2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Yaa maşallah kendi yiyen bebişlere çok özeniyorum bana mucize gibi geliyor ☺
Aman öyle ya da böyle yiyecekler :) daha önce de yazdım her birimizin olayı farkli.bana da gündüz uyumasina ragmen akşam 8 de yatıp gece hiç uyanmayanlar mucize gibi geliyor

Yok sevinebilirsin. Tek olmamak güzel
Ama bizimkisi nerdeyse hiç yemiyor. Sizinki yine birşeyler yiyormuş. Bir şekilde atlatacağız bu sorunu inşallah

yok canim daha neler hayat hikayesini anlatmasi gerekiyor yanlis biliyormus o egitimci abla barisin kelime haznesi bile cok fazla genis değil birak cumle kurmayi. en az 15 20 kelime bilmesi yeterli bu aylarda illa cumle kuracak diye bisey yok suan icin.
milletin isi gucu yok salla bosver. erkek cocuklar kizlara gore daha gec konusuyor bir de. daha bu yasta ceneye vuruyor kizlarda

ahahahaha baris da ayni habire alkisliyor kendini. hatta ilk alkisini 1 yasinda yapmisti bi daha da yaptigini görmedim su aylara kadar. 6 ayda alkis yapmaya basliyor halbuki bebekler. bizimki de kendini takdir etmede biraz gec kamis tuh
gunduz uykusunu ne kadar uyuyor? 2 saati gecmemeli. yoksa aksam uykusunda sikintilar cikiyor.
bir yerde okudum gecen gun, sarilmalar opmeler, ic cekmeler falan ayrilma belirtileriymis.

biz de yari klasik yari blw gidiyoruz. kahvaltisini kendisi yapiyor oglenleri de makarna pilav vs varsa koyuyorum onune kendi yiyor doke saca. barisin pek yeme problemi olmamasina ragmen son 1 aydir icinde ne oldugu onemli olmaksizin kasik gorunce yemeyi reddediyor. bakmiyor bile icinde ne var. hatta dun soyle bisey oldu. tabakta kofte ve pilav var. pilav diye atladi. araya kofte sikistirayim dedim 1 kez. sonraki pilavi da yemek istemedi. bide gozlerini kapatiyor sipa. oglum pilav bu pilav diye 5 kere soyledikten sonra agzini acti bu ara sadece hamur isi ve tatli(kuru ve taze meyve, bal) seyler yemek istiyor. zeytine bayilirdi, onu da azaltti. gercekten biseyler degisiyor, cani istemiyor demek ki diye dusunmeye basladim. bazen de icime sinmiyor ilk kasigi alana kadar mucadele veriyoruz. ilk kasiktan sonra yiyor

İşte aynen bizde de öyle yani katı sıvı farketmeksizin son zamanda yemek gördüğü an çıldırıyor bazen dediğin gibi ilk lokmayı bi alsa devamı geliyor bazende bütün lokmaları işkenceyle yiyor ,bir ay öncesine kadar gayet iyiydi şimdi ne oldu bunlara

Barış mutevaziymis.benim oğlan 9.aydan beri kendini alkışlar.
Ah yavrum göğsüme öpüp sarılarak kendini hazırlıyor demek.bak içim sizladi yavruma.
Azaldı 3 saatten 2.5 saate düştü.3 saat uyumasını diye bir iki gün uyandirdim çok sinirlendi.kendiliginden azalıyor artık gündüz uykusu akşam daha erken yatiyor.sabah altibucuk yedi gibi kalkıyor.

Özellikle tiksiniyormus gibi tepki kısmı bizde de vardı ıslak yumuşak ya da tüylü kaygan şeylere dokunamazdi ama şuan daha iyi zaman içinde azaldı. Ben bulamaç şeklinde neredeyse hiç yedirmedim . 6 aydan sonra bile yumurta sarisini tek olarak peyniri bisküvi yi tek tek ayrı ayrı önüne koyup yedirdim eline koca dilim peynir alır yerdi, tam bir yumurta sarisini bitirir hatta versem daha yiyecek gibi iştahla bakardı şimdi yarın yumurta zor yiyor o da iki haftada bir falan ... Yani ah bizim bidiklar napacagimizi sasiriyoruz . İnşallah geçicidir canım bir doktor ile de görüşün içiniz rahat etsin ...

Aman öyle ya da böyle yiyecekler :) daha önce de yazdım her birimizin olayı farkli.bana da gündüz uyumasina ragmen akşam 8 de yatıp gece hiç uyanmayanlar mucize gibi geliyor
Aynen katılıyorum benim bıdık 8 gibi uyudu dışarı cikartmistik yorulduğu için kestirerek diye düşündüm lakin hala uyanmadi . Beni de aldı bir düşünce acaba gece 2 de mi 3 de mi kalkar düt düt lerle oynarız diye.. gidip gelip ses yapıyorum bana mısın demedi birlikte sahur yapcaz sanırım

Merhaba kızlar,nasılsınız umarım sizler ve bebisleriniz iyisinizdir.Kızlar benim oğlumda hep bir iştah problemi vardı ama uzun süredir zorda olsa yiyor artık.Bugün doktora gittik yine kilosu düşük çıktı 9 buçuk bile değil.Doktor raporlu mama başlayın diyor.Kan tahlillerini yaptık kansizlikta çıktı.Demir ilacı başladık Aslında bazen colyak hastaligindanda şüpheleniyorum ama tanısı zor bir hastalık.Sizce mamaya başlayalım mi kullanan oldu mu aranızda ?

Merhaba kızlar,nasılsınız umarım sizler ve bebisleriniz iyisinizdir.Kızlar benim oğlumda hep bir iştah problemi vardı ama uzun süredir zorda olsa yiyor artık.Bugün doktora gittik yine kilosu düşük çıktı 9 buçuk bile değil.Doktor raporlu mama başlayın diyor.Kan tahlillerini yaptık kansizlikta çıktı.Demir ilacı başladık Aslında bazen colyak hastaligindanda şüpheleniyorum ama tanısı zor bir hastalık.Sizce mamaya başlayalım mi kullanan oldu mu aranızda ?

Öyle uyuduğu bir kaç zaman ben bezini degistim yine uyanmadi. Madem beklenenden erken sızdı sahurun orta yerine bomba gibi düşer eminim. benim oğlanın zamanlaması çok iyidir.gunduz o uyurken yemeği yaparım sofrayı hazırlarım.tabaklara yemek koyarım.ve başlar yavru senfonisi: ınneh emme diye..masumiyet müzesi mubarek kızamiyor da insan .ve şimdilerde kizilacagini düşündüğü vakit gözleri kısarak gülüyor.sevimli oluyor aklınca.gece çok uyandığı zamanlar da yapıyor bunu.

Merhaba cnm.ben ve oğlum iyiyiz.istah problemi bizde hep gelip geçici oldu.dis dönemlerinde dibe vurdu.boyu nasıl? Belki yapısı öyledir.alerji durumunuz oldu mu hiç? Demir kullaniyor musunuz?önerilen gibi 3 ana 2ara öğün maalesef beslemek neredeyse imkansız.cok hareketliler.boy da uzadi çok zayıf gorunuyor

Çok fenalar çok :)) bizimki de gelir tam yemek yiyeceğim atlar kucağıma aç aç diye bu ara yeme içme yok yine malum ama gözümün içine de bakışı var ya aşk aşk başka tarifi yok Allahım korusun hepsini hasta olanlara sifalar versin Allah'a emanetler

Çok geçmiş olsun eğer kullanmanızı onerdiyse kullanın bence canım ya da için rahat etmeyecekse farklı bir doktora daha götürün belki o sonuçları farklı yorumlar...

Maalesef bulamaç hatasını baştan yaptık. Halbuki ne kadar hevesliydim katı gıdaya geçecek, kendi yiyecek diye. Ama eşimin boğulur şeklinde ki paniği, bakıcının çocuk aç kalır kaygısı, sanırım benim de kolaya kaçmam neticesinde böyle oldu. Halbuki yeni anne de değilim Şimdi bu durumu düzeltmek konusunda kendimi çok yetersiz hissediyorum.

Üzme kendini canım elbet düzelecek

Benim eşim de blw ye karşıydı.yari klasik te anlastik.yani biraz da çevresel faktörlerden kaynaklanıyor.bakici için yapabilecegin bir şey yok.arkanı donunce çocuğuma zarar vermesinden başka temennisi olamiyor insanın.bakicilar patron artık:)
Yeni anne olmaman da bir yere kadar fayda sağlar.cunku her çocuk kendi fitratiyla doğuyor .hiç yüklenme kendine.en geç kreşe gidince duzelir

Demir ilacını hiç doğru düzgün kullanamadım.Boyu da artık çok uzamiyor.Zaten kilodan çok boyu konusunda endişe ediyorum.Benimde boyum uzun değil bana benzesin istemiyorum açıkçası.

Demir ilacını hiç doğru düzgün kullanamadım.Boyu da artık çok uzamiyor.Zaten kilodan çok boyu konusunda endişe ediyorum.Benimde boyum uzun değil bana benzesin istemiyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…