Gecmis olsunKızlar ateşimiz dişten değilmiş.dişlerde çıkmak üzereymiş ama asıl sorun viral enfeksiyon.burun tıkalı kulakta kızarma ve sıvı birikmesi varmış.
Mecbur antibiotik yazdı.doktorun kapısında beklerken gözleride sarı yeşil çapaklandı.göz damlası verdi onun içinde.
Ne is yapiyorsunuzBen Alper üç aylık olduğundan beri çalışıyorum. İlk üç ay sadece üç saat çalıştım. O zaman kayınvalide baktı. Şimdi üç aydır da 6 saat calisiyorum.O zamandan beridir de bakicisi var. Ben kendisini tanımıyordum ama güvendiğim birisi referans oldu. Çok memnunum. Alper onu gorunce cok seviniyor. Çok guzel oyunlar oynuyorlar. O geldikten sonra güzel kilo aldı Alper. Kuzumun çorbalarını hep o hazırlıyor. İnşallah sende çok memnunum diyeceğin birisini bulursun.
Canim is mevzuu benim hassas noktalarimdandir.hatta kanayan yaram.3 yili gecti bankadan ayrilali 8 yillik bankaciydim.daha once de yazdim burda infertilite tedavileri vs derken yas oldu 36.is bulamiyorum kariyerime biraktigim yerden devam edemiyorum.is begenemiyorum.ne is yapiyorsun nerede calisiyorsun bilmiyorum ama isin vardsa 4×4 elle saril.yemin ederim is bulmak koca bulmaktan zor.ve zaman aleyhimize isliyor ve ne getirecegi belli degil.Ben galiba iş hayatıma devam etme kararı almak üzereyim. Tek sorun denize bakacak kimse yok ve mecburen birisini bulmam gerek. Ama kimselere emanet edemem yani hiç tanımadığım bilmediğim biriyse. Varmı bakıcıya bırakıp çalışanlar aramızda. Yaşını doldurana kadar net kararımı verip bu arada araştırıp soruşturup bakıcam duruma.
Aminnnn aminInsallah guzel haberlerle gelir iyi dusunelim iyi olsun rabbim guzelliklerle mukafatlandirir insallah
Haklısın canım sizin x2 oluyor :)
Çok tşk ederiz sizinde hayırlı olsun:) alt diş ikisi aynı anda mı çıkıyor. İlk çocuk olunca baya acemiyim bursa_83ü bende çok merak ediyorum @garipkedi de numarası yokmuydu?
Sabah kaçta uyanıyor peki?
Bizimki gece 12 1 gibi uyuyor sabah 9 10 da uyanıyor.ben uyku saatini öne çekmeye çalışıyorum.
Nasıl mucize bişey geliyor şu an hiç uyanmaması . Neler yaptığını yada yapmamız grektiğini bizimlede paylaşır mısın ?
Nasıl mucize bişey geliyor şu an hiç uyanmaması . Neler yaptığını yada yapmamız grektiğini bizimlede paylaşır mısın ?
Rehber oğretmeniyimNe is yapiyorsunuz
Şu diş sıkıntısını atlatsın başlayalm hemen . İnşallah başarablrz. Çok tşk edermCanım bizim ilk diş patladı ikincisi 1 hafta sonra patladı.bazen de aynı anda çıkıyor belli olmuyor yani.
Sabah 7-8 arası uyanıyoruz ama ortalama 7-7:30 arasında.akşamda 19:00-20:30 arası uyıtuyorum
Canım ben 5.5 aylıkken uyku eğitimi verdim kendi uyumayı bildiği için gece uyanmalarındada benim müdehaleme gerek kalmadan kendisi dalıyor uykuya zaten bir problemş olmadığı sürece gaz sancısı ağrısı ateşi veya diş sıkıntısı bu gibi durumlarda bazen çok ağlıyor o zaman bir problem olduğunu bilip yanına gidiyorum kontrol ediyorum biraz rahatlatınca gaz masajı gibi geri yatağına bırakıyorum. Ama tavsiyem gündüz iyi doyan bebekler daha deliksiz uyur eğer kendisi uyumayı biliyorsa. Yapmanız gereken şey bağımsız uyumayı öğretmek.
Yokmus onda da numarası sordum benHaklısın canım sizin x2 oluyor :)
Çok tşk ederiz sizinde hayırlı olsun:) alt diş ikisi aynı anda mı çıkıyor. İlk çocuk olunca baya acemiyim:)
bursa_83ü bende çok merak ediyorum @garipkedi de numarası yokmuydu?
İnş her zaman haber verirdi gerçekten endişe duyuyorum artık umarım kısa dönemde dönüş yapar herşey yolundadır diyeYokmus onda da numarası sordum ben
İyi haberler versin insallah...
İnşallah ya her şey yolundadır umarımİnş her zaman haber verirdi gerçekten endişe duyuyorum artık umarım kısa dönemde dönüş yapar herşey yolundadır diye
Domates ben daha hiç vermedim,1 yas oncesi alerjik olabilir deniyor ya.. hos denenir alerjik deilse verilebilirGünaydın kızlar oğlumun çok sevdiği çorba tarifini paylaşmak istedim yapımı kolay. Diğer kabak çorbalarına göre bunu çok sevdi
1 adet kabak
1 adet domates
Miktarı size kalmış doğranmış soğan
Zeytinyağı tuz su ( tuz tercihe göre )
soganları yağda pembeleşinceye dek kavuralım rendelenmiş domateslerin ekleyelim ardından rendelenmiş kabağı ekleyelim suyu tuzu ekleyelim pişirmeye bırakalım pişirmeye yakın blendır dan geçirelim bi müddet piştikten sonra çorbamız hazır afiyet olsun minnoşlara
Yok alerji olmadı cnm biz level atladıkDomates ben daha hiç vermedim,1 yas oncesi alerjik olabilir deniyor ya.. hos denenir alerjik deilse verilebilirsende alerji olmamıs herhalde ,sevindim
Tuz koymaya başladın mı canım yemeklerine ?Günaydın kızlar oğlumun çok sevdiği çorba tarifini paylaşmak istedim yapımı kolay. Diğer kabak çorbalarına göre bunu çok sevdi
1 adet kabak
1 adet domates
Miktarı size kalmış doğranmış soğan
Zeytinyağı tuz su ( tuz tercihe göre )
soganları yağda pembeleşinceye dek kavuralım rendelenmiş domateslerin ekleyelim ardından rendelenmiş kabağı ekleyelim suyu tuzu ekleyelim pişirmeye bırakalım pişirmeye yakın blendır dan geçirelim bi müddet piştikten sonra çorbamız hazır afiyet olsun minnoşlara
Evet erken farkındayım artık süt yetmiyor patates vb şeyleri kabız olur diye vermiyorum kabak vb çorbalar yaptım ilgilenmedi pek bende az tuz katarak tatlandırdım cnm yanlış olduğunuda biliyorum ama imkan ve şartlar neyi gerektirirse öyle davranmalıTuz koymaya başladın mı canım yemeklerine ?
Canımmm ne diyeceğimi bilemiyorum şu anuzun zaman oldu sanırım yazmayalı..
biliyorum merakta bıraktım sizi ama yazmaya,anlatmaya,konuşmaya gücüm olmadı. malesef çapadan "sma ya uyumlu" sonucu çıktı
günler umut ederek geçiyordu zor olsa da ama şimdi çok daha zor her şey. genetik test icin de ayrica kan almislardi,onun sonucu daha cikmadi ama pek umut yok onda. DR kan testinde sma çıkmamasının çok düşük bir olasılık oldugunu söyledi.
bizi neler bekliyor..
bu hastaligin tedavisi yok deniyor..
sadece "tip 0" hastalari icin ilac veriliyormus sanirim..
2 senelik çabanın sonucunda kavuştugum kuzum yürüyebilecek mi..
konusabilecek mi..
koşup boynuma "anne" diye atlayabilecek mi..
okula gidebilecek mi..
ve daha bir sürü soru..
günlerdir bu sorular kafamda..
hicbirinin cevabi yok..
emiri öyle görmek ve belki de hep bu şekilde gorecegimi bilmek canımı öyle acıtıyor ki..
kıyamıyorum
nerden geldi buldu bizi bu lanet hastalik,onu da bilmiyorum..
tıp neden bu hastaliklara çare bulamiyor..bunun da cevabi yok..
günler geceler çok zor geçiyor..
dusunmekten işin icinden cikamiyorum..
bu kadar tedavilerin,çabaların,umut etmenin sonucu bu olmamalıydı..
rabbimin bana yazdigi yazı buymuş.. ben hep baskalarinin çocuklarina bakacakmışım,hamile kalmaya calisirken de,emir hastanede yatarken de..
ne deyim ne söyleyim..
üzüntümüzün tarifi yok..
allah beterinden korusun demekten başka ne denir ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?