Slm Ağustos anne adayları bizde bugün itibariyle kesemizi gördük içi dolu dedi doktorumuz çok şükür 5+3 teyiz bugün
2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
İnşallah sağlıkla duyarız minişlerimizin Pıtırcıklarını
Benim 3.bebeğim olacak Rabbimin izniyle sürpriz yumurtam
Allahım sağ salim kucağımıza almayi nasip etsin
Mide bulantisindan ölüyorum ben. Bugün uç kez kustum. Hiçbir yöntem fayda etmiyor. İlaç kullanmamak için de inatlasiyorum. Su icemiyorum o kötü oluyor.
Ya kızlar benim kontrol tarihime 18 gün var daha ama ben çok sabırsızım zararlı olduğunu biliyorum ama ultrasona girmek istiyorum sanırım cumartesiye randevu alıcam başka hastaneden kendi doktorum görse kızar çünkü bana
Napayım sabırlı mı olayım gideyim mi aynı heyecanı paylaşan anneler bana bi akıl verin.
Ben de dayanamıyorum :) doktor bir ay sonra gel dedi ama ben uç hafta sonra gidicem. Başka doktora gitmeye de güvenemiyorum. O değil de ağustosta doktorum izne giderse diye korkuyorum
Ya kızlar benim kontrol tarihime 18 gün var daha ama ben çok sabırsızım zararlı olduğunu biliyorum ama ultrasona girmek istiyorum sanırım cumartesiye randevu alıcam başka hastaneden kendi doktorum görse kızar çünkü bana
Napayım sabırlı mı olayım gideyim mi aynı heyecanı paylaşan anneler bana bi akıl verin.
bilgilerini gönderen arkadaşlar listeye eklendiler bunun dışında ikiz - üçüz bebek bekleyenler liste için bilgi gönderirken belirtsinler ayrı bir atraksiyon ekleyeceğim listeye tekiz ikiz üçüz gibi...
bilgilerini gönderen arkadaşlar listeye eklendiler bunun dışında ikiz - üçüz bebek bekleyenler liste için bilgi gönderirken belirtsinler ayrı bir atraksiyon ekleyeceğim listeye tekiz ikiz üçüz gibi...
Çok saol canım darısı hepimizin başına. Benim sat 30 ekim, 1 hafta falan geç döllenme olmuş sanırım. Zaten adet düzensizliğim vardı çok. Bence senin için de çok da erken değil. Keseyi görürsünüz bence, belki bebek bile bir sürpriz yapabilir :)
Keşke devlette şartlar elverse dogumuda orda yapsam ama yok. Çok ilgisiz dr lar. Aletler gelişmiş olmuyor. Kalp atışını bile duyuramadi biri . İlerledikçe daha çok bilgi almak istiyoruz ama cimbizla laf almak yoruyor artık. Testleri devlette yapıp özelde muayene düşünüyorum. 4. Aydan sonra özeleştiri gideceğim bende. Aksilik olmazsa insallah
devlette doğumu bilmiyorm canım hiç doğumum olmadı
ama eltim hemşire hastanenin içinde olmasına rağmen hocaları tanımasına rağmen hiç bir test yapmadı 9 aylığa kadar zaten bir şey olsa aldırmayacağım zihniyle. sadece kan takibi yapmış. boş yere kafamda kurmayım dedi şurasına noldu böyle mi şöyle mi oldu diye. gerçektende dünya tatlısı bi oğlu var. çok sağlıklı
bende olsam duramam tabi ama gebeliği stressiz yaşaması ne güzel
Canım selam, 5+6'da karından ultrasonla kalp atışlarını gördük. 5+0'da sadece kese ve yolk sac vardı. Benim doktorum ben teklif etmeme rağmen vajinal ultrason yapmadı.
Aranızda benim gibi kendini çok halsiz hissedenler var mı? Ben bu kadar uykuya düşkün biri değildim. :) Ne oldu bana böyle? Kolayını bulsam hep uyucam. Sizde de var mı benzer durumlar?
Helena
canm ınan hastane adını hatırlamıyorum. Çok küçük bir hasta neydi. Zaten yeni geldiğmiz bir dönemdi aklımda bile tutmadm adını.
Bende zaten oncekinde sadece renkli ultrason yaptırdım 5 aylıkken o da suretini hayal edebilmek icindi. Kismetse bu da öyle olur . Gerçekten bir çaresi olmadıktan sonra diğerleri gereksiz stres oluşturuyorlar. Kaç arkadaşıma down sendromlu dediler kalbi delik olabilir dediler de çocuk normal doğdu. Strese girdikleriule kaldılar. Ne olursa olsun kiyamam diyorsak en mantiklisi zaten test yaptirmamak. Ha engel olunacak birseyse anne karnında bir mudaheleyle duzeldilecek şeyde bende evet yaptirilmali diyorum.
Kizimin zamanında sadece 2 li test vardı şimdi ikisilisi üçlüsü bir dünya test var sanırım ben sadece ikiliyi yaptırırim bide ayrıntılı ultrosan evet belki stres ama bir sorun varsa da bilmek isterim
Ben bugün gittim doktora, ve geçen yaşadığımız düşükten bahsettim vs, duyduk kalp atışını. Ve doktorum "istersen 1 hafta sonra tetrasiklin gel çünkü tedirginliğini atman için önemli bu, gel tekrar dinleyelim kalbini" dedi Bence doktorun kızmaz, sonuçta evde oturup kuruntu yapacağına git gör bence önemli olan güvende hissetmen