2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Arkadaslar biri oto koltugu sormustu kim hatirlamiyorum.ben cok arastirdim bir donem indirim takip ettim vs.besafe almayi dusunuyorduk.kayinbiraderim otokoltugu alacagimizi duyunca bize surpriz yapmak istemis.kraft technofix almis.hakikaten bana ayri surpriz oldu esime ayri surpriz oldu.ben sasirdim biraz da buruldum sevinmedim de diye diyemiyorum ince dusuncesi karsisinda.esim havalara uctu : Zaten besafe lere pahali diyip duruyordu adam nirvanaya ulasti.gelelim kraft techno fix ile ilgili yorumlarima.9-36 kilo; isofixli; ankaradan izmire geldik.12 saat surdu römorkumuz da var cunku yavas geldik.travel sistemin oto koltugunda ters oturmaktan bikmis olacak ki oglan duz oturunda pek mutlu oldu.ellerini cirpiyor falan.ben icinde kaybolur diyordum gayet de guzel yerlesti.yatis pozisyonlari verimli olmayabilir diyordum o da gayet iyi.cocugun basi one yana dusmedi.ama koltuktan bagimsiz bir sekilde degerlendiriyorum ki uzun yol bebekle zor.6 aylikken mersine gitmistik o zaman bir tik daha kolaydi.olmadik yerlerdr durup bez degistirmek gerekiyor.kipir kipir durmuyor.neyse canlari sagolsun.ankaraya donus nasil olacak dusunmek istemiyorum:)))

Kızlar Normalde yürütünce belli olmuyor ama ayakkabı giydirdim ayağı içe dönük basıyor bazen. Düzelir mi Ya ortopediye de götürcem haftaya

Canım ben sormuştum. Verdiğin ayrıntılı bilgi için teşekkür ederim . İyi tatiller.

Cok cok gecmis olsun. Yuregim agzımda okudum Rabbim hicbir yavruyu sifasiz birakmasın tez vakitte tum hastalarımıza sifalar versin insallah duamdasınız prettybaby sizde.

Tabi ki hiç kolay diil gelmiş geçmiş olsun inş.

sağol canim

Kızlar Normalde yürütünce belli olmuyor ama ayakkabı giydirdim ayağı içe dönük basıyor bazen. Düzelir mi Ya ortopediye de götürcem haftaya
İlk adımlarda ayakkabı kullanılmamalı diye biliyorum, çıplak ayakla yere basmalı çocuk, tabi dışarıda falan mecbur olunca tabanı yumuşak bir ayakkabı kullanılmalıymış. İçe basma da sanırım iki yaşa kadar gözlem altında tutuluyor, iki yaşından sonra netlik kazanıyormuş . Bir arkadaşım da kızında aynı şüpheye düşmüştü, ordan aklımda kalanlar bunlar. Tabi içinin rahatlaması için ben olsam ben de hemen götürürdüm ortopediye.

Yoğurdun içine muz kayısı ezip verseniz.daninodan daha lezzetli ve sağlıklı olur.

Çok geçmiş olsun canım.bu aşının bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum.dikkatli bir anne olmasaydın daha ciddi olabilirdi.çok şükür önlemini almışsınız.
Bi kaç gün önce aklıma geldin.çocukların peşinde koşmaktan uğrayamıyosun sandım.
Çok üzüldüm ama şükür tedavisini olmuş.

Teşekkürler herkese. Yalnız ben sadece daninonun zeka geriliği yaptığını vesaire falan öyle şeyler duydum ve ilerde şeker hastalığına alt yapı falan yapıyormuş. Bu konuda bilgisi olan varsa diye sormuştum. Yalnız kızım hava değişikliği yüzünde yeni iyileşmişken tekrar sanırım hasta oldu burnu akıyo başka bi belirti yok henüz endişeleniyorum tekrar ilerlemesinden korkuyorum. Burun akıntısı veya ilerlememesi için yaRdımcı olabilirmisiniz kızlar???

Hic boyle birsey duymadim yani zeka geriligi yapan bir yiyecek... ama paketli fabrikasyon gidalarin genel olarak cok da saglikli olmadigini zaten hep duyuyoruz... mumkunse yogurdunuzu kendiniz mayalayin

Aslinda ayakkabi alinsa bile bilindik markalardan alinmasi oneriliyor. Ben kemal tanca dan aldim. Disari cikarken giydiriyorum evde serbest vaziyette basiyoruz.

Aslinda ayakkabi alinsa bile bilindik markalardan alinmasi oneriliyor. Ben kemal tanca dan aldim. Disari cikarken giydiriyorum evde serbest vaziyette basiyoruz.
Sandalet almayi planliyorum ilk olarak.ucuacik agir olmauan birsey.

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun, iyiliğiyle gelsin geçsin inşallah

Herkese merhabalar güzel anneler bir zamanlar konuşulmuş tu sanırım ayak tırnaklarının kesilmesi konusu. Yanlış hatırlamıyorsam yürümeden kesilmesi önerilmiyordu batık riski olur diye. Kızım 10 gündür koltuklara tutunup kalkıyo ve sıralıyor. Sadece başparmağının tırnağı uzun. Kessem bi sorun olur mu acaba artık

Bunu hiç duymamıştım ben kesiyorum hep umarım birşey olmaz

Cnm tekrar tekrar teşekkür ederim hepinize. Ben 2 doz yazmıştım ama bu vakadan sonra şimdi ilk dozu olamayacağı için diğer aşıya (tek doz olana) karar verdik. 13. Ayda yapıcak.

Cok cok gecmis olsun. Yuregim agzımda okudum Rabbim hicbir yavruyu sifasiz birakmasın tez vakitte tum hastalarımıza sifalar versin insallah duamdasınız prettybaby sizde.

Tabi ki hiç kolay diil gelmiş geçmiş olsun inş.

Çok teşekkürler hanımlar

Çok şükür cnm,, teşekkür ederim. Gerçekten Duru da büyüdükçe koşturmaca artıyor. Üstüne bir de hastalıklar olunca boş vakit bulmak çok zor... ama benim de tek tek herkes aklımda.. hepiniz ve bütün bebelerimiz hep iyi olsunlar inşallah :)

Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun, iyiliğiyle gelsin geçsin inşallah

Amin cnm, çok saol .. geçsin bitsin başka da hiçbir bebeye uğramasın inşallah..

Ben de bir iki kere başparmağın tırnağını kestim. Batık olmasın diye kenarlarına hiç girmedim yalnız. Birşey olmadı cnm.

sagolasin canim..
keşke bir care olsa da herkesten istesem..
sözler bitiyor bazen iste boyle.

sana da cok gecmis olsun. cok iyi anliyorum hissettiklerini

A AysheDuru çok geçmiş olsun, neler yaşamışsınız öyle. Bir an önce sağlıklı mutlu günlerinize dönmenizi diliyorum.

Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için hanımlar. B bursa_83 inan ben de seni daha iyi anladım, Allah biliyor defalarca Emir için de dua ettim oradayken. Ne durumdasınız şu an, var mı bir gelişme?

Çok geçmiş olsun canm iyiki hemen farkına varmışsın bende kararsızdım yaptırmakta hemen yaptıralım

Çok çok geçmiş olsun. Neler yaşamışsınız Allah korusun. Rabbim tez zamanda şifa versin inşaallah

Çok teşekkür ederim bence de mutlaka yaptırın, kaybedicek birşey yok,, “aşı çocuklarımız için tercih değil haktır” yazmış bir doktor.. bunların üstüne o cümleyi okuyunca çok etkilendim. Hatta bir de şu paylaşımı ekleyeyim, bir kişi fazla görse kardır :)

Eklentiler

• BD661D80-9520-4226-8BDA-4E4696EC4E6A.jpeg
    74,9 KB · Görüntüleme: 114
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…