Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canimKızlar bende katılabilir miyim
inşallah duyarsın canım benim gitmeme daha çok var sanırım en son duyanlardan olacağım doktor 2 hafta sonra gel dedimrb günaydın annişler inşaallah yarın kalp atışlarımızı duyarız lütfen dualarınızı eksik etmeyin 2 kaybım var 3.sünü bize bağışlasın Rabbim çok korkuyorum tedirginm raht olmaya çalışyrm ama başaramıyorum ....
İnsallah duyarsn canm kalbini ferah tut . Rabbim size bagislasinmrb günaydın annişler inşaallah yarın kalp atışlarımızı duyarız lütfen dualarınızı eksik etmeyin 2 kaybım var 3.sünü bize bağışlasın Rabbim çok korkuyorum tedirginm raht olmaya çalışyrm ama başaramıyorum ....
Ocak sonu kaç haftalık olucaksin canım kese için gitmiceksin sanirimGünaydın kızlar... zaman geçmiyor. Ben en son görenlerden olucam. Bu gidişle ocak sonuna gidicemde. Anca kalp atışı duyulur gibi
yolk kesesi ne oluyor canım tamam duyuyoruz da plasentanın diğer adı mı?
Canım dualarım seninle. Senin kesen 5,6mm'miş daha, gözükmemesi normal. Benim 9mm'ken gözüktü. Her gün 1 mm büyümesi gerekiyor. Cuma'ya kadar görürsün bence. Güzel haberlerini bekliyorum.
Mide bulantisindan ölüyorum ben. Bugün uç kez kustum. Hiçbir yöntem fayda etmiyor. İlaç kullanmamak için de inatlasiyorum. Su icemiyorum o kötü oluyor.
Rabbim yardımcınız olsun kızlar çok zor mide bulntilari. İki haftaya bende de baslayack çok büyük ihtimal. Allahım çok zor oluyor. Günle geçsin diye dua ediyordum. Ama 12. Haftadan sonra bıçak gibi kesilmeye başlıyor. Naneli şeker çok iyi gelirdiAynı ben... Her şeyden midem bulanıyor. Doktor zencefilli çay iyi gelir demişti ama henüz denemedim.
geç döllenme olduğunu söyledi doktor şuan 4 haftalık falanmış hatta 2 tanede kistim varmış buda düşük tehlikesi yapıyormuş çok endişeliyimHayırlı olsun baya geç ogrenmissin adet düzensizliği filan mı vardı bebeğin 8 haftalık gözüküyor takvimde ondan sordum
Arkadaşım yat dinlen içini ferah tut .su iki üç hafta geçti mi düzelir herşey insallajgeç döllenme olduğunu söyledi doktor şuan 4 haftalık falanmış hatta 2 tanede kistim varmış buda düşük tehlikesi yapıyormuş çok endişeliyim
Rabbim yardımcınız olsun kızlar çok zor mide bulntilari. İki haftaya bende de baslayack çok büyük ihtimal. Allahım çok zor oluyor. Günle geçsin diye dua ediyordum. Ama 12. Haftadan sonra bıçak gibi kesilmeye başlıyor. Naneli şeker çok iyi gelirdi
çalışıyorum ama oturarak çalıştığım için şuanlık bir sorun görmedi doktor ama cuma günü kontrole gittiğimde rapor verir büyük ihtimalle rüyalarıma giriyor artık korkudanArkadaşım yat dinlen içini ferah tut .su iki üç hafta geçti mi düzelir herşey insallaj
Benimde kistim var ama doktor 6 cm kadar bir sorun olmadığını söyledi bence ağrın sizin kanamam yoksa korkma canım stresde etkiliyorgeç döllenme olduğunu söyledi doktor şuan 4 haftalık falanmış hatta 2 tanede kistim varmış buda düşük tehlikesi yapıyormuş çok endişeliyim
Ben şu an 6 haftaligim bir hafta sonra gidicem kalp atışı için sende 6-7 haftalarda gitsen görünür canimŞimdi kan sonucuna baktım da 1235 çıkmış. Ne zaman görünür ki acaba kalp atisi