2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım ya nasıl merak ettik sizi.. çok üzüldüm Allah beterinden korusun . Kendini yıpratma Emirin senden kuvvet alması gerekiyor, çok şanslı ki senin gibi güçlü bir annesi var

Öncelikle geçmiş olsun cnm umudunu yitirme tıpta her an herşey olabilir milyonlarca hasta çocuğumuz var ve milyonlarca melek anneleri eevet bu durum üzecek seni syoracak. İncitecek kıracak unutma hayatta bizi nelerin beklediğini bilmeyiz evet sağlıklı bebeklerimiz var ama yarın ne olacağımız belli değil ikinci çocuğumuzda bu hastalık yada vb. Hastalıklı doğup ddoğamıyacağının yine garantisi yok yani hepimiz hasta olabiliriz hasta annesi olabiliriz hasta eşi olabiliriz asla isyan etme cnm Allah büyüktür Rabbim herkesin evladını korusun bağışlasın emirimizinde şşifasını versin

Ne diyecegimi bilemiyorum cnm... Allah güc ,kuvvet ,sabır versin.Tıp ilerler ve belki bi caresini bulurlar... ve O acaba yapabilecek mi dediklerini gün gelip yasayacaksın belki.. kaldı ki, saglık bu bizim yarınımız belli mi? Her birimizin evladı var ama yarınımızı Allahtan baskası bilemez.
Umudunu kaybetme lütfen.Emir'in senin iyi oldugunu hissetmeye ihtiyacı var..

Şu foruma artik sirf seni ve emiri merak ettigim icin giriyodum hep iyi bi haberle geleceksin diye bekledim Ne diyecegimi sasirdim suan ne soylesem bos durumu yasayan sensin hangi kelimemiz seni teselli edebilirki ama mucizeler var ve gun dogmadan neler dogar unutma hepimizin basina gelebilir hersey Rabbimin elinde ...Rabbim en guzel mucizeyi yasatsin sana insaAllah bugunleri sadece gecmis kotu bi ani olarak hatirlayin insaAllah şu mubarek ramazan ayinda dualarimiz sizinle...kendine cok iyi bak canim sen iyi olki bebegin iyi olsun Emir'i op yerimize

Çok sağolun kızlar cevaplar için. Biraz daha rahatladım şimdi. Ben mümessilim canım. Hatta iş hayatına yeni başlamıştım. Haftalarca eğitimler seminerler derken işe başladım. Ben birinci haftamda hamile olduğumu öğrendim. İlk hamileliğim problemli geçince riske atmadık ayrıldım işten. Çok üzüldüm içimde ukte kaldı okadar emek edip sadece bir hafta çalışıp istifa etmek. Şimdi inandığım bir bakıcı bulursam tekrar çalışıcam. Neyse ki bizim sektörde sirkülasyon çok fazla oluyor çabuk bulunuyor uygun pozisyon. Hayırlısı olsun bakalım umarım pişman olmam. Bu arada benim bakıcı ücretiyle ilgili hiç bir fikrim yok. İstanbulda yaşıyorum ben. Sanırım en yüksek fiyatlar burada. Sizler hangi şehirdesiniz nekadar veriyorsunuz

B bursa_83 sana ne söylesek hiç bişey teselli etmeyecek biliyorum. Kaç kez yazdım sildim bilemedim ne yazsam. Okurken boğazıma düğüm düğüm oluyor. Allahtan ümit kesilmez. Şuan senin emire Emirinde sana ihtiyacı var. Sarıl yavruna. İnan aklıma geldikçe dua ediyorum emir için. Umarım bir mucize olur ve herşeyi atlatırsınız.

ne diyecegimi bilmiyorum Rabbim şifa versin beterinden korusun umudunu kaybetme emir de sende çok güçlüsün inş üatesinden geleceksiniz

Hayatta başımıza neler geleceğini bilmeden hep umut ederek yaşıyoruz.hep iyi şeyler olsun diliyoruz.ama maalesef olmuyor işte.rahmetli annecim bana kızım her istediğimiz olsa burası dünya değil cennet olurdu zaten derdi....dünya demek imtihanmış sonradan anladım.imtihanların en ağırıda evlatmış....bunu da öğrendim...üzüntünü canı yürekten paylaşıyorum ...imtihanımız bu kadar ağırsa elbette mükafatı da o kadar çok olcak biliyorum.ama gel De şimdi bunu anne yüreğimize anlat...keşkeler işe yaramıyor...kızımın hastalığını öğrendiğimde keşke Doğum masasında ben kalsaydım da yavrum sağlıklı doğsaydı demişim açımla... ama sonra alışıyor insan böyle yaşamaya da ...zor çok zor ...rabbim mucizelerini yaşatsın emir e sana bana yavruma tüm hasta kuzulara.dik dur sen annesin dualarım seninle rabbim sana eşine sağlık sabır güç versin

Allahım size güç, kuvvet, sabir versin, her derdin dermanı var elbet sadece bazilari henuz kesfedilmemis İnşallah ilerleyen süreçte bu hastaligin da tedavisi bulunur kuzugun sifa bulur küçük olmasi gelisme çağında olmasi belki tedavi icin arti olabilir kök hücre tedavilerinden de bahsediliyor, Rabbim mucizenizi göndersin ins. duamdasiniz...

Zor ve söyleyecek fazla bir şey yok belki ama dediğin gibi hayatta hepimiz sınavlardan geçiyoruz Rabbim evladinizi size bağışlasın şifa versin inşallah umudunu yitirme hiç bir zaman Allah'ın mucizesi çoktur canım ... Rabbim sabır versin size de evladiniza da güç kuvvet sağlık sıhhat inşallah ...

Allah yardımcınız olsun canım. Rabbim şifa versin. Rabbim öyle bir şifa versinki bu hastalıktan eser kalmasın amin

B bursa_83
Ah canım düşün ki biz kendi doğurduğumuz yavrulara nasıl merhametliyiz.istiyoruz ki şu hayatta hiç üzülmesinler,acı nedir bilmesinler,hasta olmasınlar,rüyasında dudağı bükülse içimiz gider ki yaratan Rabbimin merhameti bizden kat be kat fazla..

Yarattıklarına dert veriyorsa sabredersen mükafatıda vardır elbet.biz kullar bilemeyiz neden bu başımıza geldi deriz ama onun arkasında bi hayır vardır elbet.

Senin yapman gereken sabır sukunet dua..
Hamile kalmak için çom uğraştık sen 2 sene ben 5 sene..
Yavularımız doğdu.ufacık bedenlerini ameliyathanelere kendi elimizle teslim ettik..
Bunların hepsi imtihan..neden biz dememeliyiz.
Kimse benim başıma gelmez demesin.
Sana her zaman dua ediyoruz.arkanda koskoca bir dua ordusu var.
Güçlü ol olurmu canım...

Bide burdan bi arkadaşa numaranı versen.belki her zaman yazamazsın buraya. merak etmeyelim seni.

Her ağacın bir meyvesi vardır, kalbin meyvesi de çocuktur.

Rabb'ın meyveleri türlü türlü, hepsi güzel: kimi kolay yetisiyor, kimi zor, kimi özel bakım istiyor, kimi geç olgunlaşıyor, kimi daha çicek iken agaçtan ucup gidiyor.
Hamdolsun bunca yıl sabırla, duayla bekledigimiz gönlümüzün süsü meyvelerimiz geldiler.
Senin meyven de senin gönlüne güzel geldi, çünki senin mahsulün, çünki sana özel.
Bu özel ve güzel meyve için herşeye değer.
Rabbin imtihanı denir ama lütuf üstüne lütuf... düşünsene herseyin mümkün ve güzel olduğu bir diyar, noksanlık yok, zorluk yok, hastalık yok. Ve senin canının parcası elinde anahtarıyla senin kucağında. Zor olacak ama sevgiyle, aşkla ve umutla o diyar sizin olacak inşallah.
Senin o güzel yüreginle, mutluluk bu dünyaya da tecelli edecektir.
Bakarsın zor olan kolay olur, hasta olan şifa bulur. hifanur un da dedigi gibi burada bir dua ordumuz var, zaten duamızdan başka neyimiz var ki.
Olur da yapabileceğimiz bir seyler olur, elimizden geldigince lutfen bize haber ver. Arkadasların da dedigi gibi cogumuz senden ve Emirden haber almak icin buradayız.

Çok üzüldüm nr yazıcam bilemedim bi türlü, okurken benim gözlerim doldu doldu taştı. Allah sabır versin, şifa versin. Umudunuzu kaybetmeyin yinede. Hayat mucizelere gebe. İnsanı ayakta tutan ufacık umutlardır. Rabbim yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…