• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar ateşimiz dişten değilmiş.dişlerde çıkmak üzereymiş ama asıl sorun viral enfeksiyon.burun tıkalı kulakta kızarma ve sıvı birikmesi varmış.
Mecbur antibiotik yazdı.doktorun kapısında beklerken gözleride sarı yeşil çapaklandı.göz damlası verdi onun içinde.
Gecmis olsun

Ben Alper üç aylık olduğundan beri çalışıyorum. İlk üç ay sadece üç saat çalıştım. O zaman kayınvalide baktı. Şimdi üç aydır da 6 saat calisiyorum.O zamandan beridir de bakicisi var. Ben kendisini tanımıyordum ama güvendiğim birisi referans oldu. Çok memnunum. Alper onu gorunce cok seviniyor. Çok guzel oyunlar oynuyorlar. O geldikten sonra güzel kilo aldı Alper. Kuzumun çorbalarını hep o hazırlıyor. İnşallah sende çok memnunum diyeceğin birisini bulursun.
Ne is yapiyorsunuz

Ben galiba iş hayatıma devam etme kararı almak üzereyim. Tek sorun denize bakacak kimse yok ve mecburen birisini bulmam gerek. Ama kimselere emanet edemem yani hiç tanımadığım bilmediğim biriyse. Varmı bakıcıya bırakıp çalışanlar aramızda. Yaşını doldurana kadar net kararımı verip bu arada araştırıp soruşturup bakıcam duruma.
Canim is mevzuu benim hassas noktalarimdandir.hatta kanayan yaram.3 yili gecti bankadan ayrilali 8 yillik bankaciydim.daha once de yazdim burda infertilite tedavileri vs derken yas oldu 36.is bulamiyorum kariyerime biraktigim yerden devam edemiyorum.is begenemiyorum.ne is yapiyorsun nerede calisiyorsun bilmiyorum ama isin vardsa 4×4 elle saril.yemin ederim is bulmak koca bulmaktan zor.ve zaman aleyhimize isliyor ve ne getirecegi belli degil.
Hic ihtiyacimiz yok ekonomik olarak hamdolsun.Ama sosyallesmek icin istiyorum.sigortam yatsin bireysel emekliligim yatsin şikir şıkır giyineyim diye istiyorum.Simdi is bulsam benim de bakacak kimsem yok annem memlekette kv rahmetli.bulundugumuz sehirde akraba yok komsu yok.Aglaya aglaya giderim ilk gun eminim ise ama sonra herkes yeni hayatina alisir.ise baslamadan bir sure once bakicini bulup kendi duzenini ogretebilirsin.
Kafa utulediysem ozur dilerim ama gorusum bu yonde nacizane

Ben de cok merak ediyorum bursayi.bir yanim yogundur eve ciktilarsa bebekle mesguldur diyor bir yanim capadan cikmis olabilecek sonuclarla ilgili kaygili.onun yazmasi disinda haber alinabilecek bir yol yontem de yok sanirim.hic boyle yapmazdi o.

Haklısın canım sizin x2 oluyor :)
Çok tşk ederiz sizinde hayırlı olsun:) alt diş ikisi aynı anda mı çıkıyor. İlk çocuk olunca baya acemiyim bursa_83ü bende çok merak ediyorum @garipkedi de numarası yokmuydu?

Canım bizim ilk diş patladı ikincisi 1 hafta sonra patladı.bazen de aynı anda çıkıyor belli olmuyor yani.

Sabah kaçta uyanıyor peki?
Bizimki gece 12 1 gibi uyuyor sabah 9 10 da uyanıyor.ben uyku saatini öne çekmeye çalışıyorum.

Sabah 7-8 arası uyanıyoruz ama ortalama 7-7:30 arasında.akşamda 19:00-20:30 arası uyıtuyorum

Nasıl mucize bişey geliyor şu an hiç uyanmaması . Neler yaptığını yada yapmamız grektiğini bizimlede paylaşır mısın ?:KK33:

Canım ben 5.5 aylıkken uyku eğitimi verdim kendi uyumayı bildiği için gece uyanmalarındada benim müdehaleme gerek kalmadan kendisi dalıyor uykuya zaten bir problemş olmadığı sürece gaz sancısı ağrısı ateşi veya diş sıkıntısı bu gibi durumlarda bazen çok ağlıyor o zaman bir problem olduğunu bilip yanına gidiyorum kontrol ediyorum biraz rahatlatınca gaz masajı gibi geri yatağına bırakıyorum. Ama tavsiyem gündüz iyi doyan bebekler daha deliksiz uyur eğer kendisi uyumayı biliyorsa. Yapmanız gereken şey bağımsız uyumayı öğretmek.

Canım bizim ilk diş patladı ikincisi 1 hafta sonra patladı.bazen de aynı anda çıkıyor belli olmuyor yani.

Sabah 7-8 arası uyanıyoruz ama ortalama 7-7:30 arasında.akşamda 19:00-20:30 arası uyıtuyorum

Canım ben 5.5 aylıkken uyku eğitimi verdim kendi uyumayı bildiği için gece uyanmalarındada benim müdehaleme gerek kalmadan kendisi dalıyor uykuya zaten bir problemş olmadığı sürece gaz sancısı ağrısı ateşi veya diş sıkıntısı bu gibi durumlarda bazen çok ağlıyor o zaman bir problem olduğunu bilip yanına gidiyorum kontrol ediyorum biraz rahatlatınca gaz masajı gibi geri yatağına bırakıyorum. Ama tavsiyem gündüz iyi doyan bebekler daha deliksiz uyur eğer kendisi uyumayı biliyorsa. Yapmanız gereken şey bağımsız uyumayı öğretmek.
Şu diş sıkıntısını atlatsın başlayalm hemen . İnşallah başarablrz. Çok tşk ederm :KK36:

Haklısın canım sizin x2 oluyor :)
Çok tşk ederiz sizinde hayırlı olsun:) alt diş ikisi aynı anda mı çıkıyor. İlk çocuk olunca baya acemiyim:)
bursa_83ü bende çok merak ediyorum @garipkedi de numarası yokmuydu?
Yokmus onda da numarası sordum ben:(
İyi haberler versin insallah...

Günaydın kızlar oğlumun çok sevdiği çorba tarifini paylaşmak istedim yapımı kolay. Diğer kabak çorbalarına göre bunu çok sevdi
1 adet kabak
1 adet domates
Miktarı size kalmış doğranmış soğan
Zeytinyağı tuz su ( tuz tercihe göre )
soganları yağda pembeleşinceye dek kavuralım rendelenmiş domateslerin ekleyelim ardından rendelenmiş kabağı ekleyelim suyu tuzu ekleyelim pişirmeye bırakalım pişirmeye yakın blendır dan geçirelim bi müddet piştikten sonra çorbamız hazır afiyet olsun minnoşlara

Günaydın kızlar oğlumun çok sevdiği çorba tarifini paylaşmak istedim yapımı kolay. Diğer kabak çorbalarına göre bunu çok sevdi
1 adet kabak
1 adet domates
soganları yağda pembeleşinceye dek kavuralım rendelenmiş domateslerin ekleyelim ardından rendelenmiş kabağı ekleyelim suyu tuzu ekleyelim pişirmeye bırakalım pişirmeye yakın blendır dan geçirelim bi müddet piştikten sonra çorbamız hazır afiyet olsun minnoşlara
Domates ben daha hiç vermedim,1 yas oncesi alerjik olabilir deniyor ya.. hos denenir alerjik deilse verilebilir;) sende alerji olmamıs herhalde ,sevindim

1 adet kabak
1 adet domates
Tuz koymaya başladın mı canım yemeklerine ?

Tuz koymaya başladın mı canım yemeklerine ?
Evet erken farkındayım artık süt yetmiyor patates vb şeyleri kabız olur diye vermiyorum kabak vb çorbalar yaptım ilgilenmedi pek bende az tuz katarak tatlandırdım cnm yanlış olduğunuda biliyorum ama imkan ve şartlar neyi gerektirirse öyle davranmalı

uzun zaman oldu sanırım yazmayalı..
biliyorum merakta bıraktım sizi ama yazmaya,anlatmaya,konuşmaya gücüm olmadı. malesef çapadan "sma ya uyumlu" sonucu çıktı:KK42::KK42::KK42:

günler umut ederek geçiyordu zor olsa da ama şimdi çok daha zor her şey. genetik test icin de ayrica kan almislardi,onun sonucu daha cikmadi ama pek umut yok onda. DR kan testinde sma çıkmamasının çok düşük bir olasılık oldugunu söyledi.

bizi neler bekliyor..
bu hastaligin tedavisi yok deniyor..
sadece "tip 0" hastalari icin ilac veriliyormus sanirim..
2 senelik çabanın sonucunda kavuştugum kuzum yürüyebilecek mi..
konusabilecek mi..
koşup boynuma "anne" diye atlayabilecek mi..
okula gidebilecek mi..
ve daha bir sürü soru..
günlerdir bu sorular kafamda..
hicbirinin cevabi yok..

emiri öyle görmek ve belki de hep bu şekilde gorecegimi bilmek canımı öyle acıtıyor ki..
kıyamıyorum:KK42:

nerden geldi buldu bizi bu lanet hastalik,onu da bilmiyorum..
tıp neden bu hastaliklara çare bulamiyor..bunun da cevabi yok..

günler geceler çok zor geçiyor..
dusunmekten işin icinden cikamiyorum..
bu kadar tedavilerin,çabaların,umut etmenin sonucu bu olmamalıydı..
rabbimin bana yazdigi yazı buymuş.. ben hep baskalarinin çocuklarina bakacakmışım,hamile kalmaya calisirken de,emir hastanede yatarken de..
ne deyim ne söyleyim..

üzüntümüzün tarifi yok..
allah beterinden korusun demekten başka ne denir ki..

uzun zaman oldu sanırım yazmayalı..
biliyorum merakta bıraktım sizi ama yazmaya,anlatmaya,konuşmaya gücüm olmadı. malesef çapadan "sma ya uyumlu" sonucu çıktı:KK42::KK42::KK42:

günler umut ederek geçiyordu zor olsa da ama şimdi çok daha zor her şey. genetik test icin de ayrica kan almislardi,onun sonucu daha cikmadi ama pek umut yok onda. DR kan testinde sma çıkmamasının çok düşük bir olasılık oldugunu söyledi.

bizi neler bekliyor..
bu hastaligin tedavisi yok deniyor..
sadece "tip 0" hastalari icin ilac veriliyormus sanirim..
2 senelik çabanın sonucunda kavuştugum kuzum yürüyebilecek mi..
konusabilecek mi..
koşup boynuma "anne" diye atlayabilecek mi..
okula gidebilecek mi..
ve daha bir sürü soru..
günlerdir bu sorular kafamda..
hicbirinin cevabi yok..

emiri öyle görmek ve belki de hep bu şekilde gorecegimi bilmek canımı öyle acıtıyor ki..
kıyamıyorum:KK42:

nerden geldi buldu bizi bu lanet hastalik,onu da bilmiyorum..
tıp neden bu hastaliklara çare bulamiyor..bunun da cevabi yok..

günler geceler çok zor geçiyor..
dusunmekten işin icinden cikamiyorum..
bu kadar tedavilerin,çabaların,umut etmenin sonucu bu olmamalıydı..
rabbimin bana yazdigi yazı buymuş.. ben hep baskalarinin çocuklarina bakacakmışım,hamile kalmaya calisirken de,emir hastanede yatarken de..
ne deyim ne söyleyim..

üzüntümüzün tarifi yok..
allah beterinden korusun demekten başka ne denir ki..
Canımmm ne diyeceğimi bilemiyorum şu an:( Rabbimden Ümit kesilmez hayat mucizelerle dolu, Rabbim hepinize yardım etsin. aminnnn...

Back