• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Onu kullanmadım canım.benim kullandığım bu.
https://www.e-bebek.com/baby-me-bab...MIqqiSr-D72gIVlZAYCh2vRwTkEAQYBCABEgI7sfD_BwE

Tek olumsuz tarafı arkası cırtlı olduğu için bizimki eliyle çekip çıkıyor.
Evet cırtları çıkartma gibi sevimli! huyları var. Bir de yarım çekiyor bazen cırt kısmı ensesini tahriş ediyor bazen :(

Biz hala öğünlere geçemedik sanki yeni ek gıdaya başlamış gibiyiz hala :KK43: sadece kahvaltıyı güzel yapıyor akşam yemeğinde de bizimle birlikte yediriyorum çok az yiyiyor ya da yoğurt yiyiyor. Öğlen meyve ya da irmikten muhallebi veriyorum ama iki tatlı kaşığını geçmez yediği az mı bilmiyorum ama zorlasam da olmuyor bir de dış sancimiz eksik olmadığından iştahı kesiliyor :KK43: önlük bulaşık meselesine gelirsek bizde de durum öyle kendi yemeye hevesleniyor bir de mincirip atıyor ben de napayım kirlenmek güzeldir diyorum :-)
Ben hepten kendisine bırakıyorum kulağının içi saçlar ense göz her yer yemek oluyor. Ben de öğün derken senin kadar falan daha. Yemek öğünlerine yeni geçtim, ilk öğün sorunsuz ikinci öğün hep mıncırarak oyun yaparak yiyor. Çok fazla değil birkaç parça. Alışacak ona da diyorum zamanla. Hep zamana bıraktık işimizi, hep zaman :-)

Benim kizlar biri baba biride anne diyor:KK48:cok guzel konusuyorlar kendilerince biri kirtlaktan kalin bir ses cikarmayi ogrenmis kikgg diye geziyor evde:rapci:
Çok tatlı oluyorlar yaa bizimki bi baba dedi mi resmen kelebekler uçuşuyor içimizde :KK200:

Yalnız değilsin canım bizimde hala çıkmadı dişler emekleme de yok yüzüstü koyunca kıyamet kopuyor biz biraz babamıza çekmişiz :)
Neyse geç olsunda güç olmasın bakalım :)
Bizimki yeni başladı emeklemeye. Tüm dolapalrı indirmeye bşladı şimdiden:KK49:

Merhaba hanımlar.
Dün kan testi yaptırdık. Bugün sonucunu öğrenince çok üzüldüm 8 çıkmış :KK43: demiri sabah akşam vericem 1 ay sonra tekrar yapılcak test.
Sizlerin sonucu kaç çıkmıştı ?

Merhaba hanımlar.
Dün kan testi yaptırdık. Bugün sonucunu öğrenince çok üzüldüm 8 çıkmış :KK43: demiri sabah akşam vericem 1 ay sonra tekrar yapılcak test.
Sizlerin sonucu kaç çıkmıştı ?
Biz de dün yaptırdık 10.7 çıktı demir ilacını aksatmistim ama artık kullanmak zorundayız biz de :( toparlarlar kısa zamanda üzme kendini canım Allah dermansız dert vermesin ...

Hanımlar nasıl beşik aldınız yani büyüyen beşiklerden mi aldınız memnun musunuz ve tavsiyeniz ne olur ? Biz park yatak almıştık aslında geniş bir park yatak ama kapasitesi 15 kg. Ve artık yatirinca ortaya çöküntü oluyor ve bizim minik rahat edemiyor sanırım biraz da o yüzden beşiğinde uyumak istemiyor.

Hanımlar nasıl beşik aldınız yani büyüyen beşiklerden mi aldınız memnun musunuz ve tavsiyeniz ne olur ? Biz park yatak almıştık aslında geniş bir park yatak ama kapasitesi 15 kg. Ve artık yatirinca ortaya çöküntü oluyor ve bizim minik rahat edemiyor sanırım biraz da o yüzden beşiğinde uyumak istemiyor.
Canim biz buyuyen karyola almistik cilekten..bizim odamizda da park yatak var 70*110 boyutlarinda.hic karyolasinda yatmadi.cokme gibi bir sknti da yasamadik henuz.yazliga da goturecegiz

Canim biz buyuyen karyola almistik cilekten..bizim odamizda da park yatak var 70*110 boyutlarinda.hic karyolasinda yatmadi.cokme gibi bir sknti da yasamadik henuz.yazliga da goturecegiz
Anladım canim bizim park yatakda sıkıntı olabilir ya da bizimki tontiklesti :) yatirinca ortası çökuyor biz de mecbur beşik alicaz herhalde dedik bu gidişle :KK64:

Anladım canim bizim park yatakda sıkıntı olabilir ya da bizimki tontiklesti :) yatirinca ortası çökuyor biz de mecbur beşik alicaz herhalde dedik bu gidişle :KK64:
Oyun parkki besige gore daha avantajli canim iki katli kullanabiliyorsun besikte hareketlendigi zaman cok zor oluyor kasla goz arasinda ayaga kalkiyorlar

Oyun parkki besige gore daha avantajli canim iki katli kullanabiliyorsun besikte hareketlendigi zaman cok zor oluyor kasla goz arasinda ayaga kalkiyorlar
Evet dizlerinin üzerine kalkıp tutunuyor bizim haylaz da o yönden haklısın ben sadece cokuntu kismindayim bakalım altına destek yapayım belki düzelir ...

Back