ı
Forum iyice sessizleştiBen de buradayım
ı
GünaydınMerhaba biz de 17 aylik olduk erken iki yaş sendromunu yaşıyoruz, inatcilik huyumuz hat safhada ama artık denileni anliyor hatta sunu yap oglum, gel bezini degistirelim oglum, bunu sofraya götür oğlum diyince yapiyor, kelime haznemiz hala az sanırım gec konusak bizim sıpa
Cok tesekkur ederimGünaydın
Bizim de kelime haznemiz yok erkekler geç konudur teorisinin arkasına sığınıyorum şimdilik
Bu arada hamilesiniz saglıkla kucağınıza alırsınız inşplanlı hamilelik mi yoksa süprız hamilelik mi
Tebrik ederim canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. Maşallah cesaretlisin benim hiç gözüm yemiyor:)Merhaba biz de 17 aylik olduk erken iki yaş sendromunu yaşıyoruz, inatcilik huyumuz hat safhada ama artık denileni anliyor hatta sunu yap oglum, gel bezini degistirelim oglum, bunu sofraya götür oğlum diyince yapiyor, kelime haznemiz hala az sanırım gec konusak bizim sıpa
Çok teşekkür ederimTebrik ederim canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. Maşallah cesaretlisin benim hiç gözüm yemiyor:)
Bu arada dişler bizim de sıkıntılı azı dişleri zor çıkardı, simdi de köpek disler zorluyor uykulari cok etkiledi bizde, istah da bazen var bazen yok hala emziriyorumSelam kızlar, bebeler büyüdükçe foruma pek fırsat kalmıyor galiba. Bizim bu aralar dişlerle başımız dertte hiç iştahı yok kuzumun, çok zayıfladı ama artık maşallah büyüyorlar bebeklikten çocukluğa geçtiler herşeyi anlıyor anlatmaya çalışıyor ama daha kelimeleri düzgün çıkaramıyor bizim oğlan. Yeme meselesi çok canımı sıkıyor sizin kuzular nasıl?
Sağlıkla kucağına al minnakıCok tesekkur ederimevet planlı bir gebelikti, beraber büyüsun istedik sonra is hayatına geri dönüş olacak.. Konusmalari gec olsun da sağlıkları yerinde olsun yeter ki, belki de bir anda açılacak konuşmaları, maşallah kuzulara yavas yavas birey olduklarının farkina variyorlar..
Bizim çogu dişimiz çıktı köpek dişimizde dahil itiraf etmem gerekirse dişten çok etkilenmedik çok şükür yaramazlık desen yerinde durmuyor balkon kapılarını bile açıyor artık sıkı yönetim ilan edicem tehlikeli hareketlerinden dolayıSelam kızlar, bebeler büyüdükçe foruma pek fırsat kalmıyor galiba. Bizim bu aralar dişlerle başımız dertte hiç iştahı yok kuzumun, çok zayıfladı ama artık maşallah büyüyorlar bebeklikten çocukluğa geçtiler herşeyi anlıyor anlatmaya çalışıyor ama daha kelimeleri düzgün çıkaramıyor bizim oğlan. Yeme meselesi çok canımı sıkıyor sizin kuzular nasıl?
Amin Canım inşallahÇok teşekkür ederimannem bana yakin oturuyor biraz da ona guvendim açıkçası bir de bu sekilde ucretsiz iznimi uzatip ikisini bir büyütme şansım var, size de istediğiniz vakit nasip etsin Rabbim..
Çok hareketliler artık bazen evi köyü başımıza yıkacak diye korkmuyor değilim ben de:)Bizim çogu dişimiz çıktı köpek dişimizde dahil itiraf etmem gerekirse dişten çok etkilenmedik çok şükür yaramazlık desen yerinde durmuyor balkon kapılarını bile açıyor artık sıkı yönetim ilan edicem tehlikeli hareketlerinden dolayı
Burdayım canım bende is guc ev çocuk derken fırsat bulamıyorum girmeye. Bizim kız da maşallah çok hareketli vitrin tepelerinde geziyoruz hep
Ya maşallahCok tesekkur ederimevet planlı bir gebelikti, beraber büyüsun istedik sonra is hayatına geri dönüş olacak.. Konusmalari gec olsun da sağlıkları yerinde olsun yeter ki, belki de bir anda açılacak konuşmaları, maşallah kuzulara yavas yavas birey olduklarının farkina variyorlar..
Çok tehlikeliler çok bizimki kap kacak, tencere delisi Bu kadar yerinde durmayan çocuklar, Bi yandan iş, temizlik yemek daha neler neler en iyi ben anlarım çok zor valla Bi yandan 2 yas sendromu Bi uykusuzluk yinede değer herşeyeBurdayım canım bende is guc ev çocuk derken fırsat bulamıyorum girmeye. Bizim kız da maşallah çok hareketli vitrin tepelerinde geziyoruz hepdüzeni hiç sevmiyor yastıklar koltuklarda durmayacak oyuncaklar toplu olmayacak asla o yüzden de hiç is bitmiyor. Dişlerimizde arka arkaya patladı son 3 diş kaldı onlarda bi çıksa iyice rahatlıcaz
2 yaş sendromunu hiç sorma zaten minik bir ergenle yaşıyoruz evdeÇok tehlikeliler çok bizimki kap kacak, tencere delisi Bu kadar yerinde durmayan çocuklar, Bi yandan iş, temizlik yemek daha neler neler en iyi ben anlarım çok zor valla Bi yandan 2 yas sendromu Bi uykusuzluk yinede değer herşeye
Öyleler valla2 yaş sendromunu hiç sorma zaten minik bir ergenle yaşıyoruz evdebildiğin trip atıyor bize
Ben de burdayim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?