2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok geçmiş olsun canm iyiki hemen farkına varmışsın bende kararsızdım yaptırmakta hemen yaptıralım

Çok çok geçmiş olsun. Neler yaşamışsınız Allah korusun. Rabbim tez zamanda şifa versin inşaallah

sagolasin canim..
keşke bir care olsa da herkesten istesem..
sözler bitiyor bazen iste boyle.

sana da cok gecmis olsun. cok iyi anliyorum hissettiklerini

Canım sizde alerji falan varmıydı. Alerjisi olan bebeklere aşı merkezleri varmış orda vurulması lazımmış aşı. Dediğin belirtiler oluyormuş yoksa. Acaba ondan mı yoksa kızamıkçık falan mı?

Haklısın canım Allah korusun size de acil şifalar versin şuan durumu nasıl tam olarak yavrunuzun ne kadar kalacaksınız hastanede? Kendinde degil mi bir sıkıntısı var mı ?

Gecmis olsun asiyla ust uste gelmesi zor olmustur
Sagolasin, Evet meğer kulucka dönemine denk gelmiş aşı tarihi

Amin zor hastalık, Rabbim hepsini korusun inşallah..
Sagolasin, Size de geçmiş olsun bizim menenjitten değil virüsten olmuş ateş kan değerleri baya bı oynamıs ama takip etmekte fayda var..

Canım sizde alerji falan varmıydı. Alerjisi olan bebeklere aşı merkezleri varmış orda vurulması lazımmış aşı. Dediğin belirtiler oluyormuş yoksa. Acaba ondan mı yoksa kızamıkçık falan mı?
Atopik dermatit vardı ama testlerde bir şey çıkmadı ve 6.ayda geçti çok şükür aşı olayını sormuştum olması gerek demişlerdi ama herhangi bir yer belirtilmedi hic

Uzun zamandır giremiyordum buralara. Hamileyken, doğuma giderken yazmıştım en son sanırım. Bir geldim ve tanıdık isimlrin yazılarını görünce, yaşadıklarını okuyunca içim burkuldu. B bursa_83 kalbim dualarım sizinle

ÇOK çok geçmiş olsun cnm,yemin ederim yüregim agzıma okudum,,hep diorum hep diyeceğim Allah kimseyi evladıyla sınamasın... size de bi daha yasatmasın bu korkuyu.. ve tabii ki hiç kimseye. Bize de doktor 1 yasında tek doz oneriyor 2 ayımız kaldı ama insan bunları okudukca korkuyor... Aşıların gereksizliğini savunan insanlara gercekten hayret ediyorum...bu arada size doktor normalde kac doz onermisti menenjit icin?

Selam. Bizde ense de ve vucutta oldu,yüzünde cok az vardı zaten 1-2 gun sonra cok şükür o da gecti
Biz de yüzde de vardi cok az sonra boyun vucut (el kol bacaklar hariç) yuzde ve kulak arkasında artarak devam etti dediğin gibi 1-2 gunde gecti cok şükür. Geçmiş olsun size de

Çok şükür geçmiş sizin darısı bize. Bizdede atopik dermatit var. Deri testindeyse süt alerjimiz çıktı. Sağlık ocaklari yapmıyormuş alerji bebeklerine aşıyı ondan dedim canım çok geçmiş olsun

Sagolasin canim sut sut alerjisi kalici bir alerji degil sizin de en kısa sürede gecer ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…