Merhaba kaç aylıktı sizin bebiş cevizi vermekten ben korkuyorum. Boğazına kaçacak diye sizin veriş yöntemi nasıl. Peynirine toz halinde katıyordum2 ana 2 ara öğün veriyorum.
3 ana öğün deniyorum bazen ama yemiyor, bir tek tel makarna ya da ne verdiysem yerse yiyor bazen hiç yemiyor oynuyor yemekle.
Ceviz fındık badem hepsinden verdim, en çok cevizi sevdi her gün 1,5 ceviz falan yiyor bardakla hafif eziyorum öyle, toz olursa onu da yemiyor. Hala süt diyeti devam ettiği için elim kolum çok bağlı, ara öğünlerde sıkıntı çekiyorum.
60 tanesi markette 75.90 di geçen günŞimdi anladım hayır topaklanma olmuyır bende kaka olmadıkça 2-3 saate alıyorum hiç şişmiyo bile sadece gece bağlayıp sabah aldığımda haliyle şişiyo ama içindeki parçalar o yana bu yana kaymıyor. E bebeğin bezi var baby me onda topaklanma olmuştu. Prima hediye gelmişti onda da sorun yaşamadım. Ben primaya bile benzettim sleepyibi sorun yaşamadığım için.
Prima ne kadar oldu ki
Prims Aktif Bebek 4 numara.Siz hangi bezi kullaniyorsunuz canım?
13,5 aylık. Kasenin içinde çay bardağının tabanıyla hafif ezip öyle veriyorum. Bazen mümkün olmadığı zamanlarda parmaklarım arasında da ezip vermişliğim var. Genelde kaşıkla veriyorum. Bazen pankekine kattığım da oluyor. Ya da tepsisine koyuyorum parmak batırıp yiyor. Bütün verilmez zaten, toz halinde de riskli olabilir nefes borusuna kaçabilir diye. Benim kız ilk baştan beri kendi kendine yediği için alışık ama artık büyüdüler alışmasa da öğrenebilir sanki kolaycaMerhaba kaç aylıktı sizin bebiş cevizi vermekten ben korkuyorum. Boğazına kaçacak diye sizin veriş yöntemi nasıl. Peynirine toz halinde katıyordum
Numaradan dolayı biz 5 numarada rahat ediyoruz 4 ya da 4+ bel kısmından kısa kalıyor boy kilo nasıl sizdePrims Aktif Bebek 4 numara.
13,5 aylık. Kasenin içinde çay bardağının tabanıyla hafif ezip öyle veriyorum. Bazen mümkün olmadığı zamanlarda parmaklarım arasında da ezip vermişliğim var. Genelde kaşıkla veriyorum. Bazen pankekine kattığım da oluyor. Ya da tepsisine koyuyorum parmak batırıp yiyor. Bütün verilmez zaten, toz halinde de riskli olabilir nefes borusuna kaçabilir diye. Benim kız ilk baştan beri kendi kendine yediği için alışık ama artık büyüdüler alışmasa da öğrenebilir sanki kolayca
Çıtı pıtı benim kızım. Ağustos başında 8200 gr 77 cm’di.Numaradan dolayı biz 5 numarada rahat ediyoruz 4 ya da 4+ bel kısmından kısa kalıyor boy kilo nasıl sizde
Ben de Sleepy kullandim hep. Kendi sitesinde cok uygun kampanya oluyordu. 100 liraya 5 paket istedigin numara bez, 10 alt acma, 10 cep islak mendil, 4 buyuk paket islak mendil oluyordu icinde. Cok cok uyguna geliyordu. Sizdirma sorunu da yasamadik ama 2 aydir yapmiyolar o kampanyayi. Sanirim bez fiyatlarinin yukselmesinden dolayi. Simdi canbebe, minies, sleepy hangisi uyguna gelirse aliyorum. Hicbiri de pisik yapmadi cok sukur.merhaba kızlar ben doğduğundan beri sleepy kullanıyorum bilmiyorum denediniz mi ama Harika. Pişik sorunu hiç yaşamadık ayrıca en uygun bez hem de Türk malışu an da da bir paketini 20₺ ye alıyorum 4 no içinde 40 ya da 44 adet vardı ama aynı ürünü 28₺ ye başka bi markette gördüm her market kafasına göre fiyat belirlemiş
Biz de markete gidiyoruz, elimizde telefon hesap makinasi acik. Bölüyoruz, topluyoruz. 4 islem yapa yapa en uygun olanini kapiyoruz :))Tanesini 59 kuruşa aldığımız bez 91 kuruş olmuş en ucuz, bugün aldın aldın almaz da ‘dur ya yarın alayım’ dersen o da kalmıyor bulamıyorsun.
Marketlere de bakın hanımlar, biz hep online aldık bezi aylık paketle ama küçük paketlerde daha ekonomik bulabiliyorsunuz marketten. Tane hesabından yürüyerek optimum bezi hesaplarken market ordinaryüsü gibi hissediyorum kendimi. Ben de geçen gün eşime tuvalet yolu göz kırpıyor diye.
Çok geçmiş olsun, şimdi daha iyi mi? Ne hastalandı bu yaz senin bebeler, kıyamam ya. İnşallah kışı hastalıksız geçirirsiniz, yazın bitmiştir tüm hastalık maceranız.
Bir de sonra doktorun bunlar da her şey bildiğini sanıyor tavırlarıyla uğraşÇok sinir bozucu.
Bol bol kaydırmaz çorap ve patik depolamak lazım. Ev ayakkabısı da mantıklı ilerleyen aylarda çorap da yetmeyecek. Tabi bir de bunları giyen bebek lazım. Benim kız her fırsatta çıkartıyor. Gece bile çorabını çıkartmak için debeleniyor çıkartmazsa uyanıyor
Ben 8.ayımda oldum canım.Doktor öyle dediyse dogrudur dert etme bence.Senin kızda benim oğlum gibi hala 8kilolarda dolasiyomus .O kadarda yediriyoruz oysaki bu arada pekmez veriyomusunuz kızlar bebislere özellikle üzüm pekmezinde acayip kalsiyum varmış anneme köyde yaptırdım hemen.Ben de Sleepy kullandim hep. Kendi sitesinde cok uygun kampanya oluyordu. 100 liraya 5 paket istedigin numara bez, 10 alt acma, 10 cep islak mendil, 4 buyuk paket islak mendil oluyordu icinde. Cok cok uyguna geliyordu. Sizdirma sorunu da yasamadik ama 2 aydir yapmiyolar o kampanyayi. Sanirim bez fiyatlarinin yukselmesinden dolayi. Simdi canbebe, minies, sleepy hangisi uyguna gelirse aliyorum. Hicbiri de pisik yapmadi cok sukur.
Bir de Prima ben hic kullanamadim. Bezin kendine has bir kokusu var. o bana cok agir geliyor, midem bulaniyor.
Biz de markete gidiyoruz, elimizde telefon hesap makinasi acik. Bölüyoruz, topluyoruz. 4 islem yapa yapa en uygun olanini kapiyoruz :))
Cok sagol Gretchen Teyzemiz. Insallah..
1 haftadir antibiyotik kullaniyor. Bademcigin sol tarafi epeyce duzeldi ama diger tarafta bi duzelme yok henuz. Gec iyilesirmis bu hastalik dediler. Cuma gun kontrol var, bakalim ne diyecek doktor.
Bu yaz hasta olmadiklari bir zaman olmadi hakikaten. Hava kirliligi mi, hic yagmur yagmiyor ondan mi, her hastalik Suriyelilere baglaniyor burda; hakikaten etkisi var mi.. hic bilmiyorum ama cok hastalandilar cok.
Bir de bir sorum var. Ben hala adet olmadim. Doktora gittim 2 yila kadar olmayabilirsin emzirirken ama dikkat et süt korumaz dedi, rahim icine bakti sorun gormedi ama huzursuz ediyor beni adet olmamak. Ilk oglumda da 10 aylikken olmustum. Aranizda adet olmayan var mi?
Kesinlikle etkilediklerini düşünüyorum ben, farklı bağışıklık sistemleri yüzünden farklı hastalıklara daha yatkınız ve o yüzden çok etkileniyor çocuklarımız. Eminim onların çocukları da etkileniyordur ama uzun vadede yılların aşı programı yalan olacak ona yanıyorum.Ben de Sleepy kullandim hep. Kendi sitesinde cok uygun kampanya oluyordu. 100 liraya 5 paket istedigin numara bez, 10 alt acma, 10 cep islak mendil, 4 buyuk paket islak mendil oluyordu icinde. Cok cok uyguna geliyordu. Sizdirma sorunu da yasamadik ama 2 aydir yapmiyolar o kampanyayi. Sanirim bez fiyatlarinin yukselmesinden dolayi. Simdi canbebe, minies, sleepy hangisi uyguna gelirse aliyorum. Hicbiri de pisik yapmadi cok sukur.
Bir de Prima ben hic kullanamadim. Bezin kendine has bir kokusu var. o bana cok agir geliyor, midem bulaniyor.
Biz de markete gidiyoruz, elimizde telefon hesap makinasi acik. Bölüyoruz, topluyoruz. 4 islem yapa yapa en uygun olanini kapiyoruz :))
1 haftadir antibiyotik kullaniyor. Bademcigin sol tarafi epeyce duzeldi ama diger tarafta bi duzelme yok henuz. Gec iyilesirmis bu hastalik dediler. Cuma gun kontrol var, bakalim ne diyecek doktor.
Bu yaz hasta olmadiklari bir zaman olmadi hakikaten. Hava kirliligi mi, hic yagmur yagmiyor ondan mi, her hastalik Suriyelilere baglaniyor burda; hakikaten etkisi var mi.. hic bilmiyorum ama cok hastalandilar cok.
Bir de bir sorum var. Ben hala adet olmadim. Doktora gittim 2 yila kadar olmayabilirsin emzirirken ama dikkat et süt korumaz dedi, rahim icine bakti sorun gormedi ama huzursuz ediyor beni adet olmamak. Ilk oglumda da 10 aylikken olmustum. Aranizda adet olmayan var mi?
Evet benim kız da çırpı anası gibiBen 8.ayımda oldum canım.Doktor öyle dediyse dogrudur dert etme bence.Senin kızda benim oğlum gibi hala 8kilolarda dolasiyomus .O kadarda yediriyoruz oysaki bu arada pekmez veriyomusunuz kızlar bebislere özellikle üzüm pekmezinde acayip kalsiyum varmış anneme köyde yaptırdım hemen.
Oy kuzucuk boyu posu da yerinde maşallah onaÇıtı pıtı benim kızım. Ağustos başında 8200 gr 77 cm’di.
İnşallah yapmaz da sever tahini sizin bebisler ben oğluma 7-8 aylıktan beri azar azar tahin pekmez veriyorum artık ekmeği banip banip yediriyorum çok seviyor çok hareketliler iştahları iyi gibi görünse de hemen yakiyorlar yediklerini oğlumda 78 cm 9900 du ağustosta 8-9 aylığa kadar hafif tombik olduğundan zayıfladı mi diye düşünüyorum ama değil halbuki . Hele yürümeye başladığından beri sürekli ayakta evi turluyor bazen yemeğini bile peşinde dolanarak yediriyorum :) hepsine maşallah Allah tüm yavrulara sağlık versin gerisi olur...Kesinlikle etkilediklerini düşünüyorum ben, farklı bağışıklık sistemleri yüzünden farklı hastalıklara daha yatkınız ve o yüzden çok etkileniyor çocuklarımız. Eminim onların çocukları da etkileniyordur ama uzun vadede yılların aşı programı yalan olacak ona yanıyorum.
Henüz adet olmamış olmak nasıl güzel geliyor kulağıma, 52. günde hevesli gibi hemen olmuş biri olarak
Doktor normal diyorsa normaldir ama muhtemelen eli de kulağındadır.
Evet benim kız da çırpı anası gibiBazı insanların yapısı zayıftır, sağlığı ve değerleri iyiyse kilosu önemli değil, boşver.
Ben üzüm pekmezi veriyorum 8. aydan beri haftada iki kez falan. Bugün de tahin deneyeceğim bakalım, inşallah alerji yapmaz. O da çok faydalı, sen de dene.
Ben de olmamistim yani 7 aylık falandi sanırım oldum sandım ama devamı gelmemişti . 3 gün önce tam anlamıyla oldum bakalım düzenli gelecek mi bilemiyorum endiselenmen gereken birşey olduğunu sanmıyorum doktor da normal demiş zatenBen de Sleepy kullandim hep. Kendi sitesinde cok uygun kampanya oluyordu. 100 liraya 5 paket istedigin numara bez, 10 alt acma, 10 cep islak mendil, 4 buyuk paket islak mendil oluyordu icinde. Cok cok uyguna geliyordu. Sizdirma sorunu da yasamadik ama 2 aydir yapmiyolar o kampanyayi. Sanirim bez fiyatlarinin yukselmesinden dolayi. Simdi canbebe, minies, sleepy hangisi uyguna gelirse aliyorum. Hicbiri de pisik yapmadi cok sukur.
Huggies ürerimden kalkmış ama galiba a101in bezini o üretiyormuş. Bi arkadaş kullanıyor sürekli memnun.Evet kaliteli gercekten ama fiyatta uçmuş durumdalarhuggies de iyi bir bezdi artık o da yok yani napsin anne babalar nasıl yetsin .. çok diyecek şey var da duyan yok maalesef ...
Tabi tüm vermek olmaz zaten de toz da boğazına kaçar diye endişe ettimPrims Aktif Bebek 4 numara.
13,5 aylık. Kasenin içinde çay bardağının tabanıyla hafif ezip öyle veriyorum. Bazen mümkün olmadığı zamanlarda parmaklarım arasında da ezip vermişliğim var. Genelde kaşıkla veriyorum. Bazen pankekine kattığım da oluyor. Ya da tepsisine koyuyorum parmak batırıp yiyor. Bütün verilmez zaten, toz halinde de riskli olabilir nefes borusuna kaçabilir diye. Benim kız ilk baştan beri kendi kendine yediği için alışık ama artık büyüdüler alışmasa da öğrenebilir sanki kolayca
Evet o kampanya çok uygundu bende mecbur kalmadığım sürece prima kullanmam dedim hep. Çok şükür kullanmadıkBen de Sleepy kullandim hep. Kendi sitesinde cok uygun kampanya oluyordu. 100 liraya 5 paket istedigin numara bez, 10 alt acma, 10 cep islak mendil, 4 buyuk paket islak mendil oluyordu icinde. Cok cok uyguna geliyordu. Sizdirma sorunu da yasamadik ama 2 aydir yapmiyolar o kampanyayi. Sanirim bez fiyatlarinin yukselmesinden dolayi. Simdi canbebe, minies, sleepy hangisi uyguna gelirse aliyorum. Hicbiri de pisik yapmadi cok sukur.
O yüzden bardakla ezmek iyi oluyor, toz değil parçalı oluyor, biraz daha iri. Cevizi ona onikiye bölmüşsün gibi falan oluyor taneleri.Tabi tüm vermek olmaz zaten de toz da boğazına kaçar diye endişe ettim
Benmde 13.5 aylık
Ben arada muhallebisine katıyorum az sütlü muzlu irmikli gibi yapıyorum seviyor direk verdiğim zaman sevmemisti alıştırmaya çalışıyorumHanımlar ekmeğe tahin pekmez bandırıp yemek bizim için bi hayal. Daha doğrusu ekmekle bişey vermek hayal. Direkt diliyle iteliyor dışarı , sadece çorbasında yumuşayınca yiyor. Ki
Bebeğine düzenli bi şekilde süt içiren var mı ?
Teşekkür ederimO yüzden bardakla ezmek iyi oluyor, toz değil parçalı oluyor, biraz daha iri. Cevizi ona onikiye bölmüşsün gibi falan oluyor taneleri.
Kaka değil aslında çiş sızıyordu daha çok bakalım yarın tekrar bi şans verebilirim :))Küçükken kaka çıkarmışlığı olmuştu bizimde çok sulu yaptığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?