mrb günaydın annişler inşaallah yarın kalp atışlarımızı duyarız lütfen dualarınızı eksik etmeyin 2 kaybım var 3.sünü bize bağışlasın Rabbim çok korkuyorum tedirginm raht olmaya çalışyrm ama başaramıyorum ....
mrb günaydın annişler inşaallah yarın kalp atışlarımızı duyarız lütfen dualarınızı eksik etmeyin 2 kaybım var 3.sünü bize bağışlasın Rabbim çok korkuyorum tedirginm raht olmaya çalışyrm ama başaramıyorum ....
Kizimda bende kese için gitmedim kan testinden iki hafta sonra gittiğimde gördüm bebeğinde kalp atışınida ama bunda acaleci davrandık iki ay önceki düşük bizi tedirgin ettiği için
Alıntı yapamadım canm. 9 haftalık olacağız insallah canm. Ama dayanabilir miyim bilmiyorum. Bugün kan sonucum cikacak perşembe sonucu sağlık ocagindakine gösterip o ne zaman derse o zaman giderim gibi.
Canım dualarım seninle. Senin kesen 5,6mm'miş daha, gözükmemesi normal. Benim 9mm'ken gözüktü. Her gün 1 mm büyümesi gerekiyor. Cuma'ya kadar görürsün bence. Güzel haberlerini bekliyorum.
Mide bulantisindan ölüyorum ben. Bugün uç kez kustum. Hiçbir yöntem fayda etmiyor. İlaç kullanmamak için de inatlasiyorum. Su icemiyorum o kötü oluyor.
Rabbim yardımcınız olsun kızlar çok zor mide bulntilari. İki haftaya bende de baslayack çok büyük ihtimal. Allahım çok zor oluyor. Günle geçsin diye dua ediyordum. Ama 12. Haftadan sonra bıçak gibi kesilmeye başlıyor. Naneli şeker çok iyi gelirdi
Rabbim yardımcınız olsun kızlar çok zor mide bulntilari. İki haftaya bende de baslayack çok büyük ihtimal. Allahım çok zor oluyor. Günle geçsin diye dua ediyordum. Ama 12. Haftadan sonra bıçak gibi kesilmeye başlıyor. Naneli şeker çok iyi gelirdi
Güzel tavsiye.. Çantamda naneli şeker bulundurayım bari artık ben de... Sabah yanımdan geçen iş arkadaşımdan midem bulandı. Gayet de aramız iyidir, temiz bakımlı biri. Ne oluyor bana anlamadım ki? Çok zor bi durum.
çalışıyorum ama oturarak çalıştığım için şuanlık bir sorun görmedi doktor ama cuma günü kontrole gittiğimde rapor verir büyük ihtimalle rüyalarıma giriyor artık korkudan