bende senin gibi sabırsızım perşembeye randevu aldım başka Dr dan

Hoşgeldin benimde 3. Olacak inşallah sürpriz yaptı minis
Hosbuldum canım en kart annisler biz mi oluyor :KK49::KK48: bizimki de sürpriz canım çok mutluyum ama rabbim tamamına erdirsin inşallah

Kızlar,

Ayıptır söylemesi canım çok ton balığı çekmişti. Ama biraz araştırdım hamilelikte çok zararlı diye bilgiler var. Sizin bu konuda net bir bilginiz var mı? Bir de canım çok pastırma çekiyor ama o da zararlıymış. :KK43: Napıcam ben???

Bu arada bugün benim iştah tavan. Oturup internetten yemek fotolarına bakıp duruyorum :)
canım ton balığı civa içerdiği için zararlı yememen gerek. ama pastırmayı pişirip yiyrebilirsin, o sucuk salam sosis gibi katkılı değil ama çiğ olursa zararlı, pişirerek yiyebilirsin ama sık değil arada bir. doktorum öyle söyledi :) ben de haftasonu kahvaltıda çok severim çünkü, sordum o yüzden :D

İyi akşamlar hanımlar
Dün Dr a gittim
Keseyi gördük
Ama Dr beni pek sallamadı ve resmen postaladı gibi geldi bana
İki hafta sonra kalp atışını duymak içim gel dedi
Artık Yorgun muydu bunalmış mıydı bilemiyorum
Araştırmalarım sonucu ona karar vermiştim ama vazgeçtim

Benim çok iştahım açıldı malesef kilolu hamile kaldım birde
Ne yapmalı nasıl frenlemeliyim bilemiyorum

Bende yazmadm yazayim cnm
Istanbul
2. bebek 1 oglumvar üç yasinda