• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
çalışıyorum ama oturarak çalıştığım için şuanlık bir sorun görmedi doktor ama cuma günü kontrole gittiğimde rapor verir büyük ihtimalle rüyalarıma giriyor artık korkudan
Yani o zaman stres yapacak birşey yok üzülme canm. Dr lar hrrsyi söylüyor tedbir olsun diye

Güzel tavsiye.. Çantamda naneli şeker bulundurayım bari artık ben de... Sabah yanımdan geçen iş arkadaşımdan midem bulandı. Gayet de aramız iyidir, temiz bakımlı biri. Ne oluyor bana anlamadım ki? Çok zor bi durum.
Inan ben naneli şeker yemekten bunalmistim. Bazen portakallisida iyi gelirdi. Inan yanindakiyle ilgisi yok. Ben metroda bayılacaksınız gibi olurdum artık. Ağzıma şeker aldım mi hem enerjimi yerine getiriyordu hemde midem iyi okuyordu

Benimde kistim var ama doktor 6 cm kadar bir sorun olmadığını söyledi bence ağrın sizin kanamam yoksa korkma canım stresde etkiliyor
bnmde kistim var ağrı yapıyor özellikle küçk tuv.geldiğinde 6 idi 6,5 cm olmuş alttan usg de kist yüzünden kalp atışı alamadık ama doktr ericek bişey olmaz dedi. korkutma kendni

Ya kızlar benim kontrol tarihime 18 gün var daha ama ben çok sabırsızım zararlı olduğunu biliyorum ama ultrasona girmek istiyorum sanırım cumartesiye randevu alıcam başka hastaneden kendi doktorum görse kızar çünkü bana :KK70:
Napayım sabırlı mı olayım gideyim mi aynı heyecanı paylaşan anneler bana bi akıl verin.
Benn de çok kararsız kaldım gitsem mi gitmesem mi diye ama gitmiycemm sabredicemm

bnmde kistim var ağrı yapıyor özellikle küçk tuv.geldiğinde 6 idi 6,5 cm olmuş alttan usg de kist yüzünden kalp atışı alamadık ama doktr ericek bişey olmaz dedi. korkutma kendni
benimde 3cm 2 tane inşallah sağlıklı bir hamilelik nasip eder Rabbim hepimize

Kızlar bende fena gribe yakalandım cumartesi doktora gittik hem acil hem kadın doğum hamile olduğundan bişey yapamadılar kese gözüküyor 1 hafta sonra gel kalp atışına bakıcaz dedi öksürük mide bulantım çok

Şimdi kan sonucuna baktım da 1235 çıkmış. Ne zaman görünür ki acaba kalp atisi
Canım seninle aynı gündeyiz ben de dün verdim hcg 351 çıkmış neden bu kadar düşük anlamadım çok moralim bozuldu. 20sinde 41di neden bu kadar az artmış hiç gitmedim doktora gitsem de görünmez herhalde bu değerlerle.

Canım seninle aynı gündeyiz ben de dün verdim hcg 351 çıkmış neden bu kadar düşük anlamadım çok moralim bozuldu. 20sinde 41di neden bu kadar az artmış hiç gitmedim doktora gitsem de görünmez herhalde bu değerlerle.
Canm bir git yinede dr a istersen için rahat eder. Ben başka yaptirmadm bu ilk ınan. Ve ne kadar nasıl arttı bilmiyorum. Ama adetime 1 gün varkenyaptigim idrar testi oldukça kirmiziydi. Onceki hamilelikte de adet tarihinden bir hafta sonra yaptirdigimda değerin 1201 di. Ama herkesin çok farklı olabiliyor. Ve zaten iki güne senin de bini aşmış olması lazım canm. Başlarda iki kat artmalı.

Arkadaslar meraba bende gecen haftalarda yazmıştım doktor canlanmaz demisti diye hatirlarsiniz belki ama simdi cok sukur kalp atisini duyduk sknti yok.sadece tek sknti sata gore 9 haftalik doktorun ultrasonda dedigine gore 8 haftalik .bu sknti olmaz insallah

Ya kızlar benim kontrol tarihime 18 gün var daha ama ben çok sabırsızım zararlı olduğunu biliyorum ama ultrasona girmek istiyorum sanırım cumartesiye randevu alıcam başka hastaneden kendi doktorum görse kızar çünkü bana :KK70:
Napayım sabırlı mı olayım gideyim mi aynı heyecanı paylaşan anneler bana bi akıl verin.
Bende senin gibi sabırsızım perşembeye randevu aldım başka Dr dan

:halay:Slm Ağustos anne adayları bizde bugün itibariyle kesemizi gördük içi dolu dedi doktorumuz çok şükür 5+3 teyiz bugün
2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
İnşallah sağlıkla duyarız minişlerimizin Pıtırcıklarını
Benim 3.bebeğim olacak Rabbimin izniyle sürpriz yumurtam :anneadayı:
Allahım sağ salim kucağımıza almayi nasip etsin :KK66:
Hoşgeldin benimde 3. Olacak inşallah sürpriz yaptı minis

Arkadaslar meraba bende gecen haftalarda yazmıştım doktor canlanmaz demisti diye hatirlarsiniz belki ama simdi cok sukur kalp atisini duyduk sknti yok.sadece tek sknti sata gore 9 haftalik doktorun ultrasonda dedigine gore 8 haftalik .bu sknti olmaz insallah
Cnm gozun aydin gec dollenme olmus olabilir bir sorun olmaz bendede 3gun geriden geliyor doktor onemli degil dedo

Ya benim hala bulantım yokkkk bi aksilik mi var acaba

Benim ilkinde de yoktu şimdi de yok. Doktor normal ve iyi birşey dedi; sıkmayın canınızı. Ben et kokuyo burası öööğğğ diye öğürüp sonra da canım istedi biraz bana da koy diyen hamile komşular da tanıdım :)) her bulantı da gerçek bulantı değil yani. Elbette çok kötü olanlar var, benim doktorumun bir hastası mide bulantısından çöktüğü için defalarca çocuk aldırmış, serumlar vs hiçbişey fayda etmemiş. Ama bir kısmı da tamamen psikolojik. Ben iş yoğun olduğunda hamile olduğumu tamamen unutuyorum bile bazen... ama kendimi biraz dinlesem bütün kemiklerim ağrıyomuş gibi geliyor. Silkelen diyorum kendime, hemen toparlanıyorum :) bünyeniz güçlüdür belki de, hiç bulantı olmadan da atlatabilirsiniz..

mrb günaydın annişler inşaallah yarın kalp atışlarımızı duyarız lütfen dualarınızı eksik etmeyin 2 kaybım var 3.sünü bize bağışlasın Rabbim çok korkuyorum tedirginm raht olmaya çalışyrm ama başaramıyorum ....
ah evet o kaygılar yok mu :( insanı ne kadar yıpratıyor biliyorum, hayırlısıyla güzel haberler ver bize, olumlu düşün, olkumlu olacaktır :)

Bendede bulanti yok yeme istegi var sadece surekli ac kalinca tansiyonum dusuyor.tesekkur ederim Slvysr insallah bir iki hafta geri olmasi problem degil diye okudum ama bakalim kontrol var bu hafta ogreniriz

Back