2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben de buradayım

ı
Forum iyice sessizleşti
Arada son durum nedir diye göz ucuyla bakıp cıkıyoruz hepimiz
Bu arada 18 aylık olduk tahminen 1aydır yürüyoruz epey tembel davrandı bu konuda aşırı sinir Bi o kadar inatçı bu aralar 2 yaş sendromu kapıda anlayacağınız en çok rahatsız olduğum şey kagıt, peçete düşmanı fırsatını buldugı anda ağzında yerde birsey bulursa tmm direk agzına alıyor dikkat etsemde durduramıyorum artık uyku desen o konuda da Bi ilerleme yok sizde durumlar nasıl

Merhaba biz de 17 aylik olduk erken iki yaş sendromunu yaşıyoruz, inatcilik huyumuz hat safhada ama artık denileni anliyor hatta sunu yap oglum, gel bezini degistirelim oglum, bunu sofraya götür oğlum diyince yapiyor, kelime haznemiz hala az sanırım gec konusak bizim sıpa

Günaydın
Bizim de kelime haznemiz yok erkekler geç konudur teorisinin arkasına sığınıyorum şimdilik
Bu arada hamilesiniz saglıkla kucağınıza alırsınız inş planlı hamilelik mi yoksa süprız hamilelik mi

Cok tesekkur ederimevet planlı bir gebelikti, beraber büyüsun istedik sonra is hayatına geri dönüş olacak.. Konusmalari gec olsun da sağlıkları yerinde olsun yeter ki, belki de bir anda açılacak konuşmaları, maşallah kuzulara yavas yavas birey olduklarının farkina variyorlar..

Selam kızlar, bebeler büyüdükçe foruma pek fırsat kalmıyor galiba. Bizim bu aralar dişlerle başımız dertte hiç iştahı yok kuzumun, çok zayıfladı ama artık maşallah büyüyorlar bebeklikten çocukluğa geçtiler herşeyi anlıyor anlatmaya çalışıyor ama daha kelimeleri düzgün çıkaramıyor bizim oğlan. Yeme meselesi çok canımı sıkıyor sizin kuzular nasıl?

Tebrik ederim canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. Maşallah cesaretlisin benim hiç gözüm yemiyor:)

Tebrik ederim canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. Maşallah cesaretlisin benim hiç gözüm yemiyor:)
Çok teşekkür ederim annem bana yakin oturuyor biraz da ona guvendim açıkçası bir de bu sekilde ucretsiz iznimi uzatip ikisini bir büyütme şansım var, size de istediğiniz vakit nasip etsin Rabbim..

Bu arada dişler bizim de sıkıntılı azı dişleri zor çıkardı, simdi de köpek disler zorluyor uykulari cok etkiledi bizde, istah da bazen var bazen yok hala emziriyorum

Sağlıkla kucağına al minnakı
Cok şükür büyüyorlar artık onlar bizi parmaklarında oynatıyorlar bizim ki elinden bişey almak istediğimizde gülücük atıp sevimli görünme çapasına giriyor sırf elindekini vermemek için bizi yumuşatmak icin ama yemezlerrr

Bizim çogu dişimiz çıktı köpek dişimizde dahil itiraf etmem gerekirse dişten çok etkilenmedik çok şükür yaramazlık desen yerinde durmuyor balkon kapılarını bile açıyor artık sıkı yönetim ilan edicem tehlikeli hareketlerinden dolayı

Çok hareketliler artık bazen evi köyü başımıza yıkacak diye korkmuyor değilim ben de:)

Burdayım canım bende is guc ev çocuk derken fırsat bulamıyorum girmeye. Bizim kız da maşallah çok hareketli vitrin tepelerinde geziyoruz hep düzeni hiç sevmiyor yastıklar koltuklarda durmayacak oyuncaklar toplu olmayacak asla o yüzden de hiç is bitmiyor. Dişlerimizde arka arkaya patladı son 3 diş kaldı onlarda bi çıksa iyice rahatlıcaz

Ya maşallah Allah sağ salim kucağıniza almak nasip etsin. Benimde en büyük hayalimdi araları az olsun ama yaza tayinciyiz tasinma esnasında birde doğumla ugrasmayalim diye erteledik

Çok tehlikeliler çok bizimki kap kacak, tencere delisi Bu kadar yerinde durmayan çocuklar, Bi yandan iş, temizlik yemek daha neler neler en iyi ben anlarım çok zor valla Bi yandan 2 yas sendromu Bi uykusuzluk yinede değer herşeye

2 yaş sendromunu hiç sorma zaten minik bir ergenle yaşıyoruz evde bildiğin trip atıyor bize

Merhaba benim kizimda agustos 2017 dogumlu. Samsunda gurbetteyim 2 yili gecti ama hala alismaya calisiyorum aranizda samsunlu anneler var mi ?

Ben de burdayim :)
Tasinma isleri var, onunla ugrasiyoruz suanda. Daha once olacakti ama uzadi. 10 gune kalmaz tasiniyoruz. 6 senedir cok alismistim evime, duzenime.. cok zor geliyor acikcasi. Bir de sogudu hava, 2 cocukla hem ev toplamakla hem icimdeki sıkıntılarla ugrasiyorum iste bu aralar.
Sen nasilsin, boncugun nasil?
Mutlu oldum mesajini gorunce bu arada, sagol hatir sordugun icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…