2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Tesekkyr ederim mama sandalyesiyle baslariz sanirim

Seron44 kuzun nasil oldu.nar suyu da icir imkan olursa
Düzelmedi daha ateşi dusmeyince doktor antibiyotik başlattı .3 gün oldu hiçbirşey yediremiyoruz sadece emmek istiyor rapor aldım mecburen bende.Cumartesi gününe kadar antibiyotik kullanicaz umarım düzelir artık

Geç yazdım kusura bakmayın.bizim kızdan sonra ben hasta oldum yeni toparladım kendimi.
Bizimkininde ateşi 3 gün sürdü.sonra ense ve biraz sırtı pütür pütür oldu.çok aşırı kızarıp döküntü yapmadı.
Hafif atlattı sanırım.

Cok gecmis olsun...

Bizimkinin de corap cikarma huyu bu ara zirvede, hatta ilk adım ayakkabısını kaybettik bebek arabasindayken birini çıkarmış aradik fakat bulamadik
Bebek arabasında patiğini kaybeden bir afacan daha biliyorum, çok fenalar ya
Yazık olmuş sizin ayakkabıya da, bir dursa elleri ayakları keşke; hasta olacaklar çıplak ayak.

Bebek arabasında patiğini kaybeden bir afacan daha biliyorum, çok fenalar ya
Yazık olmuş sizin ayakkabıya da, bir dursa elleri ayakları keşke; hasta olacaklar çıplak ayak.
D vitamini alir diye teselli ediyorum kendimi

Geçmiş olsun canım...

Kizlar bende 2018 agustos annesiyim biraz pimpirikliyim ek gidaya 5. Ay doldugundami baslaniyor 6. Ay mi birde ben bogaza sut kacsa cok panik oluyorum ek gida beni cokrkutuyor varmi onereceginiz bilgiler yardimci olursaniz cok sevinirim
Selam biz de 5. Ay dolunca baslamistik önce yoğurt ile sonra yumurta sarısı vb yumuşak hafif şeyler her üç günde bir yeni sebze meyve tattirma ile devam ettik başlayarak ya da buharda pişirerek verirsen bir sıkıntı olmaz Allah'in izniyle .. ben hiç bulamaç yapmadım blwde denedim arada ama ben de biraz pinpirikli olduğum için olabildiğince ufalayip ya da ezip o şekilde yedirdim hep :) şimdi kendi yemek için cildiriyor yani zamanı gelince her şey oluyor. Allah bağışlasın iştahı bol olsun kuzunun inşallah

Evde terlik niyetine ne giydiriyorsunuz? Bizin oglan corapla hep usutecek diye korkuyorum.patik ayakkabi tarzi birsey varmi onereceginiz
Ben kalın altı kaymaz olan çorapları kullanıyorum şimdilik ama ev ayakkabısı ya da şu panduf (ya da pantuf :) ) onlardan da alabilirim geçen seneden kalma var bir tane giymek için can atıyor

Saolun amin insallah moral oldunuz

ayakkabi aldigimiz yerdrki satici 6 ayda bir ayak numarasi buyur demisti bize. kontrol et parmaklari ayakkabinin burnuna dayanmasin. tirnak batmasina falan sebep olabilir.
biz de goruntulu konusma disinda telefona baktirmiyoruz. eline alirsa aliyorum elinden musade etmiyorum oynamasina. televizyonu da sadece tirnaklarini keserken aciyorum o da zaten 10 gunde bir 2 dk. o kadardan da bisey olmaz heralde :) bir arkadasim bebeginin kisa sure tv izlemesine karsi degildi, bi sure sonra gece aglamalari artinca bi muddet tv izletmeyi kesmisti. aglamalar kesilmisti. aklinizda olsun.
Evde terlik niyetine ne giydiriyorsunuz? Bizin oglan corapla hep usutecek diye korkuyorum.patik ayakkabi tarzi birsey varmi onereceginiz
kokopatikten patik ve pancodan panduf/ev ayakkabisi aldim ben. ikisinden de memnunum.

Sagol canim vicco panduf aldik her bir tarafta once atiyor sonra pesinden kosa kosa emekliyor sanki ben alacam elinden

Kızlar merhaba beni hatırlayan var mı bilmiyorum çok aktif değildim ama ben hepinizi az çok tanıyorumm size bişey tanışmak için geldim, oğlum emir doğduğunda fışkırır tarz da kusuyodu reflü dediler ve zamanlar geçer dediler evet oturmaya başladığı gibi reflüsüde kesildi. 5. Ayında kabızlık problemimiz oldu anne sütü aldığı için 10 güne kadar normal dediler hala anne sütü alıyor çok istahlı bi bebek değil ve ne hikmetse ek gıdaya başladığımızdan beri biraz fazla yese yani fazla dediğimde öyle abartı bişey değil atıyorum meyve püresinin 5. Kaşığını yerse kusuyo ve balgamlı. Kabızlığı için gitmediğiz doktor kullanmadığınız ilaç kalmadı ama ilaçlsrı artık içeremiyorum ağlıyo kaçıyo psikolojisi bozuldu resmen bende artık vermek bile istemiyorum. Sizin bildiğiniz önerebiliceğiniz bişeyler var mı diye size sormak istedim şimdiden teşekkür ederim

Selam , kusmasiyla ilgili bilemiyorum ama kabızlık ek gıdaya başladık başlayalı biz de de var . En son gittiğimiz doktor probiyotik toz verdi yoğurdunu ya da bisküvisine ya da muhallebisine karıştırıp kullandım daha iyi gibi . Tadı da meyveli olduğu için yediği besinin tadini acilastirmadi o yüzden rahat kullandık. Ayrıca doktor ev yapımı yoğurda önem verin o da probiyotik açısından çok zengin dedi. Bizde durum bu adını istersen yazarım doktorunuza danisirsiniz canım

Çok geçmiş olsun, tabi ki hatırlıyorum yazdığını.
Reflü bizim de sorunumuzdu, reflü ilaçları azaltmıştı ama alerji için diyete başladığımda tamamen kesildi. Süt alerjisiyle ilgili bir araştırman oldu mı bilmiyorum ama biraz araştır istersen.
Mesela ne yediğinde daha çok kusuyor veya kabızlığı artıyor gözlemle. Hatta bunları not al, doktorla paylaşırsın. Çocuk doktorları, bazen uzmanlık gerektiren konuları ya hafife alıyor ya da görmezden geliyor halbuki basit bir çözümü olabiliyor hastalıkların.
Bir de sorununuzu uzman doktorun görmesi iyi olur çocuk gastroenteroloji uzmanına giderseniz çok yardımcı olacağını düşünüyorum. Belki bizim bilmediğimiz çok basit bir hastalığı vardır, uzmanı çok daha iyi yardımcı olur.

geçmiş olsun reflü alerjiyle ilgilide olabiliyor bi alerji doktoruna sorun isterseniz. arkadaşımında bebeği sürekli kabız oluyordu onunda bebeğinin laktoza karşı alerjisi cıktı. benim kızım alerjik malesef takip ettiğim sayfalardan aklımda kalmış bu yazdığınız şikayet. inşaallah öyle değildir ama mutlaka ihmal etmeden çocuk alerji yada cocuk gastroentroloji ye görünseniz iyi olur

sizde aynı şeyi söylemişsiniz arkadaşa. sizin alerji geçtimi peki. bizimki arkadaşınki gibi bağırsak tepkili değil cilt tepkiliyiz. atopik dermatit cildimiz egzamamiz var

sizde aynı şeyi söylemişsiniz arkadaşa. sizin alerji geçtimi peki. bizimki arkadaşınki gibi bağırsak tepkili değil cilt tepkiliyiz. atopik dermatit cildimiz egzamamiz var
Yok alerji hala devam ediyor ama benim yediklerim artık alerjisini etkilemiyor o yüzden diyetim açık neredeyse tamamen. Bir tek çiğ süt hala sorun yapıyor fazla tüketirsem. Benim kızımın alerjisi de bağırsak tepkili ama mesela avokado döküntü yapmıştı, onda cilt tepkisi vermişti. Sizin çocuğun alerjik tepkileri azaldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…