2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Merhaba cnm
Nasılsınız? Cıktı mı sonuclar?
İyi misiniz?

Arkadaslar merhaba.cildiriciiim.arasoglan kahvaltisini guzelce yapiyor masallah.zeytin ceviz ve yumurta sarisiyla omlet.tatmin edecek kadar domates salatalik siyah zeytin kendi yaptigim peynirden yiyor.meyve saati meyve yiyor.yogurdu sinirsiz yiyebilirdi yogurt zamani zorla 1 caybardagi kadar yiyor.corba ve yemek asla ve asla yemiyor sizde durumlar nasil.emiyor da.emdigi halde bunlarin tamamini tuketiyordu.cok iri bir bebek de degil.simdilik tam kivaminda

Bizimki diş çıkartacağı zamanlar acayip iştahsız oluyor. Bir de hava sıcak olunca canı istemiyor bişey. Soğuk şorba falan yapıyorum onu seviyor :) sende dene istersen bi canım. :)

Bugün ilk olarak kadın doğum doktoruma msj attım durumumu anlattım. Cevap gelmedi. Bende aile sağlığı merkezine gittim. Ebeyle görüştüm.
Bebeğin artık 11 aylıkmış kullanabilirsin biz bebekleri 6 aylık olduktan sonra doğum kontrol hapı veriyoruz isteyen anneler için dedi.
PrimolutN aldım eve geldi doktorun cvp verdi.
Emziren annelere Duphaston veriyoruz dedi.
Yarın gidip onu alıcam.
Açıkçası takvimime göre tatilin son gününe denk geliyor ama her zaman takvime göre olmadığım için kullanmak istiyorum.
drucilla Gretchen Grundler durumlar bu şekilde...

Son düzenleme:
ben dogum kontrol hapi kullanimini da dogru bulmuyorum ya. kullandik ama iyi mi yaptik kotu mu bilmiyorum.

Bizimki diş çıkartacağı zamanlar acayip iştahsız oluyor. Bir de hava sıcak olunca canı istemiyor bişey. Soğuk şorba falan yapıyorum onu seviyor :) sende dene istersen bi canım. :)
Yogurt yikilmayan kalemizdi.ona bile ilgisi azalinca kaygilandim acikcasi.bir de basta yemiyor ugrastirip agzina bir iki lokma bisey girince sonradan aciliyor yemesi.bazen de yiyecek gibi agzini acip tam lokmayi agzina yanastirdigim sirada kapatiyor.ya da yemek gordugu zaman mama sandalyesinin yan tarafindan. egilip sanki kayiktaymis da elini suya sokarmis gibi sallandiriyor:)))) cok komik oluyor kucucuk ama "ben yemicem hiiiic ilgilenmiyorum" durusunun her turlu versiyonu var.Allahtan kahvaltisini yapiyor

ben dogum kontrol hapi kullanimini da dogru bulmuyorum ya. kullandik ama iyi mi yaptik kotu mu bilmiyorum.
Bankadayken yaz izinlerini kiş aylarindayken planlardik ve biz tum bayanlarin adeti yillik izinlere denk gelirdi:)) 18 senede istisnasiz bu boyle oldu.mecbur primolout kullandigim da oldu.mecbur diyorum bir dahaki yaza kim öle kim kala durumu en 1.kaygi ;sube arkadasin hamile kalip doguma gitse;sube icinde mudurle operasyon yonetmeni mudurle ona vekalet edecek kobi portfoy yonetmeni;kobi portfoy yonetmeni ile bireyselin kidemlisi ayni anda izne cikamazdi.bir de universite subelerinde kayit zamani izinler 1 haziran-20 agustos tarihleri arasinda kullanilmaliydi gel de planla adete denk gelmesin diye:))) leblebi gibi yuttuk primoloutlari

Mantıklı aslında da ama tam olarak nasıl sipariş ederiz ve en önemlisi süslemesinin üstesinden gelebilir miyiz. Bilemiyorum

Bizimde kahvaltıyla hiiiç arası yok zar zor yapıyor binbir şaklabanlıkla...
Sıcaklarda corba & sebze pürelerini de yemez oldu ben onları yoğurtlayıp veriyorum serin serin daha ii yiyiyor gibi.bnce soguk çorba vs dene bi bakalım...

zararin neresinden donersek kardir diyelim o zaman

Merhabalar . Gün geçmiyor ki başımıza bi iş daha gelmesin . Önceki gün oğlum ayakta dururken bi anda düştü ve alt dişleri alt dudağının iç kısmını kesti. Dudağı şişti baya dışına doğru kıvrıldı. Doktora gittik bi losyon bide krem verdi. İki yğn oldu hala aynı. Hatta bugün biraz kanadıda. Ne yapsam bilemedim

Gecmis olsun canim.korkunu uzulmenu cok iyi anliyoruk 4 yegenim var 4 unun de basina gelmis bir olay.muhtemelen biz de yasayacagiz.allah beterinden korusun.bu zamanlarda hemen mukemmel denge saglayamiyorlar.uzunca bir sure de boyle olacak.tekrar gecmis olsun

Sağol canım. Yürüme alıştırmaları yapıyor sürekli yanında olmakta imkansız gibi bişey malesef. Olan oluyor

Çok geçmiş olsun, bu zamanlarda çok tehlikeli hareketleri her an tetikte de olunamuyor maalesef.

Selam tecrübeli anneler biz 6.aydayız ek gıdaya başlıyoruz ama siz sebzelerinizi nerden alıyorsunuz? Organik olarak aldığınız bi yer var mı?

gecmis olsun. her dakika takip edemiyoruz malesef. onlarin hucreleri daha kisa surede yenileniyor. kisa surede iyilesecektir merak etme

Gecmis olsun canim. Benim oglumun da dilinde buyuk bi yara cikti. Bundan once de dedigin gibi dusup disi dudagini kesti, kanatti. Dudagi cok sisti. Doktor dili icin vucutta en cabuk iyilesen yaralarin agizici, dil, yanaici, dudak oldugunu soyledi. Herhangi bir krem vermedi. O kendi cabucak tazelenip iyilesecektir insallah. Benimki de surekli dusuyor. Gozu morardi, dudagi sisti falan.. cok heyecanli ve hareketli. Engel olmak mumkun degil bu ufak yaralanmalara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…