- 14 Nisan 2014
- 1.994
- 3.920
- 133
Hosbulduk cnmhoşgeldiiin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbulduk cnmhoşgeldiiin :)
Bendede bulanti yok yeme istegi var sadece surekli ac kalinca tansiyonum dusuyor.tesekkur ederim Slvysr insallah bir iki hafta geri olmasi problem degil diye okudum ama bakalim kontrol var bu hafta ogreniriz
Sakin yorma kendini bu 3 ay riskliSelam kızlar nasılsınız bugün ben temizlikle uğraşıyorum
ben nasip okursa dogum yaptiktan sonra kendim bakicam cocuklarima...kizina kv bakiyor...zaten asgari ucret aliyorum...ama bakacak kimsesi olmatan ve illa aileden olmayan bakici tutmasi gereken anneler icin iyi olmus...ama ankara ve diger 2 il icinde her isteyen bas vuramiyor yani bu ille icinde belli kontenjan var...Kızlar devletin baslattigi bu bakici icin para yardimi konusunu duymussunuzdur. Kadin calisanlar icin oldukca olumlu bir durum ancak bu konunun belli illerle sınırlandirilmasini ve devlete esek yukuyle vergi ve prim odeyen bagkurlu annelerin bu durumdan yararlanamaması durumunu hic adil bulmuyorum. Kesinlikle cifte standart bir durum olmuş. Sizler ne dusunuyorsunuz ?
kizimla ugrasmak zaten yorucu...sag olsun eşim yardim ediyor temizlik işlerinde...yemek ütü dışında her işe yardim eder söylenerek te olsa sag olsunSakin yorma kendini bu 3 ay riskli
Dün bir süpürge yaptım of püf ypruldum. Şurayı yapmasak olmaz mi.... Ben kucaginda çocukla 9 aydır yapıyorum.bayan olmak zor bir anlamadilarkizimla ugrasmak zaten yorucu...sag olsun eşim yardim ediyor temizlik işlerinde...yemek ütü dışında her işe yardim eder söylenerek te olsa sag olsun
hic yapmamalarindan iyidir artik bunada şükürAynı benimkisi.
Dün bir süpürge yaptım of püf ypruldum. Şurayı yapmasak olmaz mi.... Ben kucaginda çocukla 9 aydır yapıyorum.bayan olmak zor bir anlamadilar
İNŞAALLAH İNŞALLAH yarın sevinç çığlıkları atıyor olurum Rabiim meleğimi bize bağışlar İnşaallah ama stres yapmamak ta elde değil pıhtılaşma var bende tırrsııyorum bbirazzzah evet o kaygılar yok mu insanı ne kadar yıpratıyor biliyorum, hayırlısıyla güzel haberler ver bize, olumlu düşün, olkumlu olacaktır :)
Bende senin gibi sabırsızım perşembeye randevu aldım başka Dr dan
Hoşgeldin benimde 3. Olacak inşallah sürpriz yaptı minis
İNŞAALLAH İNŞALLAH yarın sevinç çığlıkları atıyor olurum Rabiim meleğimi bize bağışlar İnşaallah ama stres yapmamak ta elde değil pıhtılaşma var bende tırrsııyorum bbirazzz
hormonlar tavan yapiyor...9 ay boyunca her duyguyu en uç noktalarinda yasiycaz...Selamlar.
Duygusal moddayım bugün.
hormonlar tavan yapiyor...9 ay boyunca her duyguyu en uç noktalarinda yasiycaz...
hem cok güçlü hissedicez dünyayı yerinden oynatacak kadar ...ayni zamanda cok güçsüz olucaz terkedilmiş yavru bir kedi gibi...
annelik boyle birşey...
bizi sömüren yavrumuz uykusuz birakip sürekli ağrı verecek ve kemiklerimiz kiriliyormus gibi bir aciyla dogum yapicaz....
ama o dogdugunda gozlerine bakinca...minik ellerini tutunca ...herseyi unutucaz ....bu duygu olmasaydi kimse cocuk yapamazdi...
anne sefkati gücü merhameti...
kizimda her ota çöpe aglardim...dogumdan sonra hersey şıp diye normale dönüyor...
şimdi çok normal...
O duygu karmaşası bendede oluyor kizimda hiç böyle bişey yaşamadım bunda böyle bir mutluyum bi sinirli bir üzgün manyak gibi bişey oldum
İki gündür böyleyim, alınganım, uç tepkiler veriyorum. Ergenliğe döndüm resmen.
Kızlar iştahı nasıl kontrol altına alicaz maşallah ben yiyorum yani sabah kızımla kahvaltı ettim saat 8de eşimle 11:30 da tekrar yedim temizlik arası iki gibi mandalina attım ağzıma şimdide yemek yedim ayak üstü hızlı hızlı hepsi birtek eşimle ettiğim kahvaltı adam gibi oyuzden fazla yiyorum sanırım