- 14 Ekim 2014
- 880
- 1.094
- 133
- 33
amaann canm sağlıklı olsunda geç duy.. böyle tedirgin beklemek daha beter inaninşallah duyarsın canım benim gitmeme daha çok var sanırım en son duyanlardan olacağım doktor 2 hafta sonra gel dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amaann canm sağlıklı olsunda geç duy.. böyle tedirgin beklemek daha beter inaninşallah duyarsın canım benim gitmeme daha çok var sanırım en son duyanlardan olacağım doktor 2 hafta sonra gel dedi
Yani o zaman stres yapacak birşey yok üzülme canm. Dr lar hrrsyi söylüyor tedbir olsun diyeçalışıyorum ama oturarak çalıştığım için şuanlık bir sorun görmedi doktor ama cuma günü kontrole gittiğimde rapor verir büyük ihtimalle rüyalarıma giriyor artık korkudan
Inan ben naneli şeker yemekten bunalmistim. Bazen portakallisida iyi gelirdi. Inan yanindakiyle ilgisi yok. Ben metroda bayılacaksınız gibi olurdum artık. Ağzıma şeker aldım mi hem enerjimi yerine getiriyordu hemde midem iyi okuyorduGüzel tavsiye.. Çantamda naneli şeker bulundurayım bari artık ben de... Sabah yanımdan geçen iş arkadaşımdan midem bulandı. Gayet de aramız iyidir, temiz bakımlı biri. Ne oluyor bana anlamadım ki? Çok zor bi durum.
bnmde kistim var ağrı yapıyor özellikle küçk tuv.geldiğinde 6 idi 6,5 cm olmuş alttan usg de kist yüzünden kalp atışı alamadık ama doktr ericek bişey olmaz dedi. korkutma kendniBenimde kistim var ama doktor 6 cm kadar bir sorun olmadığını söyledi bence ağrın sizin kanamam yoksa korkma canım stresde etkiliyor
Mide bulantısı olmayan var mı olmalı asıl soru bence
Özellikle sabahları ve sabaha karşı uyandığımda dayanılmaz bir hal alıyor maalesef.
Benn de çok kararsız kaldım gitsem mi gitmesem mi diye ama gitmiycemm sabredicemmYa kızlar benim kontrol tarihime 18 gün var daha ama ben çok sabırsızım zararlı olduğunu biliyorum ama ultrasona girmek istiyorum sanırım cumartesiye randevu alıcam başka hastaneden kendi doktorum görse kızar çünkü bana
Napayım sabırlı mı olayım gideyim mi aynı heyecanı paylaşan anneler bana bi akıl verin.
Ya benim hala bulantım yokkkk bi aksilik mi var acaba
Mide bulantısı olmayan var mı olmalı asıl soru bence
Özellikle sabahları ve sabaha karşı uyandığımda dayanılmaz bir hal alıyor maalesef.
Daha küçük bizlerinki canm. Hem herkeste olacak diye birşey yok ki. İnsallah olmazsan şanslı say. Çok kötü oluyor mide bulantısı. Tüm hayat kalitesi dusuyorYa benim hala bulantım yokkkk bi aksilik mi var acaba
benimde 3cm 2 tane inşallah sağlıklı bir hamilelik nasip eder Rabbim hepimizebnmde kistim var ağrı yapıyor özellikle küçk tuv.geldiğinde 6 idi 6,5 cm olmuş alttan usg de kist yüzünden kalp atışı alamadık ama doktr ericek bişey olmaz dedi. korkutma kendni
Saol cnm hosbuldukHoşgeldin canim
Canım seninle aynı gündeyiz ben de dün verdim hcg 351 çıkmış neden bu kadar düşük anlamadım çok moralim bozuldu. 20sinde 41di neden bu kadar az artmış hiç gitmedim doktora gitsem de görünmez herhalde bu değerlerle.Şimdi kan sonucuna baktım da 1235 çıkmış. Ne zaman görünür ki acaba kalp atisi
Canm bir git yinede dr a istersen için rahat eder. Ben başka yaptirmadm bu ilk ınan. Ve ne kadar nasıl arttı bilmiyorum. Ama adetime 1 gün varkenyaptigim idrar testi oldukça kirmiziydi. Onceki hamilelikte de adet tarihinden bir hafta sonra yaptirdigimda değerin 1201 di. Ama herkesin çok farklı olabiliyor. Ve zaten iki güne senin de bini aşmış olması lazım canm. Başlarda iki kat artmalı.Canım seninle aynı gündeyiz ben de dün verdim hcg 351 çıkmış neden bu kadar düşük anlamadım çok moralim bozuldu. 20sinde 41di neden bu kadar az artmış hiç gitmedim doktora gitsem de görünmez herhalde bu değerlerle.
Bende senin gibi sabırsızım perşembeye randevu aldım başka Dr danYa kızlar benim kontrol tarihime 18 gün var daha ama ben çok sabırsızım zararlı olduğunu biliyorum ama ultrasona girmek istiyorum sanırım cumartesiye randevu alıcam başka hastaneden kendi doktorum görse kızar çünkü bana
Napayım sabırlı mı olayım gideyim mi aynı heyecanı paylaşan anneler bana bi akıl verin.
Hoşgeldin benimde 3. Olacak inşallah sürpriz yaptı minisSlm Ağustos anne adayları bizde bugün itibariyle kesemizi gördük içi dolu dedi doktorumuz çok şükür 5+3 teyiz bugün
2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
İnşallah sağlıkla duyarız minişlerimizin Pıtırcıklarını
Benim 3.bebeğim olacak Rabbimin izniyle sürpriz yumurtam
Allahım sağ salim kucağımıza almayi nasip etsin
Cnm gozun aydin gec dollenme olmus olabilir bir sorun olmaz bendede 3gun geriden geliyor doktor onemli degil dedoArkadaslar meraba bende gecen haftalarda yazmıştım doktor canlanmaz demisti diye hatirlarsiniz belki ama simdi cok sukur kalp atisini duyduk sknti yok.sadece tek sknti sata gore 9 haftalik doktorun ultrasonda dedigine gore 8 haftalik .bu sknti olmaz insallah
Ya benim hala bulantım yokkkk bi aksilik mi var acaba
hoşgeldiiin :)Kızlar bende katılabilir miyim
ah evet o kaygılar yok mu insanı ne kadar yıpratıyor biliyorum, hayırlısıyla güzel haberler ver bize, olumlu düşün, olkumlu olacaktır :)mrb günaydın annişler inşaallah yarın kalp atışlarımızı duyarız lütfen dualarınızı eksik etmeyin 2 kaybım var 3.sünü bize bağışlasın Rabbim çok korkuyorum tedirginm raht olmaya çalışyrm ama başaramıyorum ....