2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Beraber oynarlar ya hem daha iyi olur sanki paylaşmayı öğrensin büyükte :) biz kaç kardeş aynı odada yatardık sesimiz çıkmazdı Yen'i nesil fena :) bende büyük yatak şeklinde bişey düşünüyorum ilk başlarda yanıma küçük idare edecek beşik alayım odada yine dolap vs olsun büyüyünce de büyük yatağa geçiririm direk diyorum ama bakalım ne olacak o zamana fikrim değişir mi bilmem

kizlar simdi çıktık doktordan....kalp atislarini duyduk... daha dogrusu gördük.ses zaeae verir diye sesli dinletmedi ...ilk defa duydum sesin zarar verdigini...5+6 gunlukmus....dogum tarihi yine degisti....bugun tam sat ina uygun ...karindan bakti rahatlikla göründü

Günaydın kızlar sürekli girip yazamiyorm geçen hafta bnmde olmuştu lekelnme ama hafif iğne yaptırdı doktorm 1 tane bide vajinal jel kullaniyrm crinone. Progestan baş dönmesi yapıyor bende çok. Bugün de randevumuz var inşallah kalp atışını duyarız

İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Gözün aydın canım hayırlı olsun
inşallah güzel haberlerini alırız bize de haber et

Kızlar bişey sorucam akıntınız var mı bi ıslaklık hissediyorum eyvah diyorum bi bakıyorum akıntı o derece yani rengi de bazen değişik geliyo kan mı değil mi çözemiyorum

Gözün aydın Canım Allah tamamına erdirsin inşallah

Kızlar bişey sorucam akıntınız var mı bi ıslaklık hissediyorum eyvah diyorum bi bakıyorum akıntı o derece yani rengi de bazen değişik geliyo kan mı değil mi çözemiyorum
Canm benimde kızında su gibi akintim oluyordu. Ama seffafti. Hatta ben ordan anlamıştım hamile olduğumu. Dediğin gibi camasirimi değiştirmek zorunda kalacak kadar olduğu olurdu. Ama kan falan yoktu.rengi farkliysa dr a sormakta fayda var bence

Güzel haberler alırsın insallah canm. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Merhabalar bende taze annelerdenim doğum 2eylül görünüyo ama hem ağustos hem Eylül anneleri takip edeyim diyorum
Face te grup kurdum 2017 ağustos Eylül anneleri diye herkesi bekliyorum

Kızlar selam iyidir umarım herkes kızlar 5+4 günlüklen doktora gitsem kese görünürmü acaba

Buarada benim doktor usgde haftasını söylemedi ben son adet tarihine göre diyorum 5+2 diyorum usg kağıdına baktım 4+2 yazıyordu hangisine göre hareket etmeliyim acaba

Buarada benim doktor usgde haftasını söylemedi ben son adet tarihine göre diyorum 5+2 diyorum usg kağıdına baktım 4+2 yazıyordu hangisine göre hareket etmeliyim acaba

Neyse bir dahaki kontrole sorarım ne kadarlık diye usg ye göre doğum tarihi agustosun 28 zine denk geliyor değişirmi acaba

Kızlar selam,

Ben de doktordan geliyorum ve çok şükür kalp atışlarını duyduk. Şuan 5+6'ymış ve karından ultrasonla hem bebeği gördük hem de kalp atışlarını dinletti. Artık 1 ay sonra gel dedi. :) Darısı sizlerin başına kızlar...

Ay cok sewindim iyi oldaa bebisimiz siki siki annesine tutunsunda mide bulantioari dalan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…